Peki icemeye baslayknca mi cocuk denedinizKaynattiniz bitene kadar kullandiniz degilmi
Evet suan goruyorum vitminle diane ilac kullaniyorumŞuan tadevi oluyormusunuz?
Adet bitiminden kac gun sonra baslaniyor ablaŞuan tadevi oluyormusunuz?
Bnmde lh hkrmonum yukseti ilacla kullandim duzlmksti bnde yaptim sogan kuru galiba tekrar yükseldi en azindan ilavlarimi kullanmaya devam ediyorum duzene girmistir diye duşunuyorumMerhaba
Bende pcos um ve yazın soğan kürü denedim. Lakin hormonlarım dolar gibi yükseldi. Çocuk isterken menopoza koştum resmenuzun süre adet olamadım. Hormonlarım daha yeni yeni kendine geldi. Kötü tecrübem ile moral bozduğuma göre artık gidebilirim
Birde internette 20 gun yapin sonra 20 gun ara verin diyor
Adet bittikten kç gün sonra yaptiniz birde yaptiginiz kürü 2 günde bir tazelediniz ya soğuk mu içtiniz sıcakmı iki küru ikisidide sıcakken mi karıştırdınızBen 20 gün kullandim hamile kaldim o ay zaten tekrar yapmadım
Kusura bakmayin cok soru sordum gece gece de rahatsiz ettim sizi hakkinizi helal et abla❣Ben 20 gün kullandim hamile kaldim o ay zaten tekrar yapmadım
Adetin 3 günü başlaAdet bitiminden kac gun sonra baslaniyor abla
Adetin 3 günü baslaAdet bitiminden kac gun sonra baslaniyor abla
Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yetiyorAdet bittikten kç gün sonra yaptiniz birde yaptiginiz kürü 2 günde bir tazelediniz ya soğuk mu içtiniz sıcakmı iki küru ikisidide sıcakken mi karıştırdınız
Helal olsun ne demek yardimci olduysam ne mutlu insallah hamile kalirsiniz en kisa zamandaKusura bakmayin cok soru sordum gece gece de rahatsiz ettim sizi hakkinizi helal et abla❣
Adetin 3 günü basla
Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yeayni sogan kuru gibi at
Sogan kuru gibi adet bitiminin 3.gunh dimi abla adetliyken degilAdetin 3 günü basla
Sıcakken karistirdim soguyunca ictim zaten incire de havucada yarim litre su giriyor iki gun yetiyor
Evet adet bitimindeSogan kuru gibi adet bitiminin 3.gunh dimi abla adetliyken degil
Adetliyken mi baslicam abla kafam karıştiPardon cnm adetin 3 günü baslayacaksin
Sen yinede internetten bak tarifi tam olarak yazıyor burdan hepsini yazmam biraz zor oluyor diye orda daha detayli incelersinPardon cnm adetin 3 günü baslayacaksin
Adetliyken mi baslicam abla kafam karışti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?