soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

Deryacim sana hamile olabilir misin diye ilk soran ben oldum sanırım ve test yap demiştim :-) çok sevindim Allah sağlıcakla kucağında gostersin şimdi bana bi dua borclusun tatlımmmm O:-) :-)

evet canım ya bır daha test yaptım sımdı net cıktı . ayyy hıc belırtım yok ondan herhalde ınanamıyorum. şaka gıbı

Öncelikle hayırlı olsun :) Darısı bana ve isteyen herkese.Başlığınızı okur okumaz kesin hamilesiniz diye geçirdim içimden,emin olmak için tüm sayfalarıda okudum :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

Öncelikle hayırlı olsun :) Darısı bana ve isteyen herkese.Başlığınızı okur okumaz kesin hamilesiniz diye geçirdim içimden,emin olmak için tüm sayfalarıda okudum :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)
Amin canım inşallah..hepinize nasıp eder. Allah hepinizin gönlune gore versın saol

kyung test yaptım pozitif çıktı çok net. ama ıcım hıc rahat degıl
ya test yanlışsa sevınemıyorum. çok heyecanlıyımmmmmmmmmm. yanlıl olabılırmı
Tebrik ederim gülüm,cook sevindim,allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin innnnsallahhhhh amiiiinn

Ayy yazılarınızı okuyunca gözlerim doldu acaba Allah bana da nasip eder mi o iki çizgiyi 1.5 yıldır uğraşıyorum ama malesef ki pko hastalığına yakalandım kurtulmak için 3 ay daha sabretmem gerekiyo. İnşallah bu zamanlar çabuk geçer de ben ve diğer tüm çocuk isteyen herkese Allah hayırlı evlatlar nasip eder. Senin adına çok sevindim.

Merhaba kızlar..
Bu arada hayırlı olsun Derya.. Rabbim doğduğu ve serpildiği günleri de göstersin inşallah..
bende soğan kürü kullanmak istiyorum ama şunu tam olarak anlamış değilim:
*** soğan kürünü kullanma zamanı olarak (yumurtanın döllenmiş olduğunu düşünürsek), tahmini regl dönemine kadar kullanmamız, erken düşüğe neden olur mu? yoksa yumurtanın döllenmesi için yardımcı da olabilir mi? Kimisi kullanmayın diyor ama bende de pko var :KK43: çok kararsızım :KK17:
yardımcı olur musunuz, tecrübeli arkadaşlarım :)

Merhaba kızlar..
Bu arada hayırlı olsun Derya.. Rabbim doğduğu ve serpildiği günleri de göstersin inşallah..
bende soğan kürü kullanmak istiyorum ama şunu tam olarak anlamış değilim:
*** soğan kürünü kullanma zamanı olarak (yumurtanın döllenmiş olduğunu düşünürsek), tahmini regl dönemine kadar kullanmamız, erken düşüğe neden olur mu? yoksa yumurtanın döllenmesi için yardımcı da olabilir mi? Kimisi kullanmayın diyor ama bende de pko var :KK43: çok kararsızım :KK17:
yardımcı olur musunuz, tecrübeli arkadaşlarım :)
Canım ben de soğan kürünü kullanıyorum ve bugün 10.günüm bu konuda çok araştırma yaptım ve ibrahim saraçoğlunun kendi ağzından dinlediğim bir videoyu sana nakletmek istiyorum. O videoda ibrahim bey diyordu ki normal her ay adet gören bir bayan adet bitiminden 2 gün sonra, normal adet görmeyen 2 ayda 1- 3 ayda 1 adet gören bayan ise hemen başlamalı.
Soğan kürünü günde iki kez aç karnına ve kaynamaya başladıktan 5 dk. sonra indiriyoruz. Birçok yerde adetin 7. günü adetten 10 gün önce gibi bir ton yazı yazar lakin ben hiçbirine inanmadım ve araştırıp o videoyu buldum ve başladım. İnşallah faydasını da görücem bende pko mağduruyum.

Canım ben de soğan kürünü kullanıyorum ve bugün 10.günüm bu konuda çok araştırma yaptım ve ibrahim saraçoğlunun kendi ağzından dinlediğim bir videoyu sana nakletmek istiyorum. O videoda ibrahim bey diyordu ki normal her ay adet gören bir bayan adet bitiminden 2 gün sonra, normal adet görmeyen 2 ayda 1- 3 ayda 1 adet gören bayan ise hemen başlamalı.
Soğan kürünü günde iki kez aç karnına ve kaynamaya başladıktan 5 dk. sonra indiriyoruz. Birçok yerde adetin 7. günü adetten 10 gün önce gibi bir ton yazı yazar lakin ben hiçbirine inanmadım ve araştırıp o videoyu buldum ve başladım. İnşallah faydasını da görücem bende pko mağduruyum.

