Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz soğanı 4 e böl önceden kaynamış suyun içine at 5 dk kaynat öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içiyorsun adetin 7. gününden itibaren 15 gün yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfenArkadaşlar soğan kürü nasıl yapılıyor peki tarif edebilirmisiniz
Yedi aydır bebek düşünüyoruz bebek düşündüğümüzden beri adetlerim onbeş yirmi gün gecikiyor denemek istedim belki işe yarar diyeAç karnına olması yeterli ve her seferinde yeniden kaynatacaksınız. Ne için kullanıyorsunuz?
Ne işe yarıyor peki soğan kürüBen denedim soğan kürünü gerçekten çok faydasını gördüm. 15 gün boyunca yemeklerden 15 dk önce öğleden önce ve akşam içtim bazen öğleden sonra içtiğim günler oldu ama yılmadan yaptım. Ve tanıdığım bütün bayan arkadaşlarıma tavsiye ettim deneyenlerde çok memnun kaldı
Kizlar bende 4 yildir dogum kontrolu kullandim korunmam icin 2 aydir biraktim hala adet olamadim.. bekarkende adet duzensizligim vardi zaten..
Sogan kuru adetten sonra diyorlar ama gelmedi hala.. acana adet soktururmu simdi bende baslasam adet olsam iltihap varsa sokse sonrasinda bebek dusunuyoruz..
Kabuğu soyulacak tatlım. Dışındaki o kahverengi ince kabuk tamamen soyulacakve içemedim döktüm şimdi![]()
Soğan suyu bittikten sonra adet gördün mü canım. Benim bir hafta geçti adet olmadım test yaptım negatifMerhaba. .ben de bu ay 15 gun ictim sogan suyunu..adetim2 gun gecikti.kan verdim..biraz daha beklemeli miydim?dr daha erken cikmaz kanda dedi..bakalim yarin belli olacak?