- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
Arkadaşlar bugün 4.günüm ve sağ kasigim inanılmaz ağrıyo sizde neden olabilir bilen cevap versin lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ise yarıyodur canm ya evt akıntı da çoğalmaya başladıBende soğan kürü yaptım ağrı olmasi normal ve akintida korkma devam et eğer ağrı varsa işe yariyomuş kür Saraçoğlu öyle söylemişti.
Eee ozaman işe yarıyor neguzelInsallah ise yarıyodur canm ya evt akıntı da çoğalmaya başladı
gerçekten mi nasıl kaldın cnm kullandığın ay mı kaldın başka bişey uyguladın mi bu arada inşallah hayırlı hayırlı kucağına AlirsnEee ozaman işe yarıyor neguzel
Burada sogan kurunden hamile kaldım 6 senedir olmuyodu 7 buçuk aylığız çok şükür![]()
Amin canım evet sogan kürü yaptım 15 gün adet bitiminin 2 inci günü başladım 15 gün yaptım bitirdim snrki ay incir havuç yapacaktim ama gerek kalmadı hamile kaldım allahın izniyle çok dua ettim çok yer gök duayla arkadaşım eğer istiyorsan Rabbim sanada nasip etsin inşallah .gerçekten mi nasıl kaldın cnm kullandığın ay mı kaldın başka bişey uyguladın mi bu arada inşallah hayırlı hayırlı kucağına Alirsn
Insallah canm benm bnde çok istiyorum inşallah rabbim bana da nasip ederAmin canım evet sogan kürü yaptım 15 gün adet bitiminin 2 inci günü başladım 15 gün yaptım bitirdim snrki ay incir havuç yapacaktim ama gerek kalmadı hamile kaldım allahın izniyle çok dua ettim çok yer gök duayla arkadaşım eğer istiyorsan Rabbim sanada nasip etsin inşallah .
İnsallah canım benimInsallah canm benm bnde çok istiyorum inşallah rabbim bana da nasip eder
Benim de sağ kasigim ağrıdı bugün kist patlayinca ne oluyo kötü bişey mi yoksa soğan kuru ise mi yarıyo bn doktor biraz yumurtaliklarin tembel dedi ondan uyguluyorum kist var mı yokmu bilmiyorumBende bu ay soğan kürü yaptım ilk kez adetimin 7 günü başladım günde 2 sefer bugün 5 günüm ve sol kasıgımda bir ağrı maffetti beni ayagımı basmak istemedim yere akşam lavaboya girdigimde akıntımda ince kanlar vardı sanırım kistim patladı *
Çok geçmiş olsun patlamasının zararı var mı?Bende bu ay soğan kürü yaptım ilk kez adetimin 7 günü başladım günde 2 sefer bugün 5 günüm ve sol kasıgımda bir ağrı maffetti beni ayagımı basmak istemedim yere akşam lavaboya girdigimde akıntımda ince kanlar vardı sanırım kistim patladı *
ne gibi akinti cogalmasi normal acaba merak ettim ende basladimm sol kasiklarim agriyo ictigimdsn beriiEee ozaman işe yarıyor neguzel
Burada sogan kurunden hamile kaldım 6 senedir olmuyodu 7 buçuk aylığız çok şükür![]()
Bi doktora gorun gerci bise olcagindan sanmiyorum ilkkezmi iciyosun bide 15 gun icip 6 ay boyunca icmiyosun biliyosun dimi belki beklemeyip ictiysen agir gelmis olabilirKizlar bana lutfen yardmci olun bu ay aogan kuru yaptm yaklasik 13 gun sabah aksam sonra yumurtlama akntim basladi asiri derecede ve degerlendirdik yumurtlamadan sonra akntim hic kesilmedi fakat beyaza dondu peynir kesigi gibi bugun adetime 8 gun var ama vajinam resmen zonkluyo uzerine oturamiyorum kasiklarim agriyo dokununca bile acaba iltlhap falanmi olustu karnim cok sis sanki usutme agrisi gibi ama hic yasamamstm simdiye kadar![]()
yok canım sadece bu ay 15 gün yaptm adetin 7. günü başladım o zonklamalar falan geçti yarın adet olmam gerek ama inşallah olmamBi doktora gorun gerci bise olcagindan sanmiyorum ilkkezmi iciyosun bide 15 gun icip 6 ay boyunca icmiyosun biliyosun dimi belki beklemeyip ictiysen agir gelmis olabilir
Kizlar bana lutfen yardmci olun bu ay aogan kuru yaptm yaklasik 13 gun sabah aksam sonra yumurtlama akntim basladi asiri derecede ve degerlendirdik yumurtlamadan sonra akntim hic kesilmedi fakat beyaza dondu peynir kesigi gibi bugun adetime 8 gun var ama vajinam resmen zonkluyo uzerine oturamiyorum kasiklarim agriyo dokununca bile acaba iltlhap falanmi olustu karnim cok sis sanki usutme agrisi gibi ama hic yasamamstm simdiye kadar![]()
cevabın için çok teşekkür ederim canım benim benimki sadece bi gün sürdü ve geçtiBenim ablamın öyle olmuştu canım. İltihapı kesmesi için içmişti meğer mantar varmış. Söylediğin gibi oturamıyordu sabaha kadar suyun içinde kalmıştı bir gün. Devam ediyor ise doktora görün derim.