Soğan suyu kürü uygulayanlar

Tugce9242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
1.752
229
26
Kızlar merhaba. Ben bu ay saraçoğlunun soğan kürünü uygulamaya başlamaya karar verdim. Daha önce iki kez aşılama 4 kez çatlatma iğnesi kullandım gebelik olmuşmadı maalesef pcos var bende. Daha önce pcos olup kullananlar fayda görenler varsa lütfen yazabilirler mi. Nasıl kullanılacağı hakkında farklı şeyler yazılmış saraçoğlunun videolarını izledim ve adetin bitininde 2-3 gün sonra başlanıp 15 gün uygulayın diyor bende öyle yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlaar kimse yok muuu

Ben pscos değilim ama ilk denemede hamile kalmamıştım bu kür tarifiyle karşılaşınca denemiştim ve adet gordukten sonraki ay hamile olduğumu öğrendim, ayrıca 3 yıldır çocuk sahibi olamayan arkadaşım da bu kürü uyguladıktan sonra hamile kalmıştı, adetten sonra 10 gün kadar kullandım sabah akşam 1 soğanı 1.5 bardak suyla kaynatıp suyunu çok soğumadan ılık şekilde içtim

Yaa çok sevindim canım darısı başıma inşallah. Bende kullanmaya başladım aynı senin dediğin gibi adet bittikten 2 gün sonra başladım 1 haftadır kullanıyorum sabah akşam 1.5 bardak suyla kaynatıp ılık şekilde içtim. 15 gün devam ediyim diye düşündüm sen sonraki ay da kullandın mı canım sadece 1 ay mı

Denemekte fayda var yani 6 ayda bir kadınların yapması öneriliyor deneyebilirsin ve inşallah Allah bir evlat nasip eder :))
Evet canım bende o yüzden başladım ama bazı yerlerde prolaktini yükseltiyor diye yazmışlar ondan korktum benimde prolaktinim yüksekti çünkü sen son sende kullanırken yumurtlama zamanı göğüs ucu ağrısı olmuş muydu bende şuan öyle bi durum var

Şöyle söyleyeyim benim son adet tarihim 1 ekimdi ve 7-10 gün kadar kullandım 5 Kasım da hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ilişkiyi yumurtlama dönemine de denk getirmek gerekli

Şöyle söyleyeyim benim son adet tarihim 1 ekimdi ve 7-10 gün kadar kullandım 5 Kasım da hamile olduğumu öğrenmiştim tabi ilişkiyi yumurtlama dönemine de denk getirmek gerekli
Evet canım bende değerlendiriyorum günleri. O zaman sen soğan suyu kullandığın ay mı hamile kaldın sende başka bir sorun var mıydı canım

Ayri

Şuan onu hiç hatırlayamıyorum ama istersen 15 gün kullanma ya da 1 -2 gün ara vererek dene ve bir sonraki ay yapmanı tavsiye etmem çünkü normal şekilde bile 6 ayda bir yapın diyorlar

Ayri

Şuan onu hiç hatırlayamıyorum ama istersen 15 gün kullanma ya da 1 -2 gün ara vererek dene ve bir sonraki ay yapmanı tavsiye etmem çünkü normal şekilde bile 6 ayda bir yapın diyorlar
Saraçoğlunun sayfasında okudum da 15 gün diyor o yüzden öyle yaparım diye düşünmüştüm canım

Ayri

Şuan onu hiç hatırlayamıyorum ama istersen 15 gün kullanma ya da 1 -2 gün ara vererek dene ve bir sonraki ay yapmanı tavsiye etmem çünkü normal şekilde bile
Evet canım bende değerlendiriyorum günleri. O zaman sen soğan suyu kullandığın ay mı hamile kaldın sende başka bir sorun var mıydı canım
Hayır bende bir sorun yoktu ama kullanmadan önceki ay yumurtlama dönemi olmasına rağmen tutmamış ti ama soğan suyunu yaptıktan sonra tutmuştu hemde ilk günden
Ve bahsettiğim arkadaşım da 3 yıl boyunca tutmamış ti çatlatma iğnesi olmasına rağmen ama soğan kürünü yaptıktan sonra o da hamile kalmıştı hatta bu ay sonu kısmetse onunda bebisini bekliyoruz , sen dene inşallah rabbim hayırlısıyla sana da nasip eder

İnşallah canım çok sağol benimde öyle 2 kez aşılama yapıldı ama tutmadı 2 yıldır istiyoruz bakalım hayırlısı şuan tedavi görmediğim için bende soğan suyu denemek istedim bakalım

Saraçoğlunun sayfasında okudum da 15 gün diyor o yüzden öyle yaparım diye düşünmüştüm canım
Yani evet 15 gün diyor eğer sıkıntı yasamazsan 15 günü tamamla yoksa da 10 gün de bırak sana bağlı
İnşallah canım çok sağol benimde öyle 2 kez aşılama yapıldı ama tutmadı 2 yıldır istiyoruz bakalım hayırlısı şuan tedavi görmediğim için bende soğan suyu denemek istedim bakalım
Dene canım dediğim gibi kadınların kullanması gereken bir kür zaten denemekte fayda var rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Çok sağol canım inşallah

Sen içmekte zorlandığın için mi bıraktın canım 10 günde
Aslında ben son adet tarihimde ailemin yanına gelmiştim ve burdayken kürü kullandım 15 Ekim'de dönmüştüm ve ordayken kullanmak istemedim dönmeden 1-2 gün önce bırakmıştım yani kürü kullandığım görünmesin istemiştim ve sıkılmıştım artık kullanmaktan öyle söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…