-
- Konu Sahibi LastMadOnEarth
canım benim hemen yanıt verdiğin için cok teşekkür ederim. sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. ben de yara olduğu için ve aşırı akıntım olduğu için kesin tüplerim tıkalıdır gözüyle bakıyordum ama belki benim de açıktır senin gibi :) herşey nasip ya gerçekten alahım cok aratmasın evlatlarımızı senin gibi bizlere de inşallah. ben de şuan soğan suyu deniyorum hatta onun dışında da bisürü şey içiyorum :):):) sağol canım tekrar umut oldun :** son bir şey sorayım, senin de benim gibi baya sık akıntın oluyor muydu ? benim külodum cok cok ıslanmasa da vajinam sürekli ıslak. bazen de çok kötü kokuyor. gelen akıntı da bazen sarımsı bir beyaz, bazen de şeffaf oluyor. senin nasıldı ?Canım benim de rahim ağzında büyük bi yara olduğunu söyledi doktor.bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu vardı,ben idrar yolu enfeksiyonu için fitil antibiyotik vs. Kullandım çok şükür geçti bi süre sonra.rahim ağzı yarasını dondurmamiz gerek dedi ama ben çok araştırdım genelde ilk doğumu yapmadan yarayı dondurma yakma vs.yapmayin diyorlar doktorlar.ben de o yüzden dondurmaktan vazgeçtim.akışına bıraktım.sogan suyu vs.denemeye kalkıştım bebek için ama 15 günü tamamlayamadım hiç en fazla 5. gün bıraktım.bu ay hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.Allah sana da nasip etsin canım bi an önce inşallah
Canım acaip bir akıntım var benim de inanki bez koyuyorum ve sırılsıklam oluyor.devamli çamaşır değiştiriyorum,aynen tarif ettiğin gibiyim ben de.Ama azalmaya başladı son günlerde.tabi yine var tamamen bitmedi.Allah nasip etsin bi an önce güzel haberler al sende canım inşallah söz çok dua edicemanladım
canım benim hemen yanıt verdiğin için cok teşekkür ederim. sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. ben de yara olduğu için ve aşırı akıntım olduğu için kesin tüplerim tıkalıdır gözüyle bakıyordum ama belki benim de açıktır senin gibi :) herşey nasip ya gerçekten alahım cok aratmasın evlatlarımızı senin gibi bizlere de inşallah. ben de şuan soğan suyu deniyorum hatta onun dışında da bisürü şey içiyorum :):):) sağol canım tekrar umut oldun :** son bir şey sorayım, senin de benim gibi baya sık akıntın oluyor muydu ? benim külodum cok cok ıslanmasa da vajinam sürekli ıslak. bazen de çok kötü kokuyor. gelen akıntı da bazen sarımsı bir beyaz, bazen de şeffaf oluyor. senin nasıldı ?
Merhaba yorumunuzü okudum bende de hem idrar hem rahim enfeksiyonü nu var serumlar yiyorum geçiyor en ufak şeyde tekrarlıyor hamile kalamiyorum ikimiz dede sorun yok bu hariç sogan kürü yapıyorum ama gastrit var tok içiyoRum etkisi azalıyor mu bilmiyorum siz de hamile kalmışsınızMerhaba kızlar, 20 gün önce rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim bir de üstüne iltihaplıydı. ayrıca idrar yolları iltihabım da varmış. kombo olmuş mübarek.
2 çeşit antibiyotik 1 çeşit fitil kullandım, dün kontrolde yine geçmediğini öğrendim.
Tekrar 1 çeşit antibiyotik ve 1 çeşit fitil verdi doktorum. iltihabı geçiremiyorum anlayacağınız.
Soğan kürünü çok okudum, araştırdım. arkadaşlar hamile kalmak için kullanıyorlar.
İltihap söktürücü olduğunu da söylüyorlar. Şimdi ona başladım, reglden 8 gün sonra yani.
bu sabah yaptım ilkini aç karna. inşallah devam etmeyi planlıyorum, önceden de 5 gün yapıp bırakmıştım.
