ne zamandır ıcıon cnm pekı?ynımı basladın?gunde kaç bardak ıcıyon?
Canim benim 12. Gunum günde 2 bardak içiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zamandır ıcıon cnm pekı?ynımı basladın?gunde kaç bardak ıcıyon?
Annem tavsiye etmişti ilk kistim öyle kaybolmuştu. Marankinin tarifi de vardı dere otuyla. Ama eğer kalp damar tansiyon rahatsızlığın varsa çok tehlikeliymiş soğan suyu dere otu filan. Öğrenciyken bir komşumuz beyin kanaması geçirip öldü soğan suyu yüzündendereotunu pek duymadım cnm ?ben
Canim benim 12. Gunum günde 2 bardak içiyorum...
Annem tavsiye etmişti ilk kistim öyle kaybolmuştu. Marankinin tarifi de vardı dere otuyla. Ama eğer kalp damar tansiyon rahatsızlığın varsa çok tehlikeliymiş soğan suyu dere otu filan. Öğrenciyken bir komşumuz beyin kanaması geçirip öldü soğan suyu yüzünden
açkarına mı ıcıon cnm pekı?degısıklıklerın neler akıntıların falan warmı?
Evet tatlim sabah kahvaltidan once bide aksam yemeginden once içiyorum... su an bi degisiklik yok zaten 3 gunum kaldi bitmesine....
Valla ben onu bile bile içtim yine ama hiç uzun süreli içmedim çok şükür çabuk tesir etti. dikkat etmek gerekiyor ayarında iyi her şey. Hele ilaç kullanırken zaten ot çöp suyu içilmez.anaamm ne dıosun kız korkutma benıııı
eneemm sabah ac karna zor olmuyormu cnm ya??
Bende içtim 10 gün kadar akıntı çok oldu ama hiç kaybolmadı belki tam gün kullanmadım o yüzden ama bildiğim kadarıyla bir ay değilde uzun süre kullanmak faydalı oluyor. glifor 850 de kullanıyorum günde üç defa bakalım her ay bekliyoruz inş gelecek birgün bebiş :) sen pko için nasıl bir tedavi görüyorsun ??açkarına mı ıcıon cnm pekı?degısıklıklerın neler akıntıların falan warmı?
Valla ben onu bile bile içtim yine ama hiç uzun süreli içmedim çok şükür çabuk tesir etti. dikkat etmek gerekiyor ayarında iyi her şey. Hele ilaç kullanırken zaten ot çöp suyu içilmez.
Bende içtim 10 gün kadar akıntı çok oldu ama hiç kaybolmadı belki tam gün kullanmadım o yüzden ama bildiğim kadarıyla bir ay değilde uzun süre kullanmak faydalı oluyor. glifor 850 de kullanıyorum günde üç defa bakalım her ay bekliyoruz inş gelecek birgün bebiş :) sen pko için nasıl bir tedavi görüyorsun ??
oyle kotu bir tadida yok ilk yudumdan sonra gerisi geliyor eger icmek istiyorsan sartlandirma kendini oyle kotu falan diye... kimyasal olan neler iciyoruz bu bitkisel vede cogu insanin fayda buldugu sey... bebisim olsunda ben raziyim bunlari icmeye....
İlaçla SOĞAN kürü kullanılması uygun değil Demişti Saracoğlu bir videosunda ama ben yinede denedim galiba etkili olmaz, kaç aydır geliyor kullanıyorsun benim üçüncü adetim olacak azda kaldı kesin yine bu ayda boş geçti o yüzden umutlanmıyorum ama korkuyorum yaa daha ne kadar kullanacam bu ilacı uffaynen cnm bnde gunde bırkere 1000 mg glıfor ıcıorum.
İlaçla SOĞAN kürü kullanılması uygun değil Demişti Saracoğlu bir videosunda ama ben yinede denedim galiba etkili olmaz, kaç aydır geliyor kullanıyorsun benim üçüncü adetim olacak azda kaldı kesin yine bu ayda boş geçti o yüzden umutlanmıyorum ama korkuyorum yaa daha ne kadar kullanacam bu ilacı uff
O kadar bilemem de belki zararı dokunur doktoruna danış benceben bu arada glifor ıcıyom cnm.soğan suyu hapın etkısını kesermı bırde???
O kadar bilemem de belki zararı dokunur doktoruna danış bence
Şansını dene kızarsa şaka yaptım doktora böyle şey sorulur mu de :)doktoraada soganı sormak tuhaf olur ya :)
Kür 2: Polikistik over, kist, miyom ve poliplere karşıpekı nasıl kullanıcam canım gunde ıkı kere mı?aç karnamı?yazın bana umut oldu ınan kı :)evet bnımde ole mınık mınık kıst dolu yumurtalıklarım..
Saraçoğlu nun tarifini aynen kopyalayıp yapistirdim canım ben de bunu uyguladım inşallah sen de olumlu sonuç alırsınpekı nasıl kullanıcam canım gunde ıkı kere mı?aç karnamı?yazın bana umut oldu ınan kı :)evet bnımde ole mınık mınık kıst dolu yumurtalıklarım..