soğan suyu içip hamile kalan arkadaşlar size sorularım var yardımcı olabilirmisiniz?

onu sanırım adetten sonra hergün yapmak gerek...
Çok uğraştın mı bebiş için ne kadar zamandır evlisin? Kaç yaşındasın? Bebeğin cinsiyeti ne
hakkını helal et ya amma sordum

yok yumurtlamaya 1 hafta kala yapsan yeter yani .

Yok cok ugrasmadım ılk basta cok ustune dusmedım calısıyordum , sonra baktım ustune dusmeyınce olmuyor . acaba olmuyor mu dedım kendı kendıme 3 ay ustune dustum sonra oldu allahdan . ben eşimle 2.senem evleneli 23 yaşındayım kızım olacak ıns mayıs ayında az kaldı kavusmamaü

helal olsun ne demek tabıkı sorabılırsın bırbırmıze yardımcı olmak ıcın buradayız degıl mı

Hey maşallah size...
Desene prensesinin gencecik annesi olacak
Rabbim acısını göstermesin sağlıkla kavuştursun...
Erkenden evlenmişsin hayırlısı olsun .
Ben de 3-4 aydır uğraşıyorum hemen kalırım diyodum amma zormuş strees yaşadım umarım fazla uğraşmam yani uğraşıyorum derken bişi yaptığım yok öle kürdür takiptir filan işte bu ay k.k ya üye oldum takip ettim sağolsun herkezden bişiler öğrendim ama bu ay geçti uygulama açısından bu ay kısmet olmassa bebiş öğrendiklerimi uygulucam baktım olmadı sonra yumoş takibi bu arada 29 yaşındayım anne olmak için can atıyorum gerçi hep istiyodum da bekarken bile böle nasip oldu evlendim 2 sene tuttum kendimi ama artık ikimiz de diyoruz yeeeeteeeerrr gelsin miniğimiz

evet inşallah :) aminn kımseye gostermesın Rabbım evlat acısını . Erkenden evlendım cok mutluyum bir sene zor tuttum kendımı artık olsun dedim bende :) bende cok ugrasmadım ama bekledım olmasını :) 3.ayımda oldu uzerıne dusunce .

inşallah senınde guzel haberlerını alırız burada .

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
üstüne düştüm derken ne yaptın mesela ne tavsiye edersen bana bu süreçte ?

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
üstüne düştüm derken ne yaptın mesela ne tavsiye edersen bana bu süreçte ?

üstüne dustum derken ovulasyon gunlerıne dıkkat ettım ondan once ne zaman olursa o zaman oluyordu ilişki olursa olur dıye sonradan ovulasyon gunlerıne dıkkat ettım baskda bırsey yapmadım cok sıcak suyla dus almadım mesela

merhaba arkadasim...bende sogan kürü yapiyorum 1 hafta oluyo esimde keciboynuzu kürü uyguluyo...ikimizdede bir sorun yok ama genede uyguluyorum ...sogan kürü hamile kalmaya degil iltihaba iyi geliyor demissin ama sunu belirtmek isterimki cogu kadinlar bu iltahap yüzünden hamile kalamiyor...ayrica adet döneminde fln kisa süreli kistler oluyo bazi kadinlarda bu kür onun icinde cok etkili...yani rahmi temizliyo ve hamilelige hazirliyo gibi...umarim aciklayici olmustur...herkesin gönlüne göre versin ...

Merhaba.... Evet iltihaba iyi geliyor hala aynı şeyi soyluyorum iltihaba iyi gelıyor derken demek istedigim sizinde dediğiniz gibi rahmi temizlemesi . haklısın iltihaptan dolayı hamıle olamayanlarda var ama bazı kadınlar ıltıhap olmadıgı halde sogan kurunu denemeye kalkıyor direk sogan kürüyle hamile kaldım diye kendisini inandırıyor o yuzden soylemıstım bılgılendırmeniz için teşekkür ederiz.

evet ben bu ay ço bilgisizdim bu konularda karman çorman oldum yani ya tutarsadayız
Ama nasipse önümüzdeki ay bilgi birikimi değerlendireceğim
Bebiş le dikkat edin kendinize

evet ben bu ay ço bilgisizdim bu konularda karman çorman oldum yani ya tutarsadayız

inş bebek haberınle gelırsın peri kızı haberlerını beklıyorum :) gorusmek uzere

Canım bu yazıyı yazarken hamiş değilmişsin şimdi hamişsin Allah bebeğini sana kavuştursun. Sormak istediğim sende mi soğan kürüyle hamiş kaldın bende bugün başladım umarım bende de işe yarar

evet canım iltihapta engel, ebnde eçen hafta öğrendim iltihap olduğunu, evet kabuklarını soymadan atıyoruz suya zaten faydalı olan kısmı kabuklarının hemen altıymış bildiğim kadarıyla...

Tatlım birde hangi soğanı kaynatıcaz sarı soğanı mı yoksa mor soğanı mı_?

Bunu bilgi olarak aldım tatlım sağol

hmmmm inş.canım çok tşk.ederim

sana mail atıcam posta kutuna bakar mısın_?

Arkadaşlar bende 1.5 yıldır bebek istiyorum 1 kez tüp bebek denedim fakat düşük yaptım 1 haftadır soğan suyu içiyordum gününde adet oldum fakat 4. Gün karnım kasıklarım çok ağrıyor daha önce adet sancım bu kadar uzun sürmedi 1. Gün sancım olur ve. Geçerdi soğan suyundandır die bıraktım 2 gündür içmiyorum ağrım dinmedi aynı durumu yaşayan varmı soğan suyu sizlerdede ağrı yaptımı

benımde sogan kurunun 7.gunu adet agrısı gıbı agrım var ve belım agrıyor cok tuhaf ://

bende bebek sahibi olmak istiyorum geçen ay korunmadık olmadı bu ay adet bitiminden sonra soğan kürüne başladım sabah aksam aç karnına içtim ancak kokusundan dolayı 1 hafta dayanabildim bu dönemde hergün düzenli ilişkim oldu bide benim sol yumurtalığımda yapışkanlık var yani çalışmıyormuş tek yumurtalıkla şansım daha düşük bu duruma çok üzülüyorum hayırlısı Allah'tan bakalım ne olucak ama çok istiyorum gece gündüz dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ben adetim bittikten sonra 3. Gün kullanmaya başladım ve 11 gün boyunca sabahları içtim bunu yanında eşimede 30 gün boyunca keçiboynuzu kürü yaptım sabahları aç karnına içirdim zorlada olsa sperm sayısını artırıyor.birlikte uyguladık yani kürleri.incir kürüne gerek kalmadan hamile kaldım. Yalnız soğan kürünün15 günden fazla kullanılmasının zararlı oldugunu duydum.

Merhaba canım şimdi fotumda gezerken sorunu gördüm bnde bu aydenicem sen hamile kaldın mı

arkadaşlar size danışmak istediğim bi konu var
başına gelen biri varsa yardımcı olabılırmı ben 11 gundur soğan kuru içiorum .adetım bıttıgınde başladım göğüs ağrım vardı hala dewm edıyor ayrıca yumurtalıklarımda baskı ağrı var göğüslerim patlıcak gibi şişti ve sürekli sızlıo soğan kürümü yoksa hamilelik mı adetıme 8 gun var yardımcı olabılırsenız çok mutlu olucam başına gelen veya bu şekilde hamıle oldugunu öğrenen varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…