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Soğan kürünün(hatta taze yenen yeşil soğanın dahi) kistlere, pko ya iyi geldiğini düşünüyorum bende. Hatta bir arkadaşım da bu sayede doktora gittğinde kist inin küçüldüğünü öğrenmişti. İnşallah bize de nasip olur.. :) Ben hep niyet edip ota yerinde bıraktım. Belki de şimdiye düzelecektim de.. Hayırlısı bu zamanaymış..
Sana da geçmiş olsun canım. Rabbim önce şifa sonra da bebişini versin.. :)

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Soğan kürünün(hatta taze yenen yeşil soğanın dahi) kistlere, pko ya iyi geldiğini düşünüyorum bende. Hatta bir arkadaşım da bu sayede doktora gittğinde kist inin küçüldüğünü öğrenmişti. İnşallah bize de nasip olur.. :) Ben hep niyet edip ota yerinde bıraktım. Belki de şimdiye düzelecektim de.. Hayırlısı bu zamanaymış..
Sana da geçmiş olsun canım. Rabbim önce şifa sonra da bebişini versin..

Sana da geçmiş olsun canım. Rabbim önce şifa sonra da bebişini versin..
Amin cümle isteyene inşallah. Arkadaşın gibi olan insanları bende duydum. Bende 3 ay sonra kontrole gitmem gerekiyo ama ben sanırım dayanamayıp soğan kürünün hemen bitiminde gidicem galiba .:KK70:

Amin cümle isteyene inşallah. Arkadaşın gibi olan insanları bende duydum. Bende 3 ay sonra kontrole gitmem gerekiyo ama ben sanırım dayanamayıp soğan kürünün hemen bitiminde gidicem galiba .:KK70:

Hadi bakalım.. İnşallah pko gerileme gösterir de kontrolünden mutlu mesut ayrılırsın.. Sonucu aldığında haber edersen çok sevinirim. bana da umut olur hem :)

hayırlı aksamlar arkadaslar bende sogan kürünü denemek istiyorum bır bucuk yıllık evlıyım evlendıgımden berı ıstıyoruz cocuk ama nasıp olmadı doktora gıttık bı sorun yok dedı sımdı bu sogan kurunu adet bıter bıtmezmı basladınız

hayırlı aksamlar arkadaslar bende sogan kürünü denemek istiyorum bır bucuk yıllık evlıyım evlendıgımden berı ıstıyoruz cocuk ama nasıp olmadı doktora gıttık bı sorun yok dedı sımdı bu sogan kurunu adet bıter bıtmezmı basladınız
Ben 2 aydır adet olmadığım için hemen başlamak zorunda kaldım ve sonlarına da geldim. Lakin eğer sen her ay düzenli bir şekilde adet görüyorsan adet bitiminden 2 gün sonra yani adetin 5 gün sürüyosa 7.gün 3 gün sürüyorsa 5.gün içmeye başlayacaksın. 15 gün boyunca günde iki kez taze olarak hazırlanmış soğan suyunu içeceksin.Açıkcası ben kontrole gitmedim ama şu ana kadar çok faydasını gördüm

Arkadaşlar ben 8 ay önce evlendim 4 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz olmadı bende soğan küründen içtim ama günde 1 bardak içtim 15 gün bitti ve 5 gün sonra bugün adet oldum acaba adetim bitince tekrar bu kürü uygulayayım mı?
Canım bidaha ki adet tarihinden 10 gün önce başla soğan kürüne 10 gün içeceksin ama 2 bardak iç, bende 6 gündür içiyorum günde 2 bardak benim ilk olduğu için adetimin 7. Günü başladım eğer bu ay hamile kalamazsam bidaha ki kürü tarif ettiğim gibi yapcam etkisi var gibi

kyung test yaptım pozitif çıktı çok net. ama ıcım hıc rahat degıl
ya test yanlışsa sevınemıyorum. çok heyecanlıyımmmmmmmmmm. yanlıl olabılırmı
Canım okuyunca senin adına çok sevindim Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza bende sogan suyu iciyorum inşallah bende hamile kalırım bu ay :)

X