Soğan suyu içip adet olamayanlar

Birer hafta ara çok az değil mi Allah korusun rahim duvarını inceltiyormus dikkat edin
oyle yapiliyo diye okumus duymustum saracoglundan biraz incelsin zaten adet olmuyorum bn adet olamadikca kalinlasiyor ya rahim duvari senede bi iki defa anca adet oluyorum ilacla yillardir yoksa olmuyorum

Aynenn oylee :) Bende cok buyuk umutlarla baslayip husranla sonuclandirdim sogan kurumu.Adet duzensizligi var.ne hikmetse 4 -5 aydir duzenliydi.Dedim bunu sogan suyuyla percinleyeyim.Percinleyeyim derken alt ust ettim.Cok kizmistim kendime bilmedigin etmedigin kürü ne uygularsin diye.
Isin garip tarafı ise yarayanlar yazmislar hep hamile kaldım kistlerim gitti iltihabı attım felan biz idrar yolu iltihabından acillik olduk

Ben de soğan kürü uyguladığım ay hamile kalanlardanım.pkoluyum aşırı derece adet düzensizliğim vardı. İkinci çocuk 3 yıl olmamıştı soğan kürü uyguladım adet olmayı bekledim olmadı kan testi yaptırdım değerim çok düşüktü geç döllenme demişti doktor. Sonra değerim yükseldi hamileydim. Şimdi 2.5 yaşında.

Ben de soğan kürü uyguladığım ay hamile kalanlardanım.pkoluyum aşırı derece adet düzensizliğim vardı. İkinci çocuk 3 yıl olmamıştı soğan kürü uyguladım adet olmayı bekledim olmadı kan testi yaptırdım değerim çok düşüktü geç döllenme demişti doktor. Sonra değerim yükseldi hamileydim. Şimdi 2.5 yaşında.
Kan testini ne zaman yapmistiniz

Tam hatırlamıyorum ama soğan kürü bittikten sonra bayagı geçmişti üstünden
Yani o zaman benim adet olmam gereken tarih 24 ekimdi ben 25 ekimde rahatsizlanip acile gittiğimde kan testi yapıldı 1.20 çıkmıştı. Kasım 2 oldu ben hala adet olmadım varsa şimdi cikarmi acaba

Tam hatırlamıyorum ama soğan kürü bittikten sonra bayagı geçmişti üstünden
Yani o zaman benim adet olmam gereken tarih 24 ekimdi ben 25 ekimde rahatsizlanip acile gittiğimde kan testi yapıldı 1.20 çıkmıştı. Kasım 2 oldu ben hala adet olmadım varsa şimdi cikarmi acaba

Ben soğan kurunu yaptım ilk ay adet oldum 2.ayda adet oldu suanda kesildi adetim gelmiyor 20 gün geçti hala yok

Ben soğan kurunu yaptım ilk ay adet oldum 2.ayda adet oldu suanda kesildi adetim gelmiyor 20 gün geçti hala yok
Benim bir haftayı geçti günü ama hala olmadım.Oldum sanıyorum o kadar çok yoğun Sarı akıntı var ki adet oldum saniyorum o kadar hissediyorum aktığı ni inan bende bi anlam veremedim

Benim bir haftayı geçti günü ama hala olmadım.Oldum sanıyorum o kadar çok yoğun Sarı akıntı var ki adet oldum saniyorum o kadar hissediyorum aktığı ni inan bende bi anlam veremedim
Bu arada test yaptın mi 20 günde fazlaymis ya

X