SOĞAN SUYU İÇENLERRRRRRR

Merhaba canim. Iyiyim sen nasilsin?
Yok canim benim reglime daha var. Baskasi mi yazmisti acaba?
Sen neler yapiyosun?
Karıştırdım demekki canım
bu ay rahatım çok şükür pek düşünmüyorum bebek fikrini oruç nedeniyle çok halsizim çalışıyorum bide o yüzden aklıma gelmiyor. 2 gün aslan pençesi çayı içtim sonra onuda bıraktım nasip modundayım anlıycan dediğin gibi alnımıza yazıldıysa bizde anne olacağız. Ama duayı bırakmayalım bu ay hürmetine Rabbim dileyen isteyen herkese annelik babalık duygusunu taddırsın inşallah.
Duamdasın Bursalı arkadaşım

Valla canim ne ic diyebilirim ne de icme.
Ama okuduklarim hamile oldugunuzu ogrendiginizde birakin yonunde. Senin daha hamilelik yok ama yine de ne yapsan bilemedim.
bende bilemedim ya en iyisi ben bu ay bırakıyım zaten ramazan ayında biraz zor oluyor önümüzdeki ay yapayım inş gerek kalmaz ya uf hsg yide çekilemedim çok erken değil öi ya adetim daha dün bitti yumurta hemen bu kadar cabuk oluşup çatlıyo mu ama bende gördüm yumurtayı ultrasonda inofolic içtim bu ay ondan mıdır bilmiyorum hayırlısı çok heyecanlandım bu ay bakalım

Ben de cekildim hsg. Adet bittikten 2 3 gun sonraydi.
Erken buyuyup catliyor olabilir yumurtan.

Ben de cekildim hsg. Adet bittikten 2 3 gun sonraydi.
Erken buyuyup catliyor olabilir yumurtan.
İNOFOLİC ETKİLEDİ BENCE YOKSA DAHA DÜN BANYO YAPTIM SEVİNEYİMMİ ÜZÜLEYİMMİ BİLEMEDİM HSG ÇEKİLDİKTEN SONRA BÜYÜSEYDİ İYİYDİ NEYSE BAKALIM TUTTURABİLECEK MİYİZ BU AY İNŞ NASİP OLUR TEDAVİYE BAŞLICAM TÜP BEBEK TEDAVİSİNE İNŞ GEREK KALMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…