artık toplamda 15 gün yapayım diyorum, hem iltihaptan kurutulurum hem de belki gebe kalmama yardımcı olur ne dersiniz
bu iltihaplar ile ilgili bildiğiniz ilaç dışı yöntem varsa siz de beni aydınlatın lütfen, çünkü artık ilaçlardan çok bunaldım
Merhaba canim, evet enfeksiyondan kurtuldum sonraki ay hamile kaldim ama o ay sogan kurunu yine yapmadim usendigimden. Tekrar antibiyotik falan kullandim bir de 1 cay kaşığı elma sirkesini az bi suyla karistirip yarım limon sıkıp içtim. Onun faydasini cok gordum, enfeksiyon olur olmaz oyle yapiyorum artik. Enfeksiyon geçince hamile kaldim. Simdi bebisim 4 aylik, darisi basinaMerhaba yorumunuzü okudum bende de hem idrar hem rahim enfeksiyonü nu var serumlar yiyorum geçiyor en ufak şeyde tekrarlıyor hamile kalamiyorum ikimiz dede sorun yok bu hariç sogan kürü yapıyorum ama gastrit var tok içiyoRum etkisi azalıyor mu bilmiyorum siz de hamile kalmışsınızenfeksiyondan kurtuldunuz mi acaba öyle mi hamile kaldınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Valla o kadar bunaldım ki bu enfeksiyondan mide falan umrumda olmayacak yani o şekil sürekli tekrarlıyor ki çok dikkat etmeme rağmenMerhaba canim, evet enfeksiyondan kurtuldum sonraki ay hamile kaldim ama o ay sogan kurunu yine yapmadim usendigimden. Tekrar antibiyotik falan kullandim bir de 1 cay kaşığı elma sirkesini az bi suyla karistirip yarım limon sıkıp içtim. Onun faydasini cok gordum, enfeksiyon olur olmaz oyle yapiyorum artik. Enfeksiyon geçince hamile kaldim. Simdi bebisim 4 aylik, darisi basinaama miden rahatsizsa elma sirkesini önermem
Canim benim Allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinValla o kadar bunaldım ki bu enfeksiyondan mide falan umrumda olmayacak yani o şekil sürekli tekrarlıyor ki çok dikkat etmeme rağmenumarım bi şekilde geçer sizin adınıza çok sevindim evladınız la mutlu huzurlu bir hayatınız olur umarım bizede dua edin
Kasık agrisin idrarda koku ve yanma olur canimKızlar bu idrar yolu iltihabı belirtileri ne sizde, karın şişliği ve kasık karın ağrısı oluyor mu sizlerdeadet sonrası çok ağrım oluyor dayanamıyorum iltihaptan olabilir mi
Canim bu arada 1 cay kasigi elma sirkesi demisim ama 1 yemek kasigi olacak o bazen 2 yemek kasigi bile koyuyordum yarim bardak suyaValla o kadar bunaldım ki bu enfeksiyondan mide falan umrumda olmayacak yani o şekil sürekli tekrarlıyor ki çok dikkat etmeme rağmenumarım bi şekilde geçer sizin adınıza çok sevindim evladınız la mutlu huzurlu bir hayatınız olur umarım bizede dua edin
Sirke doğal mi olcak acaba yoksa şu marketler de satılan miCanim bu arada 1 cay kasigi elma sirkesi demisim ama 1 yemek kasigi olacak o bazen 2 yemek kasigi bile koyuyordum yarim bardak suya
Ben marketten almistim canimSirke doğal mi olcak acaba yoksa şu marketler de satılan mi
Benimde akintim oluyo ve bazı aylar adet zamanım siyah akintim oluyo iltihap mi oluyo yani ve benim adet sonrası sancim oluyo kasiklarim cok agriyoCanim bu arada 1 cay kasigi elma sirkesi demisim ama 1 yemek kasigi olacak o bazen 2 yemek kasigi bile koyuyordum yarim bardak suya
Merhaba rahim kontrolü için ne zaman doktora gitmek lazım yani adetin kaçıncı günü gitsek anlaşılırevet canım kene gibi yapışınca geçmiyor, su içmekten artık ruhum çürüdü yaonun yüzünden hamile kalamıyorum ben de yoksa çok şükür dün de doktor rahmin yumurtalıkların mis gibi maşallah dedi
Canim adet degildim ben gittigimdeMerhaba rahim kontrolü için ne zaman doktora gitmek lazım yani adetin kaçıncı günü gitsek anlaşılır
Bende de ayni sekilde. Vajinal yanmadan dolayi gittim doktora mantar var dedi bi kez. sonraki ay yine tekrarladi. enfeksiyin var dedi bu kez. beyaz peynir kesigi akinti olunca mantarmis. en sin gittigimde temiz dedi. ama her adetten sonra orasi nemli ve kapali kaldigi icin tekrarliyor. On gun once de su gibi akintim vardi, koku ve yanma yoktu. ebe arkadasima sordum..idrar yolu enfeksiyonu olmussun dedi. kayinvalidemin tavsiyesi uzerine sogan kabugunu yikayip bardaga koyuyorum. ustune sicak su koyup on dk sonra iciyorum. birkac kez ictim. maydoniz da icilebilir. bir de bu forumda gordugum nbl gynobiotic probiyotigi gordum aldim. bazi doktorlar fitil ve antibiyotikle birlikte veriyormus. ilac degil takviye. aldim. kullaniyorum.prebiyotikler ev yogurdu, kefir, lahana tursusu iyi geliyormus. cunku bunlar bagisikligimizi yukseltiyo. Seker, tatli, ekmek ve paketli aburcuburlar karbonhidratlar da vucut direncini bagisikligini dusurdugu icin mantari ve enfeksiyonu artiriyormus. insallah nbl iyi gelir. ama bnmki de adetten sonra tekrarliyor. malesefBenimde kronik mantar sorunum var ve tedavi oluyorum iyileştim derken bir kaç aya yine tekrarlıyor dikkat ediyorum hijyene ped kullanmamaya. Sebep dış etken değil sanırım ya enfeksiyon var bende sürekli bu illete yakalanıyorum ya başka bir sebep. Sarı ve peynir parçaları gibi çirkin yoğun akıntım oluyor içerde neler dönüyor anlamıyorum kafayı yiyicem. Enfeksiyon olduğu kan tahlili ile mi anlaşılır? Soğan suyunu deneyeceğim işe yararmı bilmiyorum ama artık fitil kullanmaktan iflahım söküldü