Soğan kürünü deneyeneler buraya

Arkadaşlar soğan kürü nasıl yapılıyor peki tarif edebilirmisiniz
Beyaz soğanı 4 e böl önceden kaynamış suyun içine at 5 dk kaynat öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 bardak içiyorsun adetin 7. gününden itibaren 15 gün yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen

Aç karnına olması yeterli ve her seferinde yeniden kaynatacaksınız. Ne için kullanıyorsunuz?

Aç karnına olması yeterli ve her seferinde yeniden kaynatacaksınız. Ne için kullanıyorsunuz?
Yedi aydır bebek düşünüyoruz bebek düşündüğümüzden beri adetlerim onbeş yirmi gün gecikiyor denemek istedim belki işe yarar diye

Soğan kuru bence iltihaba iyi geliyor sadece . İltihabı sokturuncede hamile kalınıyor doğal ilacsiz tedavi binevi

Kizlar bende 4 yildir dogum kontrolu kullandim korunmam icin 2 aydir biraktim hala adet olamadim.. bekarkende adet duzensizligim vardi zaten..
Sogan kuru adetten sonra diyorlar ama gelmedi hala.. acana adet soktururmu simdi bende baslasam adet olsam iltihap varsa sokse sonrasinda bebek dusunuyoruz..

Yokmu bilgisi olan..

Ne işe yarıyor peki soğan kürü

kadın hastalıkları için kullananlar istedikleri zaman başlayabiliyorlar. 15 gün sabah akşam yemekten önce. kullanıma başlayınca 5. veya 6. günü kanama başlıyor. Hamilelik isteyenler için adet bittikten sonra 2. gün başlanıyor. yine 15 gün devam ediliyor.

Bende su an adetim cok fazla faydasini duydum adet bitince bnde kesin basliycam Allah herkezin gonlune gore versin ins

kızlar iyi akşamlar şimdi başladım sabahı beklemedim tadı hakkında içerken aklıma hep menemen tadı geldi
sabahda içerim inşallah

Kızlar ben de içiyorumm. Pko yüzünden hep yarın 15 gün olacak ama daha adet belirtisi Yok bile daha önceki yıllarda olurdu sın güne kadar bide şimdi 3 aylık evliyim bebiş de düşünüyoruz. Hamile olma ihtimalimmvar mı ki pek sanmıyorum ama

kızlar bişey sorcam bugun kabuğunu yıkayıp kaynattım rengı bıraz koyu oldu bısey olurmu

ay bu sefer soymadım yaptım tadı acı gıbıydı döktüm içemedim

Arkadaslar bende sogan kurune basladim dün bende pko var bebek de dusunuyoruz kullanirken bebek olursa zararli.deniliyor nasil anlayacagiz 15 gun kullaninca denk geliyor yumurtlamaya

Merhaba. .ben de bu ay 15 gun ictim sogan suyunu..adetim2 gun gecikti.kan verdim..biraz daha beklemeli miydim?dr daha erken cikmaz kanda dedi..bakalim yarin belli olacak?

Merhaba. .ben de bu ay 15 gun ictim sogan suyunu..adetim2 gun gecikti.kan verdim..biraz daha beklemeli miydim?dr daha erken cikmaz kanda dedi..bakalim yarin belli olacak?
Soğan suyu bittikten sonra adet gördün mü canım. Benim bir hafta geçti adet olmadım test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…