Soğan suyunun vücudunuza nasıl bir etkisi olacağını bilemeyiz. Herkeste farklı etki yapabilir, keşke böyle şeylere inananlar azalarak bit
Cnm ben yaptım denedim o ay hamile kaldım ama adetim 5 günü başladim 15 gün kullandım yumurta geliştirmesi cok güzel kıs felan varsa onuda yok ediyor yaniArkadaşlar ben bir senelik evliyim çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik çok az yumurta tembelliğin var dedi. Rahim filmi çekildim tüplerim açık üç ay bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler. Bende soğan suyu içmeye başladım adetimin ikinci günü başladım ama korktum zarar verir diye günde sadece bir kez içtim ve bir hafta icebilidim. 3 gündür içmiyorum ve dünden beri aşırı şekilde bel ağrım var ve arada da kasıklarıma ağrı vuruyor özellikle belimin sağ tarafı ve sağ kasiğım sizce sebebi nedir korkmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu kürleri ortaya atan doktora ilah gibi tapmasalar azalarak bitecek de "doğal bitkiden bir zarar gelmez" diye düşünüyorlar. Çoğu İlacın hammaddesi de bitkiler otlar. Keske bunu bilseler.Soğan suyunun vücudunuza nasıl bir etkisi olacağını bilemeyiz. Herkeste farklı etki yapabilir, keşke böyle şeylere inananlar azalarak bitse
Hamile kaldığınız zaman ilk zamanlarda nasıl belirtileriniz vardıCnm ben yaptım denedim o ay hamile kaldım ama adetim 5 günü başladim 15 gün kullandım yumurta geliştirmesi cok güzel kıs felan varsa onuda yok ediyor yani
Bitkisel yollarla bir sürü şifa bulan insan varBu kürleri ortaya atan doktora ilah gibi tapmasalar azalarak bitecek de "doğal bitkiden bir zarar gelmez" diye düşünüyorlar. Çoğu İlacın hammaddesi de bitkiler otlar. Keske bunu bilseler.
Canım neden böyle birşey söyledin onu anlamadım ama her sebzenin meyvenin bitkinin bir derde şifası vardır hiçbirşey bosyere yaratilmamistir ki ayrıca bende eşime keçiboynuzu kaynatmıştım kendimde soğan suyu içmiştim o ay Öncelikle tabi Rabbimin izniyl3 sonrada onların vesilesiyle gebe kaldimSoğan suyunun vücudunuza nasıl bir etkisi olacağını bilemeyiz. Herkeste farklı etki yapabilir, keşke böyle şeylere inananlar azalarak bitse
Canım bende enfeksiyon vardı bu nedenle iciyordum ayni etkiler oldu bu etkiler sayesinde ise yaradigini anladım ve ben 15 sabah akşam taze şekilde yapıp içtim 2 gebeligimdede bu şekilde yaptım ve o ay hamile kaldım tabi öncelikle Rabbimin izniyleArkadaşlar ben bir senelik evliyim çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittik çok az yumurta tembelliğin var dedi. Rahim filmi çekildim tüplerim açık üç ay bekleyin olmazsa gelin tedaviye başlayalım dediler. Bende soğan suyu içmeye başladım adetimin ikinci günü başladım ama korktum zarar verir diye günde sadece bir kez içtim ve bir hafta icebilidim. 3 gündür içmiyorum ve dünden beri aşırı şekilde bel ağrım var ve arada da kasıklarıma ağrı vuruyor özellikle belimin sağ tarafı ve sağ kasiğım sizce sebebi nedir korkmaya başladım yardımcı olursanız sevinirim.
