Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar yaptığınızda yine aynı şekilde yükseltmez mi?Bnmde lh hkrmonum yukseti ilacla kullandim duzlmksti bnde yaptim sogan kuru galiba tekrar yükseldi en azindan ilavlarimi kullanmaya devam ediyorum duzene girmistir diye duşunuyorum
Bu sefer sogan kuru yapmiycam havuc incir kuru yapicam sogan kuru 2 ay once yapmistimTekrar yaptığınızda yine aynı şekilde yükseltmez mi?
Yanlışlık oldu cnm kusura bakma
Klomen kullanirken mi incir kürünü yaptinBende de polikistik vardi tedavi oldum birkac ay adet duzenleyici kullanimdim daha sonra klomen kullandım catlatma ignesi vurdum o ay olmadı ikinci ay tekrar klomen kullanıp catkatma ignesi vurdum ama ek olarakta incir ve havuc kürünü yaptım tabi doktoruma sordum bunu yapsam bir sıkıntı olurmu diye yapabilirsin dedi 20 gunde incir kürünü yaptim tedaviyle birlikte ve o ay hamile kaldim hamile kalmak isteyenlere incir ve havuc kürünü de öneririm
Klomen kullanirken mi incir kürünü yaptinBende de polikistik vardi tedavi oldum birkac ay adet duzenleyici kullanimdim daha sonra klomen kullandım catlatma ignesi vurdum o ay olmadı ikinci ay tekrar klomen kullanıp catkatma ignesi vurdum ama ek olarakta incir ve havuc kürünü yaptım tabi doktoruma sordum bunu yapsam bir sıkıntı olurmu diye yapabilirsin dedi 20 gunde incir kürünü yaptim tedaviyle birlikte ve o ay hamile kaldim hamile kalmak isteyenlere incir ve havuc kürünü de öneririm
Sogan kuru yapmadan incir kuru mu yaptinizHavuc ve incir kürüne nezaman başladıniz acaba ve nasil yaptiniz
Klomen kullanırken incir kürü yaptım. Skgam kürünü yapmadım ben sadece incir kürü yaptımKlomen kullanirken mi incir kürünü yaptin