- Konu Sahibi minikamONUR
Acıklaman ve tavsiyelerin ,için çok tesekkür ederim canım rabbim yardımcın olsun. inşaALLAH güzel haberlerini alırız . ocak ayında gittim doktora bende adetlerim sancılı geçiyor bi de 5 aydır çocuk istiyoruz dedim çocuk için erken ama ağrın için tahlil yapalım değerlerin normal mi yoksa yumurtalarda mı sorun var dedi sonra hormon testi istedi ve normal görünüyor dedi hiç bir sıkıntı bulamadı sonra ultrasyonla yumurtama baktı yumurtalarda çok iyi hiç bir sıkıntı yok dedi adet ağrım için kas gevşetici ilaç verdi bunlar sat3 de oldu. doktor böyle deyince çok rahatladım ama haziran oldu ama yok işte hamile kalamadım bende sonra soğan suyu içtim belime yakı yaptım ve kaplıcaya gittim bunların hepsini de geçen ay yaptım ama yine yok bu ayda yine sat 3de başka bi doktora gittim çocuğu yine söyledik 9 ay oldu evleneli dedik oda erken daha dedi bende; vücudumda aşırı tüylenme olduğunu ilişki sırasında da bazı pozisyonlarda acı hissettiğimi söyledim ayrıca benim annem de tedavi görmüş( rahim darlığı, adet düzensizliği vs varmış) benim olmam için bunu falan söyledim tamam o zaman işin boyutu değişti senden tahlil alalım dedi ve ultrason odasına gönderdi ama o gün bazı aksilikler nedeniyle hastaneye çok geç gittik ve sıram geçtiği için doktorda geç çağırdı dolayısıyla tahliller ve ultrason odası kapanmıştı muayene olamadım bir daha ki aya kaldı ama işin peşini bırakmayacağım gerekirse bende 12 ay oldu diyeceğim
rica ederim:)
Hormon tahlilleri yapildiysa yumurta sorunu yoksa esinin de sperm degerleri iyiyse sorun yok canim.
Ben de bu ay yaki yapistiracagim. Yumurtam az oldugu icin kendilginden olur mu bilmiyorum ama yine de tedavi olmadigimiz aylarda kendimiz deniyoruz. Ne zaman ne olacagi hic belli olmaz,belki mucize olur:)
Benim bi arkadasimin da sorunu yoktu,yumurtasi vardi ama 2 sene olmadi. Ama kafaya cok takmisti. Doktoru kafaya taktigin icin olmuyor diyordu. Olmuyor nasilsa tatile gidelim bari dediler. Alisverisler,tatil hszirligi falan derken megerse hamile kalmis.
Sükret ki canim yumurta sorunun yok.
Doktora gidene kadardenemeye devam edin. Bakalim doktorun ne diyecek.
Sabahlari ac karna esim de ben de ari sutu bal polen karisimi tuketiyoruz,ayrica keciboynuzu özü iciyoruz. Bunlarla da destekleyebilirsin canim.
Dualarin icin cok sagol. Tez zamanda bebisin kendiliginden gelsin insallah