Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gittikten birkaç gün sonra bitti aşırı kasık ağ

evet rregliden hemen sonraydı enfeksiyon atıyosun demişti yanmalarda zaten 3 güne kaybolmuştu bu bir haftadır bu durumda önce azmı su içiiyorum dedim bu seferde lavabodan çıkamadım sürekli gece bile uyandım normalde kalkmam gece son günlerdede aşırı koku acaba idrar yolu enfeksiyon başlangıcı mı enfeksiyon yaşayan varmı nasıl başlıyor
Asiri koku varsa vajinit vardir idrar yolun enfeksiyonunda koku olmaz sadece asiri yanma sık tuvalete cikma olur.ikisinide gecirdim kac kez

Canlarımm merhabalar nasilsiniz, tekrar araniza döndüm :)
Yazdiklarinizi okudum tek tek, sayfaya yazamadigim günlerde de benim de kendi çapimda icraatlarim oldu :)
özledim valla sizleri. cennetkokulumm cennetkokulumm size yazmış sağolsun. İnanın iş yoğunluğu bastırdı bir anda birkaç gün bakacak vakit bulamadım, üyeliği aktif etmeleri de biraz zaman aldı derken burdayım çok şükür:)
Yaptıklarımdan bahsedeyim size;

*Soğan kürünü yaptıktan sonraki adetimin son günlerinde sapsarı akıntım oldu kızlar, heralde iyiye işaretti bu çünkü adet bittiğinden beri şeffaf tertemiz bir doğal akıntım var, kokusuz renksiz, bu bana çok sağlıklı geldi. iki ay daha deneyelim dedik inşallah Allah doğal yoldan kısmet eder ama olmazsa da Ocak ayında tüp bebek için karar verdik. Bu ay akışa bırakıyorum, takvim falan yapmadım :)

*Geçen hafta tüp bebek için bir doktorla görüştüm, kan tahlilleri,spermiogram,hsg falan hepsi yeni olduğu için istediğin zaman işleme başlayabiliriz dedi. Ücret olarak toplamda 8500 TL imiş. Ben İzmir'liyim kızlar, burda tüp bebekte çok ünlü bir doktor var esas onunla görüşmek isriyorum, İsrael Aruh. O da çok yoğun olduğundan dolayı 24 Aralığa randevu alabildim en erken.

*Dün akşam da bioenerji terapisi gibi birşeyler yapan birine gittim ama sanırım elektriğimiz pek tutmadı, daha doğrusu ben istediğim elektriği alamadım. Bana neden bebek istiyorsun, bebek olursa ne olur falan gibi sorular sordu, en son acaba ben bebek istiyor muyum diye kendimden şüphe ettim :KK70: ve acayip canım sıkıldı öyle böyle değil, hay dedim başlıcam enerjisine de bilmem nesine de :) ve birdaha gitmeme kararı aldım, güya benim bilinçaltımdaki negatif düşünceler engel oluyormuş. Örneğin bebek olursa kendime vakit ayıramam vs gibi düşünceler. Sonuçta Allah nasip ederse vakti zamanı geldiğinde her şekilde eder dedim kendi kendime ve çok ta kurcalamamaya karar verdim.

*Hamilelik enerjisi diye bir kitap sipariş vermiştim bu kadına gitmeden önce, kitap gelmiş akşam bir göz atacağım.

bende durumlar böyle canlarım sizler nasılsınız :KK200:

hoşşşşşgellllldinnnnn :) çok sevindim adına hayırlısı olsun inş bende bu ay olmazsa eşimle doktora gidicem hiç gitmedik birlikte sıkıntı yoksada bir süre daha kendi haline bırakırım olmadı tüp bebek onunda artısı var tutarsa ikiz olma ihtimali :)

kızlar geçen ay progesteron testi yaptırmıştım 0,3 çıkmıştı yani yumurtlama olmamıştı. Kist olduğu için klomene başlayamadı doktor.Bu ay soğan yaptım aralıkta kontrolüm var.Ama kendim emin olmak için laboratuvara gidip progesteron testi yaptırdım bugün.Sonuç <0,10.Doktora yazdım şimdi cevap bekliyorum.Kendiliğinden yumurtlama olmuyo bende moralim çok bozuldu:KK43:

adetlerin düzensiz mi canım. Bu soğan kürü adeet düzensizliği ve yumurtlama problemleri için ve 4 ay yapılması lazımİlk ay 15 gün kaln 3 ay 10 ar gün uyguluyorsun.

adetlerin düzensiz mi canım. Bu soğan kürü adeet düzensizliği ve yumurtlama problemleri için ve 4 ay yapılması lazımİlk ay 15 gün kaln 3 ay 10 ar gün uyguluyorsun.
Düzensiz değildi normalde sadece geçen ay 8 gün erken oldu o da kisti eritmek için kullandığım ilaçtan dolayı.Ben ovu günümü yakalayamadım testlerim var ama takip etmiyorum sadece 14.günü yumurtlamadığımı çok iyi biliyorum o gün test yapmıştım.

