• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan suyu ile alakalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Hanımlar 5 ay önce soğan suyu yapmıştım ve hiç yumurtam yoktu o zaman ve yaptıktan hemen sonra 1 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor. Ama hala hamile kalamadım hala yumurtluyorum onda sorun yok ama gebe kalamadım hala 5 ay geçti tekrar uygulasam olur mu? Eşimde de bende de başka sknti çıkmadı bütün tahliller herseyim yapıldı

6 ayda bir yapın diyorlar kür için. Bende adet olduktan sonra yapmayı düşünüyorum destek amaçlı hamilelige

Hanımlar 5 ay önce soğan suyu yapmıştım ve hiç yumurtam yoktu o zaman ve yaptıktan hemen sonra 1 tane yumurtam oluştuğunu söyledi doktor. Ama hala hamile kalamadım hala yumurtluyorum onda sorun yok ama gebe kalamadım hala 5 ay geçti tekrar uygulasam olur mu? Eşimde de bende de başka sknti çıkmadı bütün tahliller herseyim yapıldı
Bende yaptım olmadı son ümit alternatif tıp 😁 ebeye gittim çocuk yuvası aşağıda ayrıca çok da iltihap birikmiş dedi yaptı bişeyler bakalım

Back
X