• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan Suyu ictim ama tık yok

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
288
Puanlar
103
Merhabalar ben 26 yaşında ve 1 yıllık evliyim bende belarliktan kalma pko var ve geçen ay doktora gittik kan verdim adetli iken kanıma bakıldı prolaktin 48 çıktı haricinde diğer degerlerim normal idi ve hani ilaçla surejli adet olmak istemedim hamile kalmak icin düzenli yumurtlama olması lazım ben dede o sıkıntı var hani soğan suyu kurunu uyguladım 15 gün adet bitiminden 7.gün ve yarın adet olmak lazım ama hani hafif kasik agrisi ve bel ağrısı haricinde hiçbir belirti yok acaba eksik birşey mi yaptım? Yada erken menopoz filan olamaz değil mi? Hamile kalmak icin ictim hsni düzenli yumurtlama olsun diye ama ise mi yaramadı acaba :( :( :( :(

Merhabalar ben 26 yaşında ve 1 yıllık evliyim bende belarliktan kalma pko var ve geçen ay doktora gittik kan verdim adetli iken kanıma bakıldı prolaktin 48 çıktı haricinde diğer degerlerim normal idi ve hani ilaçla surejli adet olmak istemedim hamile kalmak icin düzenli yumurtlama olması lazım ben dede o sıkıntı var hani soğan suyu kurunu uyguladım 15 gün adet bitiminden 7.gün ve yarın adet olmak lazım ama hani hafif kasik agrisi ve bel ağrısı haricinde hiçbir belirti yok acaba eksik birşey mi yaptım? Yada erken menopoz filan olamaz değil mi? Hamile kalmak icin ictim hsni düzenli yumurtlama olsun diye ama ise mi yaramadı acaba :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

merhaba ben de sogan kürü uyguluyorum suanda, adet bitiminden iki gün sonra başlamanız gerekiyormuş. günde iki kere aç karna

Merhabalar ben 26 yaşında ve 1 yıllık evliyim bende belarliktan kalma pko var ve geçen ay doktora gittik kan verdim adetli iken kanıma bakıldı prolaktin 48 çıktı haricinde diğer degerlerim normal idi ve hani ilaçla surejli adet olmak istemedim hamile kalmak icin düzenli yumurtlama olması lazım ben dede o sıkıntı var hani soğan suyu kurunu uyguladım 15 gün adet bitiminden 7.gün ve yarın adet olmak lazım ama hani hafif kasik agrisi ve bel ağrısı haricinde hiçbir belirti yok acaba eksik birşey mi yaptım? Yada erken menopoz filan olamaz değil mi? Hamile kalmak icin ictim hsni düzenli yumurtlama olsun diye ama ise mi yaramadı acaba :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Merhaba bende uyguladım ilk başladığımda 3 gün içtim sonra bırakmak zorunda kaldım o ay çok az da olsa adet gördüm sonra ki ay düzenli bi şekilde adetim geldi annemde dediki adetliyken iç için temizlensin annemde kalıyordum o arada 21 gün boyunca günde bir defa içtim çünkü adetliydim zararlı olabilir diye düşündüm o adetimde 23 gün kadar sürdü bu ay adet olmadım ve adet bitiminden sonra bir gün arayla ilişki yaşadık takvime göre günüm geçti ama ben 15 ine kadar beklemek istiyorum belirti de sağ tarafımda ağrım war birde halsizlik baş ağrısı ama ben bunlara pek kulak asmıyorum çünkü psikolojik olabilir ve inanır mısınız kızlar 2 aydır hiç bir şekilde bebek düşünmüyorum ama bilmyrum dua ediyorum sadece ben dermanı rabbimden istiyorum çnkü doktorlar beni çok yordu umarım tez zaman da hayırlı haberler alırız :(

Back