soğan suyu içip hamile kalan arkadaşlar size sorularım var yardımcı olabilirmisiniz?

bende yeni kan tahlili yaptırdım gebelik için negatif sonuç alırsak soğan suyunu denicem birde kuru inciri deneyin kızlar o da çok faydalı insALLAH testim pozitif çıkar

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bende ictim sogan suyunu 15 gun düzenli olarak, ictigim ay hamile kaldım 1.5 yıldır olmuyordu

Gözünüz aydın. Ben de bu ay soğan kürüne başladım. 3.gündeyim. Çikolata kisti var bnde de 4cm. Umarım faydası olur. 1senedir bebek istiyoruz olmadı. Siz soğan kürü yaptığınız ay başka bişey yaptınız mı yada dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu?gün aşırı ilişki yada başka ek gıdalar vs

Merhaba Siz de mi kürle hamile kaldınız

Merhaba bende kullanıyorum 3 gün oldu devam ediyorum fakat merak ettiğim şu bu kürü kullanırken ilişkiye giriliyormu hamile kalıp kalmayacağımızı ilk günden belli değil fakat biridw yazmış ilişkiye girmeyin çocuk tutmaz diye soğan kürünü tamamlayıp diğer ay afet bitinindemi girilmeli ilişkiye lütfen beni aydınlatırmısınız lütfen yumurtlama dönemime çok az kaldı doktora gittim hiç bir sorun olmadığını söyledi hamile kalmam için 2 yıllık evliyim ve gerçekten bebek görünce hamile birini görünce istemsiz ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…