Soğan Suyu İçenler Acil Bakar Mısınız ?

Sogan suyunu denedigim gun ölüyorum sandim.Tansiyonum 8/5 di bi turlu normale donmedi.Basim zonk zonk catladi.Sabah icmistim gece kendime geldim.Tansiyonumu asiri bozdu.Dikjatli olunmasi gerek.

Niye sürekli benden alıntı yapıyorsunuz? Bu da benim fikrim siz de saygı duyun
Sizin fikrinize saygı duyuyorum tabi ki ama benim burda konuyu açma amacım farklıydı sizin gelip burda benim yaptığım bir şey hakkında olumsuz konuşmanız hiç hoş değil bu fikrinizi gidip başka yerde başka insanlarla paylaşın lütfen

Emredersiniz komutanım

Merhaba adetin kaçıncı günü başladınız acaba birde 15 gün benim yumurtlama günümü 4 gün geçmiş oluyor sizinkide öyle mi oldu bi zararı olur mu acaba yumurtlama doneminde

Bende ictigimde böbreklerin ağrıdı seninde büyük ihtimal öyle. Enfeksiyon sokuyodur ben korkmadım geçti zaten

Resmen bıçak saplanır gibi bı ağrı oldu ama ben zarar vereceğini düşünmüyorum yinede siz bilirsiniz. Yumurtlama haftanizda bırakın içmeyin

Merhaba adetin kaçıncı günü başladınız acaba birde 15 gün benim yumurtlama günümü 4 gün geçmiş oluyor sizinkide öyle mi oldu bi zararı olur mu acaba yumurtlama doneminde
Ben adetin 2.günü başladım 15 gün sabah akşam içtim canineler benimde 13.gün yumurtlama gününe denk geldi ama birşey olmaz inseALLaH

Soğan suyunu nasıl içtin tarif eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…