Anladım canım zaten o kadar kullanman da yetmiş hemen hamile kalmışsın ne güzelAslında ben son adet tarihimde ailemin yanına gelmiştim ve burdayken kürü kullandım 15 Ekim'de dönmüştüm ve ordayken kullanmak istemedim dönmeden 1-2 gün önce bırakmıştım yani kürü kullandığım görünmesin istemiştim ve sıkılmıştım artık kullanmaktan öyle söyleyeyim
Aynen canım sende içini ferah tut hayırlısıyla dene inşallah sonucu güzel olur :)Anladım canım zaten o kadar kullanman da yetmiş hemen hamile kalmışsın ne güzel
Arkadaşım 3 senenin sonunda bunu denedikten sonra hamileliğini öğrendiğimiz için sende neden olmasın yaniAnladım canım zaten o kadar kullanman da yetmiş hemen hamile kalmışsın ne güzel
Aynen canım umut veriyor insana böyle duyunca. Arkadaşında bi sorun var mıydıYani a
Arkadaşım 3 senenin sonunda bunu denedikten sonra hamileliğini öğrendiğimiz için sende neden olmasın yani
Her hangi bir sorunu var mıydı bilmiyorum ama çatlatma iğnesi fln vurdu bikac defa ama olmadı sonra bu soğan kürü tarifini atmıştım ona ve denemistiAynen canım umut veriyor insana böyle duyunca. Arkadaşında bi sorun var mıydı
Anladım canım çok sağol inşallah banada uğurlu gelirsin yazarım burdan yineHer hangi bir sorunu var mıydı bilmiyorum ama çatlatma iğnesi fln vurdu bikac defa ama olmadı sonra bu soğan kürü tarifini atmıştım ona ve denemisti
İnşallah canımAnladım canım çok sağol inşallah banada uğurlu gelirsin yazarım burdan yine
Selam canım. Adetime 9 gün var bugün lekelenme başladı sanırım erkenden adet olucamİnşallah canımhayırlı haberlerini bekliyorum
Merhaba bende çikolata kisti varmış endometriozis nasıl kullandınız gebelik oluşmuyor bende de bende soğan kürünü duydum da geçen hafta öğrendim endometriozis olduğumu doktorum adet olduğunun 3. Gününden başla doğum kontrol hapı kullan dedi eşim görev de oda aralığın 15 nde yanımda olacak doktorum eşin yokken kullan kontrole gel dediBen kullandım
PCo varmıydı pekıŞöyle söyleyeyim benim son adet tarihim 1 ekimdi ve 7-10 gün kadar kullandım 5 Kasım da hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ilişkiyi yumurtlama dönemine de denk getirmek gerekli
Canım soğan kürünü bir kere yaptım. Civanperçemi bende baya etkili oldu aletimi düzene sokmuştu ve 7mm olan kistimi yok etmiştiKızlar merhaba. Ben bu ay saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başlamaya karar verdim. Daha önce iki kez aşılama 4 kez çatlatma iğnesi kullandım gebelik olmuşmadı maalesef pcos var bende. Daha önce pcos olup kullananlar fayda görenler varsa lütfen yazabilirler mi. Nasıl kullanılacağı hakkında farklı şeyler yazılmış saraçoğlunun videolarını izledim ve adetin bitininde 2-3 gün sonra başlanıp 15 gün uygulayın diyor bende öyle yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim