Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uffff canimm. Insallah rahatladigin doneme biran evvel gecersin. 7. Hafta ile 12. Hafta arasi sikimtilar pik malesef. Dayan canim
Kzuım inşallah, inşallah geçer meğer anne olmak her aşamasında çok zormuşşşşş.. Annemin kıymetini yeni anlıyorum. Ağlıyorum sürekli bizi ne şartlarda baktı büyüttü diye Allah tüm annelere sağlık versin inşallah

Canım pek iyi sayılmam ..çok zor geçiyor
Allerjik astımım tetikledi nefes alamıyorum ilaçsız ilaç yasak, gece nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Alerjiden tüm vücudum kabardı oturtamıyorum hareket edemiyorum.
Bulantılarım çok artı, gördüğüm her yemekten tiksinir hale geldim.
Gözlerim kanlandı alerjiden dolayı sürekli batma
Sürekli yüzüm kaşınıyor ellerim

Allahım ne kadar zor sınıyor beni ah bi geçse şu süreç
Sen nasılsın nasıl gidiyor, senin çocukla çok daha zor seni düşünemiyorum bile

Oyyy kuzum benim kıyamam sana sıkıntılar başlamış ama ekstradan senin alerjik astımında var. Rabbim şifa versin kolaylık versin kuzum. İnşallah kısa sürede gelip geçer bu astım krizin.

Benimde aynı kuzum bulantılar devam bi çok yiyeceğe bende veda ettim. Sağolsun eşim akşamları yemek işlerine ben hiç bakmıyorum. Oğluşla ikisi doyuruyorlar karınlarını bir şekilde. Ben bazen ya hiç yemiyorum yada basit şeylerle geçiştiriyorum. Kuzum benim ki bişey değilmiş senin yanında senin astımın da var inşallah düzelir de yoluna girer. Rabbim tekrar yardımcın olsun bitanem. Doktora gittin mi bu aylarda yapabileceğin hiç bir şey yok mu astım için acaba.

Kzuım inşallah, inşallah geçer meğer anne olmak her aşamasında çok zormuşşşşş.. Annemin kıymetini yeni anlıyorum. Ağlıyorum sürekli bizi ne şartlarda baktı büyüttü diye Allah tüm annelere sağlık versin inşallah
Amin canim. Gercekten oyle oluyor insan annesinin kiymetini anne olunca daha iyi anliyor . Bende dogumdan sonra anneme cok uzulmustum nasil dayanmis dogurmus bizi diye :))). Sende biraz duygusalsin sanirim :KK66:

Canım pek iyi sayılmam ..çok zor geçiyor
Allerjik astımım tetikledi nefes alamıyorum ilaçsız ilaç yasak, gece nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Alerjiden tüm vücudum kabardı oturtamıyorum hareket edemiyorum.
Bulantılarım çok artı, gördüğüm her yemekten tiksinir hale geldim.
Gözlerim kanlandı alerjiden dolayı sürekli batma
Sürekli yüzüm kaşınıyor ellerim

Allahım ne kadar zor sınıyor beni ah bi geçse şu süreç
Sen nasılsın nasıl gidiyor, senin çocukla çok daha zor seni düşünemiyorum bile
Canım benim kolayca geçsin inşallah bu günlerin.Sonra keyifle devam edersin bu sürece.:dua:

Cnm ben pzt gunu gidecegim dr a. Iyiyim cok sukur. Hala adet olmadim kac gun geciktigini hatirlamayacak kadarda umursuzum :) . Adet olmadan 2. Sogan kurunu yapsammiki diyede dusunuyorum bir yandan

cennetkokulumm cennetkokulumm sen nasilsin cnm kac haftalik oldunuz :)

Git bakalım kuzum herşeyin hayırlısı sen demiştin galiba adet olana kadar hamile sayılırız diye. Bir umut bakalım bekleyelim görelim bak olderolurrr olderolurrr nasıl bekledi 24 gün gecikmişti son ez denedi testi ve hamiş hayırlısıyla.

Sen umursamaz ol ama umutsuz olma. Soğan kürünü de adet alana kadar yapmaya kalkışma canım ne olur ne olmaz. Zaten kürün faydalı olması için adetten sonra olması lazım. Sen yine de bekle.

