cnm bu 12 saat ara meselesnı bıyer de mı okudun,yada kür tüketımınde saat aralığı zaten böyle mı olmalı,benım bı tanıdgm öglen 12 akşam 18 içtm dedı,5-6 ay sonra hamıle kaldı Allahın izniyle,oda öğretmendı:) ayrıca çalışıyorum yazan arkadsım, çalışan bayanlar akşam yemktn önce ,bı de yatmadan önce içebilirler diodu SARAÇOĞLU
amin canım Rabbim hepimizi anneliğe layık kılsın,(ayy anne kelımesı hiç bukadar içimi ısıtmamıştı ) dilime zikir yapıcam ANNE OLMAK İSTIYORUM ANNE OLMAK İSTYRM DİEcANIM darısıdaaa bizee inşallah ben 12 saati bir kanaldan duydum ama hangisi hatırlamıyorum o kadar çok bitkisel tedavi anlatan varkiiii:)...Saat konusunda İ.Saraçaoğlu dediysee doğru demiştir sonuçta adam bu işin ehlii :) Benimde stajım falan olucak okulda o yüzden bendee belli saatlerde içebilirim onuda kendime göre ayarlayacağım zaten...Hakkımızda hayırlısıııı .....
[
soğanla birliktee canımmm ılıdıktan sonra atarsınnnarkadaşlar ben kürle ilgili bişey sormak istiyorum 5dk.kaynattıktan sonra ılınmasını beklerken soğanları atıyormusunuz yoksa soğanlarla birliktemi ılınmasını bekliyorsunuz.hepimize şifa olsun soğanlar inşallah.
soğanla birliktee canımmm ılıdıktan sonra atarsınnn
bende soğanlarla bekletıyorum,süzüp içiyorum,henüz adet olmadım ama akıntılar baya çoğaldı çok şükür
ben bu kuru kullandıktan sonra hamıle kaldım bayanlar bıkmadan usanmadan uygulayın derım
Zaman zaman geçmişte araştırdığım bir bitkiye tekrar tekrar geri döner, yeni elde ettiğim deneyimlerimin ışığında onu tekrar araştırmaya başlarım. Kuru soğanın rahim ve yumurtalıklar üzerinde nedenli etkili olabildiğini fark ettim. Onu, 2009’un bitkisi olarak tanıtmayı düşünüyordum ki, yaşlılığa bağlı eklem kireçlenmesini ortadan kaldırıcı bitkiyi keşfettim. Bu nedenle 2008’in son aylarında kuru soğanın bu potansiyel gücünü erken açıklamayı daha uygun buldum.
alıntı
Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.
Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze...
Endometrioma, rahimin içini döşeyen zar tabakasının yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.
İbrahim saraçoğlundan, tüm hanımlar için çok önemli ve faydalı olabilecek, soğan kürünü önerdi. Bu kür, kadınlardaki akıntılara, yumurtalık kistlerine, pko,sıcak basmalarına ve soğuk algınlığına oldukça faydalıdır.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 su bardağı su,
* 1 orta boy soğan,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyu kaynatın. Soğanı içine atın ve 5 dak kaynatın. Ilıdıktan sora süzün ve için. Hergün 2 defa taze olarak hazırlayıp tüketeceğiniz soğan suyu kürü, 15 gün uygulanmalıdır.
YUMURTALIK KİSTLERİ İÇİN KULLANIM ŞEKLİ : Adetten 10 gün önce başlatın, 10 gün kullanın. Bir sonraki adetinize 10 gün kala yine başlayın ve 10 kullanın. 3-4 ay aynı şekilde uygulayın.
neryyycim umarım yardımcı olur kardeşim hakkında hayırlısı, inşallah şifa olurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?