Canlarımm merhabalar nasilsiniz, tekrar araniza döndüm :)
Yazdiklarinizi okudum tek tek, sayfaya yazamadigim günlerde de benim de kendi çapimda icraatlarim oldu :)
özledim valla sizleri.
cennetkokulumm size yazmış sağolsun. İnanın iş yoğunluğu bastırdı bir anda birkaç gün bakacak vakit bulamadım, üyeliği aktif etmeleri de biraz zaman aldı derken burdayım çok şükür:)
Yaptıklarımdan bahsedeyim size;
*Soğan kürünü yaptıktan sonraki adetimin son günlerinde sapsarı akıntım oldu kızlar, heralde iyiye işaretti bu çünkü adet bittiğinden beri şeffaf tertemiz bir doğal akıntım var, kokusuz renksiz, bu bana çok sağlıklı geldi. iki ay daha deneyelim dedik inşallah Allah doğal yoldan kısmet eder ama olmazsa da Ocak ayında
tüp bebek için karar verdik. Bu ay akışa bırakıyorum, takvim falan yapmadım :)
*Geçen hafta tüp bebek için bir doktorla görüştüm, kan tahlilleri,spermiogram,hsg falan hepsi yeni olduğu için istediğin zaman işleme başlayabiliriz dedi. Ücret olarak toplamda 8500 TL imiş. Ben İzmir'liyim kızlar, burda tüp bebekte çok ünlü bir doktor var esas onunla görüşmek isriyorum, İsrael Aruh. O da çok yoğun olduğundan dolayı 24 Aralığa randevu alabildim en erken.
*Dün akşam da bioenerji terapisi gibi birşeyler yapan birine gittim ama sanırım elektriğimiz pek tutmadı, daha doğrusu ben istediğim elektriği alamadım. Bana neden bebek istiyorsun, bebek olursa ne olur falan gibi sorular sordu, en son acaba ben bebek istiyor muyum diye kendimden şüphe ettim
ve acayip canım sıkıldı öyle böyle değil, hay dedim başlıcam enerjisine de bilmem nesine de :) ve birdaha gitmeme kararı aldım, güya benim bilinçaltımdaki negatif düşünceler engel oluyormuş. Örneğin bebek olursa kendime vakit ayıramam vs gibi düşünceler. Sonuçta Allah nasip ederse vakti zamanı geldiğinde her şekilde eder dedim kendi kendime ve çok ta kurcalamamaya karar verdim.
*Hamilelik enerjisi diye bir kitap sipariş vermiştim bu kadına gitmeden önce, kitap gelmiş akşam bir göz atacağım.
bende durumlar böyle canlarım sizler nasılsınız