Bnmde lh hkrmonum yukseti ilacla kullandim duzlmksti bnde yaptim sogan kuru galiba tekrar yükseldi en azindan ilavlarimi kullanmaya devam ediyorum duzene girmistir diye duşunuyorum
Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ama 11.gün bıraktım. Adetlerim düzenlidir, gebelik için denemek istemiştim. Çok umutluydum, bütün belirtileri yaşamama rağmen regl oldum. Daha önce soğan kürü yapanların regllarının çok sancılı vs. geçtiğini okumuştum, aksine benimki diğer dönemlerime göre daha az ve erken sürdü diyebilirim. Dün yumurtlama günümdü. Ben akıntı ve kasık ağrısından yumurtlama günümü hissedebiliyorum. Yalnız sağ yumurtalığım felaket ağrıdı, soğan kürü etkisini şimdi mi gösterdi bilemiyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Tez zamanda annelik duygusunu tatmak dileğiyle. Sevgiler.
Bende de polikistik vardi tedavi oldum birkac ay adet duzenleyici kullanimdim daha sonra klomen kullandım catlatma ignesi vurdum o ay olmadı ikinci ay tekrar klomen kullanıp catkatma ignesi vurdum ama ek olarakta incir ve havuc kürünü yaptım tabi doktoruma sordum bunu yapsam bir sıkıntı olurmu diye yapabilirsin dedi 20 gunde incir kürünü yaptim tedaviyle birlikte ve o ay hamile kaldim hamile kalmak isteyenlere incir ve havuc kürünü de öneririm
Bende de polikistik vardi tedavi oldum birkac ay adet duzenleyici kullanimdim daha sonra klomen kullandım catlatma ignesi vurdum o ay olmadı ikinci ay tekrar klomen kullanıp catkatma ignesi vurdum ama ek olarakta incir ve havuc kürünü yaptım tabi doktoruma sordum bunu yapsam bir sıkıntı olurmu diye yapabilirsin dedi 20 gunde incir kürünü yaptim tedaviyle birlikte ve o ay hamile kaldim hamile kalmak isteyenlere incir ve havuc kürünü de öneririm