Evet bitkiler zararlıdır demedim, ilaçlar da bitkilerden yapılıyor ama doz ayarı çok önemli. Örneğin ada çayı bitkisi, 5 dk fazladan demlersen zehirleme ihtimali bile var. Benim derdim bu tür bitkileri umut tacirliğinde kullanan doktor çakması kişilerle. Ayrıca hasbelkader hamile kalıp, olayı soğana bağlamanız da ilginçmiş doğrusuCanım neden böyle birşey söyledin onu anlamadım ama her sebzenin meyvenin bitkinin bir derde şifası vardır hiçbirşey bosyere yaratilmamistir ki ayrıca bende eşime keçiboynuzu kaynatmıştım kendimde soğan suyu içmiştim o ay Öncelikle tabi Rabbimin izniyl3 sonrada onların vesilesiyle gebe kaldim
Sogan beni hamile birakti demedim kardesim vesilem oldu dedim farkettiysen BEN öncelikle Rabbimin izniyle diye belirttim ayrıca öyle başıboş bir şekilde içtiğimi nerden çıkardın canim herseyin bir tertibi vardır soğan suyunu da ayni tertibe uyarak içtim elhamdulillah çok şükür faydasinida gördüm Rabbim herkese nasip etsin....Evet bitkiler zararlıdır demedim, ilaçlar da bitkilerden yapılıyor ama doz ayarı çok önemli. Örneğin ada çayı bitkisi, 5 dk fazladan demlersen zehirleme ihtimali bile var. Benim derdim bu tür bitkileri umut tacirliğinde kullanan doktor çakması kişilerle. Ayrıca hasbelkader hamile kalıp, olayı soğana bağlamanız da ilginçmiş doğrusu
Doktor çakması dediginiz kişi saraçoğlu ise doktorum demiyor kimyagerin diyor k3ndisi zaten hiçbir zaman kimseye bir ilac önermiyor bitkiyi söyleyip geriyede çekilmiyor dakikasını kaç gün kullanılması gerektiğini fazlasında ne gibi zararlar olacagini soyluyor hamileymişsin belki ihtiyacin olur hani sütte hasbel kader oluyor ya süt arttırıcı yiyeceklerde söylüyor şahsen şuan deniyorum ve mama vermeme ramak kala faydasini da azimsanimiycak kadar goruyorumEvet bitkiler zararlıdır demedim, ilaçlar da bitkilerden yapılıyor ama doz ayarı çok önemli. Örneğin ada çayı bitkisi, 5 dk fazladan demlersen zehirleme ihtimali bile var. Benim derdim bu tür bitkileri umut tacirliğinde kullanan doktor çakması kişilerle. Ayrıca hasbelkader hamile kalıp, olayı soğana bağlamanız da ilginçmiş doğrusu
Canım sana kimse iç demedi ki ve içmeyen biri olarak içen kişinin sorusuna cevap vermek için neden yazdın ki ????Ben de işsiz kalırsam eğer fitolojiye soyuncam yav. Baksana pancarı al, içini oy, iki yumurta kır, 40 gün beklet sonra çöpe at kesin hamile kalırsın desem inanacak çok insan var. Mantıklı aslında
Fikri olanlar dediğin her duyduğuna inananlar mı?Canım sana kimse iç demedi ki ve içmeyen biri olarak içen kişinin sorusuna cevap vermek için neden yazdın ki ????
Bıraksaydın keşke fikri olanlar yazsaydi
Arkadaş konuyu açarken soğan suyu içenler diye belirtmiş zaten tamam canim biz her duyduğuna inanan takımız saygı duyarmısin rica etsemFikri olanlar dediğin her duyduğuna inananlar mı?
Niye sürekli benden alıntı yapıyorsunuz? Bu da benim fikrim siz de saygı duyunArkadaş konuyu açarken soğan suyu içenler diye belirtmiş zaten tamam canim biz her duyduğuna inanan takımız saygı duyarmısin rica etsem
Rabbim sizi bir bitkiye muhtaç etmesin o zaman canim çünkü dönüp dolanıp bitki araştırırken bulursanız kendinizi o zaman anlarsınız haklisin aslında ne diye cevap veriyorum ki herşeyi yaşayarak görüyoruz zatenNiye sürekli benden alıntı yapıyorsunuz? Bu da benim fikrim siz de saygı duyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?