Ben iyiyim şükür kuzum malum ilk ayların sıkıntılarını yaşıyorum geçmesini bekliyorum. Bizde 8 haftayı tamamladık bu gün kuzum. 9.haftaya giriyoruz inşallah. Darısı senin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın başına inşallah. :dua::dua::dua:

Gerçekten de öyle kuzum anne olmak hiç koaly bişey değil. Derler ya annelerimiz anne ol o zaman anlarsın diye işte insan daha hamilelikten başlıyor. Bende kendime bakıyorum annemin bana hamileliğini düşünüyorum nasıl hakkını öderim diye.
Annem bana hamile kaldığında çok sıkıntı yaşamış ben olmasaymışım zehirleme yapacakmış annemde. Birde kadıncağızın 9 ay hamileliğin de hep kanaması olmuş öyle az buz da değil baya şiddetli. Bir iki kere iğne vurulmuş o kadar ne bi ilaç ne bi şey bazen diyorum nasıl sağ çıkmışım o süreçten. İşte Rabbimin mucizesi korudu mu koruyor bir şekilde.

Zaman geçtikçe kucağına alıp büyütmeye başladıkça sende daha çok anlayacaksın anneni. Onların bizler için endişelenmelerini bazen saçma buluruz ya ben oğlumu kucağıma aldım Allah'ım ben bunu nasıl askere yollarım dedim. Annelik bambaşka bir duygu. Rabbim bütün isteyenleri bu duygudan mahrum bırakmasın hakkıyla annelik yapmayı nasip etsin.

Git bakalım kuzum herşeyin hayırlısı sen demiştin galiba adet olana kadar hamile sayılırız diye. Bir umut bakalım bekleyelim görelim bak olderolurrr olderolurrr nasıl bekledi 24 gün gecikmişti son ez denedi testi ve hamiş hayırlısıyla.

Sen umursamaz ol ama umutsuz olma. Soğan kürünü de adet alana kadar yapmaya kalkışma canım ne olur ne olmaz. Zaten kürün faydalı olması için adetten sonra olması lazım. Sen yine de bekle.

Ben iyiyim şükür kuzum malum ilk ayların sıkıntılarını yaşıyorum geçmesini bekliyorum. Bizde 8 haftayı tamamladık bu gün kuzum. 9.haftaya giriyoruz inşallah. Darısı senin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın başına inşallah. :dua::dua::dua:
Valla canim Allah bliyorya icimden oda geciyor belkide bu adeti beklerke hamile kalcam gec ogrencem. Hayatta hersey olabilir :KK66: olmusta bak olderolurrr olderolurrr masallah :nazar:. Ay cn mne guzel masallah sizede 9 haftalik icinde fikir fikir yuzuyor ne guzel :emir_bebek::emir_bebek: rabbim seni ve tum hamileleri saglicakla kavustursun yavrusuna bizlerede nasip etsin insallah amin :KK200:

Gerçekten de öyle kuzum anne olmak hiç koaly bişey değil. Derler ya annelerimiz anne ol o zaman anlarsın diye işte insan daha hamilelikten başlıyor. Bende kendime bakıyorum annemin bana hamileliğini düşünüyorum nasıl hakkını öderim diye.
Annem bana hamile kaldığında çok sıkıntı yaşamış ben olmasaymışım zehirleme yapacakmış annemde. Birde kadıncağızın 9 ay hamileliğin de hep kanaması olmuş öyle az buz da değil baya şiddetli. Bir iki kere iğne vurulmuş o kadar ne bi ilaç ne bi şey bazen diyorum nasıl sağ çıkmışım o süreçten. İşte Rabbimin mucizesi korudu mu koruyor bir şekilde.