Sanki araştırmıştım öyleydi yumurtlama sey mi acaba yumurtaliktan cikmasi ve buyumeye başlaması falan
Yumurta çatlaması olarak ifade edilen durumda, aslında çatlayan veya yırtılan yumurtanın kendisi değildir (yumurta hücresi değildir), yumurtanın çevresini saran foliküldür.Yazıyo nette ama bilemedim .

Yazdiklarinizi okudum tek tek, sayfaya yazamadigim günlerde de benim de kendi çapimda icraatlarim oldu :)
özledim valla sizleri. cennetkokulumm cennetkokulumm size yazmış sağolsun. İnanın iş yoğunluğu bastırdı bir anda birkaç gün bakacak vakit bulamadım, üyeliği aktif etmeleri de biraz zaman aldı derken burdayım çok şükür:)

*Soğan kürünü yaptıktan sonraki adetimin son günlerinde sapsarı akıntım oldu kızlar, heralde iyiye işaretti bu çünkü adet bittiğinden beri şeffaf tertemiz bir doğal akıntım var, kokusuz renksiz, bu bana çok sağlıklı geldi. iki ay daha deneyelim dedik inşallah Allah doğal yoldan kısmet eder ama olmazsa da Ocak ayında tüp bebek için karar verdik. Bu ay akışa bırakıyorum, takvim falan yapmadım :)

*Geçen hafta tüp bebek için bir doktorla görüştüm, kan tahlilleri,spermiogram,hsg falan hepsi yeni olduğu için istediğin zaman işleme başlayabiliriz dedi. Ücret olarak toplamda 8500 TL imiş. Ben İzmir'liyim kızlar, burda tüp bebekte çok ünlü bir doktor var esas onunla görüşmek isriyorum, İsrael Aruh. O da çok yoğun olduğundan dolayı 24 Aralığa randevu alabildim en erken.

*Dün akşam da bioenerji terapisi gibi birşeyler yapan birine gittim ama sanırım elektriğimiz pek tutmadı, daha doğrusu ben istediğim elektriği alamadım. Bana neden bebek istiyorsun, bebek olursa ne olur falan gibi sorular sordu, en son acaba ben bebek istiyor muyum diye kendimden şüphe ettim :KK70: ve acayip canım sıkıldı öyle böyle değil, hay dedim başlıcam enerjisine de bilmem nesine de :) ve birdaha gitmeme kararı aldım, güya benim bilinçaltımdaki negatif düşünceler engel oluyormuş. Örneğin bebek olursa kendime vakit ayıramam vs gibi düşünceler. Sonuçta Allah nasip ederse vakti zamanı geldiğinde her şekilde eder dedim kendi kendime ve çok ta kurcalamamaya karar verdim.

*Hamilelik enerjisi diye bir kitap sipariş vermiştim bu kadına gitmeden önce, kitap gelmiş akşam bir göz atacağım.

kuzum hoş geldin :KK36::KK200:
seni burda tekrar görmek çok güzel canım.

Enerji için bana gel kuzum sen bende merak etmiştim nasıl geçti diye sen boşver burda hep beraber birbirimizin hem enerjisi hem sevinci oluruz. :KK74:

ben onu gördüm ama komik geldi yapılışı, spermleri bi de neye boşaltıp şırıngayla çekiceksin; bi de sen tek başına kendi kendi enjekte edebilşr misin?
eşim benim böyle bişeye müsade etmez gibime geliyor
ayrıca eğer ileri hareketlilikte vs. sorun varsa şırınga ile bile bıraksan gitmeyen sperm yine gidemez bi şekilde, bu yöneteme göre aşılama daha başarılı kalır çünkü direkt rahim içine bırakılmıyor mu aşılamada?
Evet rahim içine bırakılıyor ama benim ne aşılama ne de tüp bebek şansım yok ki bende zaten istemiyorum ikisini de. Ama ne bileyim ya ben yapmak istiyorum sans yani belki bu vesile olcaktir diye dúsünüyorum. Pet bardak diye dúsünüyorum. Bazıları pet bardak bazilsri cam kullanmadığı bardağı kullanmış. Valla tek başıma kendi kendime yapmicam yapsın eşim :KK48:

evet rregliden hemen sonraydı enfeksiyon atıyosun demişti yanmalarda zaten 3 güne kaybolmuştu bu bir haftadır bu durumda önce azmı su içiiyorum dedim bu seferde lavabodan çıkamadım sürekli gece bile uyandım normalde kalkmam gece son günlerdede aşırı koku acaba idrar yolu enfeksiyon başlangıcı mı enfeksiyon yaşayan varmı nasıl başlıyor

kuzum enfeksiyon atıyorsundur ama inşallah hamileliktendir. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Benim oğlumda 9 ay boyunca idar yolu enfeksiyonu vardı. Yanma ağrı belirtim yoktu ama hep vardı. Demem o ki belirtiler geçse bile idrarda enfeksiyon olabiliyor. Seninde inşallah bebiştendir.

