Soğan suyu hamilelik

Merhaba
Bende pcos um ve yazın soğan kürü denedim. Lakin hormonlarım dolar gibi yükseldi. Çocuk isterken menopoza koştum resmen uzun süre adet olamadım. Hormonlarım daha yeni yeni kendine geldi. Kötü tecrübem ile moral bozduğuma göre artık gidebilirim

Bnmde lh hkrmonum yukseti ilacla kullandim duzlmksti bnde yaptim sogan kuru galiba tekrar yükseldi en azindan ilavlarimi kullanmaya devam ediyorum duzene girmistir diye duşunuyorum

Adet bitiminden kac gun sonra baslaniyor abla
Adetin 3 günü basla
Adet bittikten kç gün sonra yaptiniz birde yaptiginiz kürü 2 günde bir tazelediniz ya soğuk mu içtiniz sıcakmı iki küru ikisidide sıcakken mi karıştırdınız
Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yetiyor

Adetin 3 günü basla

Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yeayni sogan kuru gibi at

Adetin 3 günü basla

Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yetiyor
Sogan kuru gibi adet bitiminin 3.gunh dimi abla adetliyken degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…