Zaman geçtikçe kucağına alıp büyütmeye başladıkça sende daha çok anlayacaksın anneni. Onların bizler için endişelenmelerini bazen saçma buluruz ya ben oğlumu kucağıma aldım Allah'ım ben bunu nasıl askere yollarım dedim. Annelik bambaşka bir duygu. Rabbim bütün isteyenleri bu duygudan mahrum bırakmasın hakkıyla annelik yapmayı nasip etsin.
Amin kuzum inşallah ben de çık iyi bir anne olurum (sen öylesin zaten :))
İnşallah hayırlı evlatlar da oluruz aynı zaman da

Valla canim Allah bliyorya icimden oda geciyor belkide bu adeti beklerke hamile kalcam gec ogrencem. Hayatta hersey olabilir :KK66: olmusta bak olderolurrr olderolurrr masallah :nazar:. Ay cn mne guzel masallah sizede 9 haftalik icinde fikir fikir yuzuyor ne guzel :emir_bebek::emir_bebek: rabbim seni ve tum hamileleri saglicakla kavustursun yavrusuna bizlerede nasip etsin insallah amin :KK200:

Aynen kuzum Rabbim bilir nasipte varsa göreceksin.

Aminn kuzum Rabbim sizleride korusun inşallah tez zamanda sizlere de sağlıklı bir hamilelik nasip etsin :dua:

Gebelik takvimi cok yakisti bence sana :nazar:. Herseyin hayirlisi olsun :KK15:. Elimde 1 adet testim var :KK47: pzt bir gideyim kanda bakarlar zaten :KK51:

Sağol kuzum ben de sizin gebelik takvimlerinizi görürüm inşallah. junes junes kuzum da takvim yap demişti sende deyince aklıma geldi yapayım dedim. Darısı sizlerin başına olsun canlarım en yakın zamanda inşallah :dua::dua::dua:

Elindeki testi yapmayı düşünüyor musun canım heyecanla dua ile güzel haberlerini bekliyorum inşallah. :dua::anneadayı::emir_bebek::nazar:

Hihihih:-) Unuttun mu ben ve kızım da Mayıs doğumluyuz canım, aydaşız senlenn:KK70:
Bu verdiğin bilgilere dikkat edeceğim canım, özellikle de hsgden sonra karın bölgemi ekstra sıcak tutmak istiyorum bir süre, aklımdaydı zaten.

Yaaa bilmiyordum canım, bende tam tersi çok severim. Evimden eksik olmaz diyebilirim kefir için; eşime bir türlü sevdiremedim ama kızım ve ben çok sık tüketiriz. Kızımı da ayran diye kandırdığım için içiyor aslında; yoğurt ve ayran delisi çünkü bizim kız, yoksa içiremezdim. Çoğu çocuk sadesini özellikle pek sevmez.
Aynen canım diyorum ya çoğu gitti azı kaldı, merak etme:KK66: Herşey güzel geçecek hamiiiiişş seniii:anneadayı:

Kuzum eşim sperm testi vermeden kısa bir süre önce ilişki olmalı ve ilişkiden sonraki perhiz süresi var ya 3 gün kadar o dönemden bahsettim. Hsgden sonra 1 hafta kadar ilişki olmadığını varsayarsak eğer eşimin test süresi de otomatikman ertelenecek
Bence hic daha fazla ertelemeyin abla esin sperm testini verecegi gun versin. Birdahaki ay a ikinizde tam takir hazir olmus olursunuz

Oyyy kuzum benim kıyamam sana sıkıntılar başlamış ama ekstradan senin alerjik astımında var. Rabbim şifa versin kolaylık versin kuzum. İnşallah kısa sürede gelip geçer bu astım krizin.

Benimde aynı kuzum bulantılar devam bi çok yiyeceğe bende veda ettim. Sağolsun eşim akşamları yemek işlerine ben hiç bakmıyorum. Oğluşla ikisi doyuruyorlar karınlarını bir şekilde. Ben bazen ya hiç yemiyorum yada basit şeylerle geçiştiriyorum. Kuzum benim ki bişey değilmiş senin yanında senin astımın da var inşallah düzelir de yoluna girer. Rabbim tekrar yardımcın olsun bitanem. Doktora gittin mi bu aylarda yapabileceğin hiç bir şey yok mu astım için acaba.
Canım malesef yapılacak hiçbirşey yok
Derim de oluşan kızarıklık ve kabartılarak geçiyorum
Beni nefes alamamak çok yoruyor
Eşim çok üzülüyor ben çok üzülüyorum ama geçecek

X