Evet rahim içine bırakılıyor ama benim ne aşılama ne de tüp bebek şansım yok ki bende zaten istemiyorum ikisini de. Ama ne bileyim ya ben yapmak istiyorum sans yani belki bu vesile olcaktir diye dúsünüyorum. Pet bardak diye dúsünüyorum. Bazıları pet bardak bazilsri cam kullanmadığı bardağı kullanmış. Valla tek başıma kendi kendime yapmicam yapsın eşim :KK48:
Ne bu ya aşılama gibi biseymi:))

ya okudum konudaki arkadaşları hamile kalanlar var gerçekten ama şırıngada iki kerede boşaltma ancak normal ilişkide birkerede daha hızlı değilmi zaten bayanın anlattıgı pozisyonda boşalma olsa şırıngayada gerek kalmaz ona dikkat etmek daha yararlı sanki ama herşeyi denedik denene bilir ama dediğin gibi eşi ikna etmek çok zor ben ayaklarımı kaldırıp bekliyorum diye bile gülüyo bana nasip takma böyle şeylere diye o zaman ilk gece veya tek ilişkiyle nasıl hamile kalınıyo diyo anlatıyorum ama çok dikkate almasada ben yapıyorum :halay:
Yaa ben neler yapıyorum ellerimi belimin altına koyup ayakları baya dikiyorum yani kafamın üzerinde ve ellerimin üzerinde kalıyorum sadece. Off neler neler. Benimki de diyor gözümüzün önünde onlarca örnek var bu adamın karısı hamile kalamaz söyle böyle denilen insanlar bile evlendiği anda hamilelik oluyor. Benimki de nasip kısmet diyor ama aslnda bende öyle düşünüyorum. Fakat birşey yapmadan da beklemek istemiyorum. Turkiyeye dönene kadar olmazsa inşallah mart 'ta izne gitcez işte. Kendi tanıdığım doktoruma gitcem Antep te ve rahim filmi isticem

canım bu ara biraz yoğunmuş işte ilk fırsatta dedi.

Aynısı bende de canım valla kendime ayıracak vaktim de yok yatağa yatınca ohh çekiyorum hatta günün en güzel anlarından biri benim için o koşturmacanın sonunda.

yok canım merak etme benim aralık ama o sayılmaz en sonuncunuz benim :halay: siz önde hamiş kalın inşallah ben de arkanızdan gelirim sıra sıra dizilelim. :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

İnşallah canım ama bence kesin atıyorsun.
Sağol ablam benim. Bencede öyle

kuzum enfeksiyon atıyorsundur ama inşallah hamileliktendir. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Benim oğlumda 9 ay boyunca idar yolu enfeksiyonu vardı. Yanma ağrı belirtim yoktu ama hep vardı. Demem o ki belirtiler geçse bile idrarda enfeksiyon olabiliyor. Seninde inşallah bebiştendir.

Hayırlısı o zman bekliyim sıkıtın olursa giderim tekrar dr.
idrar yolu enfeksiyonu bebeğe engel oluyo diye biliyodum ben :olamaz: yaaaa inşallah inşallah ama üzülmemek için umut bağlamıyorum hiç birşeye yoksa insan belirti üstüne belirti yaşıyor

onu bende duydum ama canım ne kadar sağlıklı bilemedim. Biraz tuhaf bir yöntem işin ruhuda kaçmış oluyor aşılama vs neyse de bu hepten biraz değişik :KK12:
Haklisin abla ama napalim işte hepimizinki bi umut. Benimkini zor ikna ettim zaten. Bunu da deneyeyim en azından aklımda kalmasın kociş diye diye ikna ettim :KK48:

Yaa çok özledik seni h.geldin ablam. Sende boş durmamışsın yaa hayrlısı olsun inşallah hakk8nda ablam bizde durumlar okudugun gibi :KK200::halay:

Haklisin abla ama napalim işte hepimizinki bi umut. Benimkini zor ikna ettim zaten. Bunu da deneyeyim en azından aklımda kalmasın kociş diye diye ikna ettim :KK48:
Valla iyi ikna etmişsin benimki hayatta kabul etmez. Önceden yumurtlama günlerimi söylüyodum görev haline getirme akışına bırak diyodu. geçen bana soruyo e ne zaman yumurtlama diye geçti dedim(ne olursa olsun biz zaten düzenli ilişkiye giriyoruz takip etmeme gerek kalmıyo)Geçti dedim bu sefer de niye söylemedin diyo :) Ne yapacağımı şaşırdım valla :KK53:

Valla iyi ikna etmişsin benimki hayatta kabul etmez. Önceden yumurtlama günlerimi söylüyodum görev haline getirme akışına bırak diyodu. geçen bana soruyo e ne zaman yumurtlama diye geçti dedim(ne olursa olsun biz zaten düzenli ilişkiye giriyoruz takip etmeme gerek kalmıyo)Geçti dedim bu sefer de niye söylemedin diyo :) Ne yapacağımı şaşırdım valla :KK53:
Olmaz dediği herşeye ikna etmisimdir. Dövme yaptırmama kızmaz ama her yaptırayım dediğimde ne gerek var aşkim demişti. Şuan eğlendiğimden beridr 3 tane dovme yaptırdım dördüncüsü de söyledim vay güzel olur dedi. Ikna ediyorum yaa sağolsun bir çok konuda aynı düşünceye geliyoruz bi şekilde :KK200:

X