- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 29
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Yani soyle canim ben diyelim ki sogan suyunu iciyorum ve hamile kaldim bilmiyorum 1 aylik ogreniyorum birakiyorum bebege bisey olurmu gene tatlim..tsk...Ödem söktürücü etkisi olduğu için soğan ve maydanoz suyu düşük riskini artırıyor canım eskiden çocukları düşürmek için kullanıyorlarmış soğan suyunu.
Cunku bana sogan suyuyla hamile kalabilirsin dediler ondan..neden ısrarla soğan suyu içiyorsunuz?
ama yukarıda soğan suyu ve maydanozun düşük tehlikesine yol açtığı da söyleniyor. İncir kürünü duymuştum, riski yok sağlıklı da, ovulasyon testi alın öyle bir deneyin.Doktora gittiniz mi bilmiyorum belki sorun bile yok olacak zaten.Cunku bana sogan suyuyla hamile kalabilirsin dediler ondan..
İncir kurunun hic bir riski yokmu doktora gitti hic bir sorunum yok allaha sukur incir kurunu nasil yapcam canim...tsk..ama yukarıda soğan suyu ve maydanozun düşük tehlikesine yol açtığı da söyleniyor. İncir kürünü duymuştum, riski yok sağlıklı da, ovulasyon testi alın öyle bir deneyin.Doktora gittiniz mi bilmiyorum belki sorun bile yok olacak zaten.
öncelikle ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit edersen ve o günleri değerlendirirsen iyi olur. Sonra adet bitiminden itibaren Sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce yani aç karna olmak üzere incir suyu içiyorsun.(4/5 adet kuru inciri hazır su içinde kaynatıyorsun, nette bunun ölçüleri de mevcuttur). 15. günden itibaren bir de havuç ssuyuna başlıyorsun. Saraçoğlunun kürleri bunlar, bu sitede çok okudum deneyen, başarılı olan vs. Meryem suresi oku müsait oldukça. Ve kafandan ısrarla çocuk oldu mu olacak mı düşüncesini çıkart, rahat ol.İncir kurunun hic bir riski yokmu doktora gitti hic bir sorunum yok allaha sukur incir kurunu nasil yapcam canim...tsk..
Dusuge neden olmaz digimi okunuda tereddutteyim ama deniycem cok tesekkurler...öncelikle ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü tespit edersen ve o günleri değerlendirirsen iyi olur. Sonra adet bitiminden itibaren Sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce yani aç karna olmak üzere incir suyu içiyorsun.(4/5 adet kuru inciri hazır su içinde kaynatıyorsun, nette bunun ölçüleri de mevcuttur). 15. günden itibaren bir de havuç ssuyuna başlıyorsun. Saraçoğlunun kürleri bunlar, bu sitede çok okudum deneyen, başarılı olan vs. Meryem suresi oku müsait oldukça. Ve kafandan ısrarla çocuk oldu mu olacak mı düşüncesini çıkart, rahat ol.
Ya ben oyle program bulamiyorum tam gostermiyor sen nerden baktin..Canım kuzenim doktor ve soğan kürüyle ilğili tecrübeye sahibim kayınvalidem iltihap nedeniyle her akşam 1 bardak içiyordu iltihap gitti ama çok yoğun kanaması oldu kuzenim soğan kurunun sürekli kullanımının sakıncalı olduğunu 2 günde bir oda bi probleminiz yoksa alerji.yan etki vs.kullanılmasını söylemişti.adet donemin düzenliyse teste falanda gerek yok yumurtlama gününü,birliktelik olması gereken zamanları yazan programlar var onları indir ben oradan takip ettim testi yaptığımda da programla aynı çıkmıştı netlik saatine kadar yazıyor zaten birazda psikolojik olarak rahat olman lazım takıntı haline getirme
Bisey sorabilirmiyim demistim ya adetim bitti sandim esimle iliskiye girdim ve bitmemisim yogun kan geldi bir sonraki yani bugun bittim dun esimle birlikte oldum ve karnim suan cok agriyo ozellikle kasiklarim kotu bisey olurmu...Ödem söktürücü etkisi olduğu için soğan ve maydanoz suyu düşük riskini artırıyor canım eskiden çocukları düşürmek için kullanıyorlarmış soğan suyunu.
İlişkiden dolayı kalan kan akmış olabilir, bişey olur olmaz ben bilemem ki canım içini rahatlatmak isterdim ama iltihap falan yoksa zaten çocuk için nie soğan kürü içiyorsun , program g.playde vardır benim wimdows my period adı gerçi artık gerek kalmadı :)Darısı başınaBisey sorabilirmiyim demistim ya adetim bitti sandim esimle iliskiye girdim ve bitmemisim yogun kan geldi bir sonraki yani bugun bittim dun esimle birlikte oldum ve karnim suan cok agriyo ozellikle kasiklarim kotu bisey olurmu...
Ovulasyon programı indir yaz çıkıyor birsürü, adet tarihinin ilk gününü yazıyorsun genelde ilişkiye girmek gereken zamanlarda kalp çıkıyor benim ki öyleydi vs.vs. Herşey yazıyor zaten.Ya ben oyle program bulamiyorum tam gostermiyor sen nerden baktin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?