• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan Suyu kasikta ağrı yapar mı

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Arkadaşlar bugün 4.günüm ve sağ kasigim inanılmaz ağrıyo sizde neden olabilir bilen cevap versin lutfen

Bende soğan kürü yaptım ağrı olmasi normal ve akintida korkma devam et eğer ağrı varsa işe yariyomuş kür Saraçoğlu öyle söylemişti.

Eee ozaman işe yarıyor neguzel
Burada sogan kurunden hamile kaldım 6 senedir olmuyodu 7 buçuk aylığız çok şükür :anneadayı::KK66:
gerçekten mi nasıl kaldın cnm kullandığın ay mı kaldın başka bişey uyguladın mi bu arada inşallah hayırlı hayırlı kucağına Alirsn

gerçekten mi nasıl kaldın cnm kullandığın ay mı kaldın başka bişey uyguladın mi bu arada inşallah hayırlı hayırlı kucağına Alirsn
Amin canım evet sogan kürü yaptım 15 gün adet bitiminin 2 inci günü başladım 15 gün yaptım bitirdim snrki ay incir havuç yapacaktim ama gerek kalmadı hamile kaldım allahın izniyle çok dua ettim çok yer gök duayla arkadaşım eğer istiyorsan Rabbim sanada nasip etsin inşallah .

Amin canım evet sogan kürü yaptım 15 gün adet bitiminin 2 inci günü başladım 15 gün yaptım bitirdim snrki ay incir havuç yapacaktim ama gerek kalmadı hamile kaldım allahın izniyle çok dua ettim çok yer gök duayla arkadaşım eğer istiyorsan Rabbim sanada nasip etsin inşallah .
Insallah canm benm bnde çok istiyorum inşallah rabbim bana da nasip eder

Bende bu ay soğan kürü yaptım ilk kez adetimin 7 günü başladım günde 2 sefer bugün 5 günüm ve sol kasıgımda bir ağrı maffetti beni ayagımı basmak istemedim yere akşam lavaboya girdigimde akıntımda ince kanlar vardı sanırım kistim patladı *

Bende bu ay soğan kürü yaptım ilk kez adetimin 7 günü başladım günde 2 sefer bugün 5 günüm ve sol kasıgımda bir ağrı maffetti beni ayagımı basmak istemedim yere akşam lavaboya girdigimde akıntımda ince kanlar vardı sanırım kistim patladı *
Benim de sağ kasigim ağrıdı bugün kist patlayinca ne oluyo kötü bişey mi yoksa soğan kuru ise mi yarıyo bn doktor biraz yumurtaliklarin tembel dedi ondan uyguluyorum kist var mı yokmu bilmiyorum

Ben bu ay yumurtlamadım canım adetimde az sürdü kistlerim oluştu onun için ilk kez yaptım işe yaradı bende çok sancı çektim *

Arkadaşlar merhaba, soğan kürünün 11. Gününde kasığımın sağ tarafında 5 gün süren sancı oldu. Normal mi? Nedenini bilen var mı? Bir de tokluk hissi oluştu acıktığımı falan hissetmiyorum. Sizde de oldu mu?

Çok geçmiş olsun patlamasının zararı var mı?

Eee ozaman işe yarıyor neguzel
Burada sogan kurunden hamile kaldım 6 senedir olmuyodu 7 buçuk aylığız çok şükür :anneadayı::KK66:
ne gibi akinti cogalmasi normal acaba merak ettim ende basladimm sol kasiklarim agriyo ictigimdsn berii

Kizlar bana lutfen yardmci olun bu ay aogan kuru yaptm yaklasik 13 gun sabah aksam sonra yumurtlama akntim basladi asiri derecede ve degerlendirdik yumurtlamadan sonra akntim hic kesilmedi fakat beyaza dondu peynir kesigi gibi bugun adetime 8 gun var ama vajinam resmen zonkluyo uzerine oturamiyorum kasiklarim agriyo dokununca bile acaba iltlhap falanmi olustu karnim cok sis sanki usutme agrisi gibi ama hic yasamamstm simdiye kadar😔

Kizlar bana lutfen yardmci olun bu ay aogan kuru yaptm yaklasik 13 gun sabah aksam sonra yumurtlama akntim basladi asiri derecede ve degerlendirdik yumurtlamadan sonra akntim hic kesilmedi fakat beyaza dondu peynir kesigi gibi bugun adetime 8 gun var ama vajinam resmen zonkluyo uzerine oturamiyorum kasiklarim agriyo dokununca bile acaba iltlhap falanmi olustu karnim cok sis sanki usutme agrisi gibi ama hic yasamamstm simdiye kadar😔
Bi doktora gorun gerci bise olcagindan sanmiyorum ilkkezmi iciyosun bide 15 gun icip 6 ay boyunca icmiyosun biliyosun dimi belki beklemeyip ictiysen agir gelmis olabilir

Bi doktora gorun gerci bise olcagindan sanmiyorum ilkkezmi iciyosun bide 15 gun icip 6 ay boyunca icmiyosun biliyosun dimi belki beklemeyip ictiysen agir gelmis olabilir
yok canım sadece bu ay 15 gün yaptm adetin 7. günü başladım o zonklamalar falan geçti yarın adet olmam gerek ama inşallah olmam

Bir kere denemiştim soğan kürünü ve o ay aşırı derecede bir kasık ağrım olmuştu bir daha da içmedim

Benim ablamın öyle olmuştu canım. İltihapı kesmesi için içmişti meğer mantar varmış. Söylediğin gibi oturamıyordu sabaha kadar suyun içinde kalmıştı bir gün. Devam ediyor ise doktora görün derim.

Benim ablamın öyle olmuştu canım. İltihapı kesmesi için içmişti meğer mantar varmış. Söylediğin gibi oturamıyordu sabaha kadar suyun içinde kalmıştı bir gün. Devam ediyor ise doktora görün derim.
cevabın için çok teşekkür ederim canım benim benimki sadece bi gün sürdü ve geçti

Back
X