Soğan kürünü deneyeneler buraya

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Arkadaşlar dün ibrahim saraçoğlunu kürüne başladım. Bitincede incir havuç kürüne başlayacağım. Dün öğlen ve akşam yemeklerinden önce içtim fakat birşey sormak istiyorum bu kürü hergün aynı öğünlerdemi içmemiz gerekiyor. Yani birgün sabah akşam birgün öğlen akşam içsek oluyormu ?

Ben denedim soğan kürünü gerçekten çok faydasını gördüm. 15 gün boyunca yemeklerden 15 dk önce öğleden önce ve akşam içtim bazen öğleden sonra içtiğim günler oldu ama yılmadan yaptım. Ve tanıdığım bütün bayan arkadaşlarıma tavsiye ettim deneyenlerde çok memnun kaldı

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim evlendigim günden beri kendi kendime adet olamadim hep ilaçlar kullandım öğle hastalandim en son mayıs 13 de hastalandim daha olmadım doktor inofolic combi verdi 3 aydır kullanıyorum hastalanmadim aceba soğan kuru kullansam olur mu yardımcı olabilir misiniz ???

Bende baslayacagim adetin bitiminden 7 gun icinde baslanmasi gerekiyormus 15 gun ve gunde iki kez yemekten 10dk once icilecek yilda iki kez uygulanacakmis

Soğan kürüyle incir kürü birlikte yapılabilir mi yoksa önce soğan kürü sonraki ay incir kürü mü yapılmalı

Bende demedim düzensiz adet görüyordum düzenledi. Şuan hamileyim.d

Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) benimde yumurtlama günümde ilk defa yumurtlama olduğna dair akıntılarım oldu baya iyi geldi

Bende soğan suyu içtim pko yla hasimato var bende yine geçıktı adetim bugün 10.gün. bi etkisini gormedim

Arkadaşlar soğan kürü şayet bebiş varsa bunu bilmiyorsak zarar vermez mi

işe yarıyor diyorlar bende senın gibi aynıyım ilaç kullandım ama evlendikten sonra bıraktım. mayıstan beri hiç görmedim. annem demişti bir arkadşı kullanmış işe yaramış kurtmuş doktor bile şaşaırmış düzeldiğine cok iyi diyolar ama yarım kaalıyo hep tadı biraz itici. bence içe biliyosan 15 gün boyunca kullan 6 ay kullanma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…