Soğan kürünü deneyeneler buraya

Hanımlar merhaba bu ay soğan kurunu uyguladim ve hamile kaldim...allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..iyi seneler. .

Hanımlar merhaba bu ay soğan kurunu uyguladim ve hamile kaldim...allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..iyi seneler. .
Aaa canım tebrik ederim hayırlı olsun hemen kullandığın ay mı hamile kaldın? Kullandıktan sonra adet oldun mu? Benim kür biteli 14gün oldu daha hastalanmadım

Evet canim kullandigim ay hamile kaldim..bi daha adet olmadim..senin de gunun bayaa gecmis kanda bhcg yaptirdin mi?

Evet canim kullandigim ay hamile kaldim..bi daha adet olmadim..senin de gunun bayaa gecmis kanda bhcg yaptirdin mi?
İdrar testi aldım kendim yaptım negatif çıktı. Geçen hafta yapmıştım Bidaha da yapmadım. Kan testi de yaptırmadım ay olabilir miyim ki acaba tam ümidimi kaybetmişken birden yine ümitlendim :) sende de pko mu vardı canım

Yoktu canim ama benim yas 37 ve de 6 aydir olmuyordu.testlerim hersey normaldi.bi soğan kurunu deniyeyim dedim..nasip kismet..ama sen bence bir an once kanda bhcg baktir..benimki hir hafta gecikmisti cikti.inşallah hayırlısıyla sana ve tum isteyenlere rabbim nasip etsin. .

Kizlar kuru kullanmaya basladim 3. Gun lekelenme seklinde kanama basladi zaten uzun zamandir adet olmuyorum diye icmistim sokturucu olarak. Sanirim adet oluyorum. Sorum su: kur 15 gun uygulaniyor ya, ben bir kac gun icinde adet olunca kuru birakacak miyim yoksa devam mi edecegim? Yoksa adetliyken ara verip adet bitiminde devam mi etmeliyim? Litfen bi yardim:)

Saracoglunun videolarini izlemeni tavdiye ederim canim.o detayli anlatiyor..seni yaniltmak istemem ama adetliyken de kullanilabilir diyordu..yada adetin tam baslarsa birak adet bitiminde baslarsincunku yeni baslamissin icmeye..

Saracoglunun videolarini izlemeni tavdiye ederim canim.o detayli anlatiyor..seni yaniltmak istemem ama adetliyken de kullanilabilir diyordu..yada adetin tam baslarsa birak adet bitiminde baslarsincunku yeni baslamissin icmeye..
Tamam canim cok tesekkur ederim adet oldugumda ara verip adet bitiminde tekrar baslarim en iyisi sanirim

Can'ım ben daha önce içerken olmuştum ama devam etmiştim ben olsam yine devam ederdim sanırım sen bilirsin yine tatlım :)

Amin amin canım benim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim senin adına :) kür gittikten 1hafa sonra mı test yaptırdın sen canım

Can'ım ben daha önce içerken olmuştum ama devam etmiştim ben olsam yine devam ederdim sanırım sen bilirsin yine tatlım :)
Hmm. Bilemedim simdi. Adetim bittikten sonra bebek icin deneyeyim diyordum pco var bende adet bitimindr yaparsam belki yumurtlama gerceklesir diye dusunmustum catlamiyor hic cunku. Birakmaz devam edersem de birsey kaybetmem gerci. Sen hamile kalabildinmi peki?

Amin amin canım benim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim senin adına :) kür gittikten 1hafa sonra mı test yaptırdın sen canım
Cok sagol canım inşallah sen de ve isteyen tum hanımlar en kisa zamanda muradlarina ererler.
Evet ben adetim 1 hafta geciktinten sonra kanda test yaptirdim.

Yok canım ben Yen'i evliyim zaten 3buçuk ay oldu, soğan kürünü evlendikten sonra ilk kez yaptım ve henüz adet olmadım nedendir bilemedim

Cok sagol canım inşallah sen de ve isteyen tum hanımlar en kisa zamanda muradlarina ererler.
Evet ben adetim 1 hafta geciktinten sonra kanda test yaptirdim.
İnşallah Can'ım, benim adetler çok düzensiz o yüzden adet günüm belli değil hayırlısı olsun bakalım inşallah

kızlaar bu soğan kürüne ne zaman başlıcaz ne kadar içeceğiz bide benim adetim biteli 2 gün oldu başlamam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…