Soğan suyu kürünü kullananların paylaşım alanı.. Beraber yol alalım..

Büyüklüğünü söylemedi canım doktor.Sadece 1 büyük 6 küçük kist var dedi

benim 4gün oldu sadece beyaz akıntım oluyo oda yumurtlama zamanımda olduğumdan anlıyamıyorm.sende soğan suyu içerken ne gibi farlılıklar oldu akıntın oluyomuydu ?kistini sökmüşya kahverengi akıntın falan oldumu olduysa kürünün kaçıncı günü oldu?öff 4gün oldu çok merak ediyorm geçecekmiki benimde hiç öle bahsedildiği etkiler olmuyo sanki bende.kullanma şeklimi yazıyorm lütfen senin uygulamandan bi farkı varsa yaz bana.adetim bittikten 7gün sonra başladım sabah akşam açken içiyorm birde birbuçuk kaynayan suyun içine soğanı attıktan sonra 5dk daha kaynatıp kapatıyorm ılık içiyorm (1su bardağı).sende bu şekilmi uyguladın

benim 4gün oldu sadece beyaz akıntım oluyo oda yumurtlama zamanımda olduğumdan anlıyamıyorm.sende soğan suyu içerken ne gibi farlılıklar oldu akıntın oluyomuydu ?kistini sökmüşya kahverengi akıntın falan oldumu olduysa kürünün kaçıncı günü oldu?öff 4gün oldu çok merak ediyorm geçecekmiki benimde hiç öle bahsedildiği etkiler olmuyo sanki bende.kullanma şeklimi yazıyorm lütfen senin uygulamandan bi farkı varsa yaz bana.adetim bittikten 7gün sonra başladım sabah akşam açken içiyorm birde birbuçuk kaynayan suyun içine soğanı attıktan sonra 5dk daha kaynatıp kapatıyorm ılık içiyorm (1su bardağı).sende bu şekilmi uyguladın

canım kürü yaparken öncelikle çok gaz sancım oldu..Bel ağrısı ve karın ağrılarım çok kötüydü.Akımtım şeffaf ve beyaz renklerdeydi.Kahverengi akıntım hiç olmadı..

Yapılışı benimkiyle aynı canım.Yalnız ben öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce içtim.İçtikten 15 dakika sonra yemek yedim..

içim rahatladı bendede sadece beyaz akıntı var benimde şansım var ozaman.etki etmiyo die düşünüyordm ama sennde sadece beyaz akıntın olması banada umut oldu sağol canım

arkadaşlar ben soğan suyunu 3gün içtim adetli iken ama adetimi kesti. bu konuda bilgisi olanlar varmı soğan suyunun böyle bir etkisi var mı acaba

mrb kızlar ilk defa yazıyorum buraya ve sanırım artık sık sık yazıcam. ben de başlicam sanırım adetim bittikten sonra soğan kürüne 7 aylık evliyiz 4 aydır deniyoruz olmadı. soğan kürüne başlicam inşallah

mrb kızlar ilk defa yazıyorum buraya ve sanırım artık sık sık yazıcam. ben de başlicam sanırım adetim bittikten sonra soğan kürüne 7 aylık evliyiz 4 aydır deniyoruz olmadı. soğan kürüne başlicam inşallah

Bende yapıyorum soğan kürü 6. günümdü bugün.

Çok gaz sancısı yapıyor.Dayanamıyorum.Bugün bel ağrım çok vardı..Umarım işe yarıyordur bu kadar sancı yapıyorsa...

Bende küre başlayalı 7 gün oldu ve 3. gününden itibaren koyu kahverengi akıntılarım oldu, yani akıntı miktarından da fazlaydı, günlük pedim tamemen kirleniyordu, şimdi biraz daha azaldı,, tabi akrın ağrımda oluyordu,, kistler temzileniyor diye düşündüm bende,, aynı zamanda bel ağrımda çok oldu,, ama ben üşüttüm sanıyordum , birde ben ishalim çok fena:(( ben soğan kürünü bekarken de yapmıştım, ama bu belirtiler hiç olmamıştı,, Şimdi 3,5 aylık evliyim, pkoluyum , bebek istemiyorum ama adetlerim düzene girsin istiyorum, çünkü hap kullanmadan adet olamıyorum..

