- 12 Haziran 2024
- 86
- 29
Herkese selam artık ne yapacağımı bilmeden yazıyorum 1 senedir evliyiz. Eşimle öncesinde uzun zamandır sevgiliydik. Asla sebze soğan sarımsak yemiyor. Sebze yaparım yemeği eleştirir. Manti yaparım ben sarimsakli yoğurdu sadece patates kızartması ile yerim der. Soğan gördüğü yemeğe pis pis bakar mercimek çorbası yaparım bu ne böyle ezogelin gibi salça koymuşsun der. Et pisiririm böyle yapsan daha iyi söyle pisirsen daha güzel sürekli sürekli yorum yapıyor. Ben Yemin ederim şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Mutlaka sofrada 3 çeşit koymaya çalışırım ama o sadece tavuk makarna pilav istiyor. Ben sakatat ve kuru fasulye dışında çok yemek ayrımı yapmam mutlaka yerim en azından şifadır derim yerim. Annesi de benim oğlum yemez deyip beni sinirlendiriyor. Annesine sunun yaninda yemez deyip şımartma dedim daha söylenmedi. Lütfen bunu yaşayan veya cozumu olan varsa yardım etsin. Bu konu basit görünüyor ama günde iki öğün demek ve günde iki kere tartışma demek. Ben hergün tartışmaktan sofradan ağlayarak kalkmaktn çok yoruldum.