• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan suyu dusuk yaparmi ben iciyorumda bilmeden hamile kalirsam

Sogan suyu dusuk yaparmi

• Evet

OY: 5 55,6%
  • Hayır

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9

Eliferkannnn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
222
101
13
29
Mrb ben evliyim ve hamile kalmak istiyorum ve sogan suyu iciyorum yumurtlama gunune kadar sonra birakiyorum cunku sogan suyu dusuge sebep oluyomus ve ben daha yeni adet oldum ve bittim sandim esimle birlikte oldum hemen kanamam oldu yogun ben hep sogan suyu ictigim icin gene sogan suyu ictim kotu bisey olma gibi ihtimal varmi...

Ödem söktürücü etkisi olduğu için soğan ve maydanoz suyu düşük riskini artırıyor canım eskiden çocukları düşürmek için kullanıyorlarmış soğan suyunu.

Ödem söktürücü etkisi olduğu için soğan ve maydanoz suyu düşük riskini artırıyor canım eskiden çocukları düşürmek için kullanıyorlarmış soğan suyunu.
Yani soyle canim ben diyelim ki sogan suyunu iciyorum ve hamile kaldim bilmiyorum 1 aylik ogreniyorum birakiyorum bebege bisey olurmu gene tatlim..tsk...

Bende kullandım sogan suyunu doktorum adetin bitince başla 14 gün sabah akşam iç dedi bana hem onunla hamilekalan insanlar varmis tabi ben 3 ay önce içtim bende bebis olmadı

Cunku bana sogan suyuyla hamile kalabilirsin dediler ondan..
ama yukarıda soğan suyu ve maydanozun düşük tehlikesine yol açtığı da söyleniyor. İncir kürünü duymuştum, riski yok sağlıklı da, ovulasyon testi alın öyle bir deneyin.Doktora gittiniz mi bilmiyorum belki sorun bile yok olacak zaten.

Kızlar hormon tahlillerinizi yaptırmadan lütfen kür yapmayın bilmeden dengenizi bozarsınız Allah korusun soğan kürü kisti olanlar için incir kürü yumurta tembelliği için ama bilmeden yapmayın hiçbir şey önce doktora gidin tetkiklerinizi yaptırın

ama yukarıda soğan suyu ve maydanozun düşük tehlikesine yol açtığı da söyleniyor. İncir kürünü duymuştum, riski yok sağlıklı da, ovulasyon testi alın öyle bir deneyin.Doktora gittiniz mi bilmiyorum belki sorun bile yok olacak zaten.
İncir kurunun hic bir riski yokmu doktora gitti hic bir sorunum yok allaha sukur incir kurunu nasil yapcam canim...tsk..

İncir kurunun hic bir riski yokmu doktora gitti hic bir sorunum yok allaha sukur incir kurunu nasil yapcam canim...tsk..
öncelikle ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit edersen ve o günleri değerlendirirsen iyi olur. Sonra adet bitiminden itibaren Sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce yani aç karna olmak üzere incir suyu içiyorsun.(4/5 adet kuru inciri hazır su içinde kaynatıyorsun, nette bunun ölçüleri de mevcuttur). 15. günden itibaren bir de havuç ssuyuna başlıyorsun. Saraçoğlunun kürleri bunlar, bu sitede çok okudum deneyen, başarılı olan vs. Meryem suresi oku müsait oldukça. Ve kafandan ısrarla çocuk oldu mu olacak mı düşüncesini çıkart, rahat ol.

öncelikle ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit edersen ve o günleri değerlendirirsen iyi olur. Sonra adet bitiminden itibaren Sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce yani aç karna olmak üzere incir suyu içiyorsun.(4/5 adet kuru inciri hazır su içinde kaynatıyorsun, nette bunun ölçüleri de mevcuttur). 15. günden itibaren bir de havuç ssuyuna başlıyorsun. Saraçoğlunun kürleri bunlar, bu sitede çok okudum deneyen, başarılı olan vs. Meryem suresi oku müsait oldukça. Ve kafandan ısrarla çocuk oldu mu olacak mı düşüncesini çıkart, rahat ol.
Dusuge neden olmaz digimi okunuda tereddutteyim ama deniycem cok tesekkurler...

Canım kuzenim doktor ve soğan kürüyle ilğili tecrübeye sahibim kayınvalidem iltihap nedeniyle her akşam 1 bardak içiyordu iltihap gitti ama çok yoğun kanaması oldu kuzenim soğan kurunun sürekli kullanımının sakıncalı olduğunu 2 günde bir oda bi probleminiz yoksa alerji.yan etki vs.kullanılmasını söylemişti.adet donemin düzenliyse teste falanda gerek yok yumurtlama gününü,birliktelik olması gereken zamanları yazan programlar var onları indir ben oradan takip ettim testi yaptığımda da programla aynı çıkmıştı netlik saatine kadar yazıyor zaten birazda psikolojik olarak rahat olman lazım takıntı haline getirme

Canım kuzenim doktor ve soğan kürüyle ilğili tecrübeye sahibim kayınvalidem iltihap nedeniyle her akşam 1 bardak içiyordu iltihap gitti ama çok yoğun kanaması oldu kuzenim soğan kurunun sürekli kullanımının sakıncalı olduğunu 2 günde bir oda bi probleminiz yoksa alerji.yan etki vs.kullanılmasını söylemişti.adet donemin düzenliyse teste falanda gerek yok yumurtlama gününü,birliktelik olması gereken zamanları yazan programlar var onları indir ben oradan takip ettim testi yaptığımda da programla aynı çıkmıştı netlik saatine kadar yazıyor zaten birazda psikolojik olarak rahat olman lazım takıntı haline getirme
Ya ben oyle program bulamiyorum tam gostermiyor sen nerden baktin..

Bisey sorabilirmiyim demistim ya adetim bitti sandim esimle iliskiye girdim ve bitmemisim yogun kan geldi bir sonraki yani bugun bittim dun esimle birlikte oldum ve karnim suan cok agriyo ozellikle kasiklarim kotu bisey olurmu...

Bisey sorabilirmiyim demistim ya adetim bitti sandim esimle iliskiye girdim ve bitmemisim yogun kan geldi bir sonraki yani bugun bittim dun esimle birlikte oldum ve karnim suan cok agriyo ozellikle kasiklarim kotu bisey olurmu...
İlişkiden dolayı kalan kan akmış olabilir, bişey olur olmaz ben bilemem ki canım içini rahatlatmak isterdim ama iltihap falan yoksa zaten çocuk için nie soğan kürü içiyorsun , program g.playde vardır benim wimdows my period adı gerçi artık gerek kalmadı :)Darısı başına

Ya ben oyle program bulamiyorum tam gostermiyor sen nerden baktin..
Ovulasyon programı indir yaz çıkıyor birsürü, adet tarihinin ilk gününü yazıyorsun genelde ilişkiye girmek gereken zamanlarda kalp çıkıyor benim ki öyleydi vs.vs. Herşey yazıyor zaten.

Benim adetim 35 gunluk oldu yumurtlamamda 19 la 25 arasi oluyo 15gun icicem tamda 19la baslanan yumurtlamada bitmis oluyo bende sogan kurune basladim hadi hayirlisi

Back
X