ıkı ay denedım ben sogan kurunu ama sonuc alamadım.bu ayda yapmadım regl oldum.belkı onumuzdekı ay tekrar yaparım zaten toplam 4 ay dıye bılıyorum:((((

arkadaşlar hamile kalmada ne gibi bi etkisi var paylaşabilir misiniz. Bir de bazılarında adeti yarıda kesmesi, ağrılar falan çok da sağlıklı görünmüyor bence.

arkadaşlar hamile kalmada ne gibi bi etkisi var paylaşabilir misiniz. Bir de bazılarında adeti yarıda kesmesi, ağrılar falan çok da sağlıklı görünmüyor bence.

ben adetlerimin düzene girmesi icin yeni basladım ama bildigim kadarıyla gayet yararlı.. En azından yararı olmasa bile zararı yokk.. :7::7:

Merhaba hemen hemen 17 gündür soğan suyu içiyorum.İlk olarak amacım ilk defa başıma gelen kist olayını naturel bir şekilde tedavi etmek içindi.Zaten bu evrede diyetisyen kontrolunde diyet yapıyordum.Fazla olan 3 kilomu verme amacındayım.Ancak soğan suyunun zayıflattığını öğrenince kist ilacımla beraber onu da kullanmaya başladım.Hem kilo vermek hemde kistten kurtulmak için.Kistten mi neden bilemiyorum ama henüz kilo verdiğimi sanmıyorum ki bunun yanında 1000 kalorilik düşük bir diyette yapmaktayım.Sporu kist durumu öğrendikten sonra kestim.Çünkü sancım olabiliyor.Sizler kilonuzu soğan suyunu içtikten sonraki 1 ay evresinde mi verdiniz? Yani şu anda veremiyor olabilirim ama kür bitince vermeye mi başlayacağım? Yada vermek durumunda olduğum kilonun azlığından mı pek bir etkisi yok? Bana cevap verebilecek birileri varsa çok memnun olacağım.

Arkadaşlar merhaba.. :KK3: :KK3:

Ben adet düzensizliği yaşayan biriyim.. :KK14: :KK14:
Ne kadar stresli ve zor bir şey olduğunu yaşayanlar da bilir.. Birçok yol denedim.. Ve sonunda soğan suyunu kullnmaya karar verdim.. :KK68: :KK68:

Soğan suyu Pko, yumurtalık kistleri, miyomların tedavisinde büyük önem taşımakta.. :nazar: :nazar:

Bu zorlu yolda beraber yol alalım ve birbirimize destek olalım.. :13: :13: :13:

Benimle beraber olmak isteyenlerin isimlerini hemen listeye ekleyeceğim..

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

1-) BROWNİMM. Küre Başlama tarihi: 13.07.2012 | 4.gün
Sogan suyukurunu 10 gun yaptiktan sonra 1gun yapamadim ve ardindan devam ediyorum bugun 11. Gun ara vermis olmanin herhangi bir zarari varmidir acaba reglyme 5 gun kaldi acaba ise tatamis midis ? Pko var bende adetler duzenlensin die kullandim ama bi yarari olcak mi bilmiorum

KİZLAR BENDEDE 2.5cmlik bi kist varmis ilk defa karsilsiyorumboyle biseyle ve korkuyorum nedense sogan suyunubende deneyeceğim faydasinj gorenler oldu mu ve ne zaman baslamamiz gerekiyo adet bjttikten kac gun sonra..:110:

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Kislar adetim duzensizlrsti kurtajdan sonra kistte varmis kac gundur leke geliyo ama bi türlü Sökmedi sizce bi iki gunden kure baslasam sakinca olurmu

Kizlaarre burda olan birileri varmi sesimi duyan yazarmi lutfen. Sogan kurunden kac gun sonra adet oldunuz. Ben de yaptim bu kuru en son 41 gun oldu adet olamadim kafayi yicem

Arkadaslar merhaba bende bu sogan kurunden yapmak istiyorum. Adet bittikten yedi gun sonra mi basliyoruz. Detayli anlatabilcek bir arkadasim varmidir?

Acaba faydasi oldugu icin olabilir mi ben oyle duymustum icindeki biriken kani temizliyormus leke leke gelirmis insallah faydasi olur ben denemedim henuz deneyecegim adetin bitiminde mi yapiliyor bilginiz var mi bebis istiyorum allahim insallah isteyen herkese ve bana nasip eder

Back
X