• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu İçenler Acil Bakar Mısınız ?

Sogan suyunu denedigim gun ölüyorum sandim.Tansiyonum 8/5 di bi turlu normale donmedi.Basim zonk zonk catladi.Sabah icmistim gece kendime geldim.Tansiyonumu asiri bozdu.Dikjatli olunmasi gerek.

Niye sürekli benden alıntı yapıyorsunuz? Bu da benim fikrim siz de saygı duyun
Sizin fikrinize saygı duyuyorum tabi ki ama benim burda konuyu açma amacım farklıydı sizin gelip burda benim yaptığım bir şey hakkında olumsuz konuşmanız hiç hoş değil bu fikrinizi gidip başka yerde başka insanlarla paylaşın lütfen

Sizin fikrinize saygı duyuyorum tabi ki ama benim burda konuyu açma amacım farklıydı sizin gelip burda benim yaptığım bir şey hakkında olumsuz konuşmanız hiç hoş değil bu fikrinizi gidip başka yerde başka insanlarla paylaşın lütfen
Emredersiniz komutanım

Canım bende enfeksiyon vardı bu nedenle iciyordum ayni etkiler oldu bu etkiler sayesinde ise yaradigini anladım ve ben 15 sabah akşam taze şekilde yapıp içtim 2 gebeligimdede bu şekilde yaptım ve o ay hamile kaldım tabi öncelikle Rabbimin izniyle
Merhaba adetin kaçıncı günü başladınız acaba birde 15 gün benim yumurtlama günümü 4 gün geçmiş oluyor sizinkide öyle mi oldu bi zararı olur mu acaba yumurtlama doneminde

Arkadaşlar ben bir senelik evliyim çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik çok az yumurta tembelliğin var dedi. Rahim filmi çekildim tüplerim açık üç ay bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler. Bende soğan suyu içmeye başladım adetimin ikinci günü başladım ama korktum zarar verir diye günde sadece bir kez içtim ve bir hafta icebilidim. 3 gündür içmiyorum ve dünden beri aşırı şekilde bel ağrım var ve arada da kasıklarıma ağrı vuruyor özellikle belimin sağ tarafı ve sağ kasiğım sizce sebebi nedir korkmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim.
Bende ictigimde böbreklerin ağrıdı seninde büyük ihtimal öyle. Enfeksiyon sokuyodur ben korkmadım geçti zaten

Arkadaşlar ben bir senelik evliyim çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik çok az yumurta tembelliğin var dedi. Rahim filmi çekildim tüplerim açık üç ay bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler. Bende soğan suyu içmeye başladım adetimin ikinci günü başladım ama korktum zarar verir diye günde sadece bir kez içtim ve bir hafta icebilidim. 3 gündür içmiyorum ve dünden beri aşırı şekilde bel ağrım var ve arada da kasıklarıma ağrı vuruyor özellikle belimin sağ tarafı ve sağ kasiğım sizce sebebi nedir korkmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim.
Resmen bıçak saplanır gibi bı ağrı oldu ama ben zarar vereceğini düşünmüyorum yinede siz bilirsiniz. Yumurtlama haftanizda bırakın içmeyin

Merhaba adetin kaçıncı günü başladınız acaba birde 15 gün benim yumurtlama günümü 4 gün geçmiş oluyor sizinkide öyle mi oldu bi zararı olur mu acaba yumurtlama doneminde
Ben adetin 2.günü başladım 15 gün sabah akşam içtim canineler benimde 13.gün yumurtlama gününe denk geldi ama birşey olmaz inseALLaH

Canım neden böyle birşey söyledin onu anlamadım ama her sebzenin meyvenin bitkinin bir derde şifası vardır hiçbirşey bosyere yaratilmamistir ki ayrıca bende eşime keçiboynuzu kaynatmıştım kendimde soğan suyu içmiştim o ay Öncelikle tabi Rabbimin izniyl3 sonrada onların vesilesiyle gebe kaldim
Soğan suyunu nasıl içtin tarif eder misin

Back