- Konu Sahibi LastMadOnEarth
anladım
canım benim hemen yanıt verdiğin için cok teşekkür ederim. sağlıkla kavuş inşallah bebeğine. ben de yara olduğu için ve aşırı akıntım olduğu için kesin tüplerim tıkalıdır gözüyle bakıyordum ama belki benim de açıktır senin gibi :) herşey nasip ya gerçekten alahım cok aratmasın evlatlarımızı senin gibi bizlere de inşallah. ben de şuan soğan suyu deniyorum hatta onun dışında da bisürü şey içiyorum :):):) sağol canım tekrar umut oldun :** son bir şey sorayım, senin de benim gibi baya sık akıntın oluyor muydu ? benim külodum cok cok ıslanmasa da vajinam sürekli ıslak. bazen de çok kötü kokuyor. gelen akıntı da bazen sarımsı bir beyaz, bazen de şeffaf oluyor. senin nasıldı ?Canım benim de rahim ağzında büyük bi yara olduğunu söyledi doktor.bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu vardı,ben idrar yolu enfeksiyonu için fitil antibiyotik vs. Kullandım çok şükür geçti bi süre sonra.rahim ağzı yarasını dondurmamiz gerek dedi ama ben çok araştırdım genelde ilk doğumu yapmadan yarayı dondurma yakma vs.yapmayin diyorlar doktorlar.ben de o yüzden dondurmaktan vazgeçtim.akışına bıraktım.sogan suyu vs.denemeye kalkıştım bebek için ama 15 günü tamamlayamadım hiç en fazla 5. gün bıraktım.bu ay hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim.Allah sana da nasip etsin canım bi an önce inşallah