soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

ben henüz adet olmadım ve 1 ayı geçti,bünyem bozuldu resmen.Kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum bitince de bıraktım.Pazartesi günü adet getirici ilaca başladım.Bu kürü şimdi mi başlayayım yoksa adetten sonra mı?

kyung un dediği gıbı duydum hep bende. sende oyle yap adetlıyken ıcme bıtınce başla ve aksatma ılık iç taze iç canım. kahverengi kabuklu olanlardan olucak orta boy.

Ben daha çok merak ediyorum sanırım senin testi :p sonuç || olur inşallah

evet sanırım bı ketumluk geldı ustume. aklımda hep var ama test yapasım yok. benım en fazla 1 gun gecıkırdı ama 7 aydır hep 27 gunde bır 26 gunde bır gelmıs . buna gore şimdiye kadar ellı kere test yapmıs olmam lazımdı:) ınatla beklıyorum gelcekse gelsın dıye o tek çizgıyı gormekten bıktım cunku
pazartesi gunu 35. gun olacak yanı 8 gun gecıkme.

okadar zaman deneyıp olmadıkı hamıle oldugumu soylerseler ınanamam herhalde.
şaka gıbı gelıyo dusuncesı bıle artık.:KK43::KK43::KK43:
içimde bı bebek var düşünüyorummmm yok dıyorum ya olmaz bende :)

okadar zaman deneyıp olmadıkı hamıle oldugumu soylerseler ınanamam herhalde.
şaka gıbı gelıyo dusuncesı bıle artık.:KK43::KK43::KK43:
içimde bı bebek var düşünüyorummmm yok dıyorum ya olmaz bende :)
ne kadar zamandır bekliyorsun merak ettim

Arkadaşlar ben 8 ay önce evlendim 4 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz olmadı bende soğan küründen içtim ama günde 1 bardak içtim 15 gün bitti ve 5 gün sonra bugün adet oldum acaba adetim bitince tekrar bu kürü uygulayayım mı?

Arkadaşlar ben 8 ay önce evlendim 4 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz olmadı bende soğan küründen içtim ama günde 1 bardak içtim 15 gün bitti ve 5 gün sonra bugün adet oldum acaba adetim bitince tekrar bu kürü uygulayayım mı?
saracoglu sitesinde şöyle yazıyor
2. Adetten on gün önce başlayıp yapılacak adete kadar... ara verilmesinin sebebi fazla kullanım rahim duvarının incelemesine yol acar diyeymiş Allah korusun

Yani şimdi ben bu adetim bittikten sonra yine yapmayayım mı?
biraz ara vermen daha iyi olur sanırım bebek düşünüyorsanız rahmin bebeğe hazırlanması gerek bakarsın inşallah kür sayesinde hamile kalirsin :-D suan adetin bitene kadar bekle ve incir havuç kürü yap yumurtanı gelistirsin ovulasyon tarihlerini degerlendirin :-D Allahın izniyle bebis olsun

biraz ara vermen daha iyi olur sanırım bebek düşünüyorsanız rahmin bebeğe hazırlanması gerek bakarsın inşallah kür sayesinde hamile kalirsin :-D suan adetin bitene kadar bekle ve incir havuç kürü yap yumurtanı gelistirsin ovulasyon tarihlerini degerlendirin :-D Allahın izniyle bebis olsun

Evet hemde nasıl istiyoruz her adet olduğumda yıkılıyorum resmen inşallah dediğiniz gibi olur .. Peki ben bu ovulasyon testini nasıl kullanacağım?

Evet hemde nasıl istiyoruz her adet olduğumda yıkılıyorum resmen inşallah dediğiniz gibi olur .. Peki ben bu ovulasyon testini nasıl kullanacağım?
ben hazır testleri bilmiyorum bu alemde yeniyim diyebilirim :-D yeni evlendim hemen olur zannedip 3-4 adet dönemi sonunda bu siteyle ve kürlerle tanıştım :-) ovulasyonu da yeni öğrendim.. adetin 13-20. Günleri arası bir haftalık bi süreç sanirsam işte akıntının yoğunlaştığı falan vs.. Bazılarımız için istenen nasibe ulaşmak için çabalamak gerek ne yazıkki :-( öğreniyoruz biz de bunları napalim.. Rabbim aratmadan verir inşallah

Kardeşimin hanımı bir kez tutunma lekesi görmüş düğünden sonra 9 ayda çat diye doğurdu maşallah :-D ablam 3 yıl bekledi yavrusunu bu konuda master degree bilgi sahibidir yumurta çatlama aşılama kist ovulasyon vs ohoooo ne sorarsan cevap :-D derdin varsa arastiriyorsun yapacak birşey yok..

Tebrik ediyorum canım bende o iki çizgiyi görmeyi çok istiyorum ama kısmet banada dua et ..

ısallah gorursun casnım ama ınanmıyoum daha once bın kere denedım ugrastım olmadı hep tek cızgı. bu ay soğan suyu ıcıyorum dıye uc beş kere ıcıme boşaldı ama hemen kalktım nasıl tutar dıye ınanamıyorum. test yanlışmı dıye kendımı yıyorum

ısallah gorursun casnım ama ınanmıyoum daha once bın kere denedım ugrastım olmadı hep tek cızgı. bu ay soğan suyu ıcıyorum dıye uc beş kere ıcıme boşaldı ama hemen kalktım nasıl tutar dıye ınanamıyorum. test yanlışmı dıye kendımı yıyorum
Deryacim sana hamile olabilir misin diye ilk soran ben oldum sanırım ve test yap demiştim :-) çok sevindim Allah sağlıcakla kucağında gostersin şimdi bana bi dua borclusun tatlımmmm O:-) :-)

X