selam canım soğan suyu içilmesi gerektgini duymuştum,ama bu şekılde yapıldgnı bılmıodum,acaba böle yapıp şifa bulan war mı,bı tanıdgmın bebişi olmuodu,sonra Rabbım werdı,konuştukda,dıo kı ben soğan suyu içtim,öğlen saat12 ,akşam sa.18,3 ay ilaç gibi saatini bile şaşmadm dıo,kendısı öğretmen okula bile götürdm dıo :)))adetlerim söküldü dio ki; ilaçsız adet olamıomuş normalde,Allah c.c isteyen herkese en yakın zaman da bı evlat wersn inşallhh
Slm kızlarr..Bende bugün bismillah diyerek soğan kürüne başladım...Umarım şifa olur hepimize..Yarında incir alıp onunda kürüne başlayacağım..Bakalım nasıl faydası olucak.FSH düşecekmi???
Slm kızlarr..Bende bugün bismillah diyerek soğan kürüne başladım...Umarım şifa olur hepimize..Yarında incir alıp onunda kürüne başlayacağım..Bakalım nasıl faydası olucak.FSH düşecekmi???
canım kusura bakma balıklama daldım ama iki kürü aynı anda yapman doğru değil yani önce soğan kürünü yap bitir daha sonra incir kürünü yap....buarada ben 2 ay yaptım ama hala hamile olamadım şimdide bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım ama inşallah sen faydasını görür hamiş kalırsın....
hadi inşallah canım umarım faydası olur bizde seviniriz şurdaa...Sonucu bizimle paylaş olur mu bakalım işe yarıyormu?
Aleynacım İbrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde sumaklı soğan aynı anda incir kürüyle uygulanıyor sanırım suyu farklı.Umarım senin yaptığın kürlerde işe yarar bal tarçın çörek otunu bende yapmıştım aç karınla zayıflatıyor tok karınla kg aldırıyor haberin olsunnn
kızlar bendede akıntı vardı dr enfeksiyon dedi krem verdi fitil gibi ama onu yaptığımdan beri akıntılarım çok daha fazlalaştı ayrıca pkoluyum acaba bu enfeksiyonuda giderirmi
akıntılarının fazla olması iyiye işaretmiş saraçoğlu sitesinde bu şekilde yazmıştı soğanda fazlalaştıryor akıntıyı.Soağn kürü rahimi komple temizliyormuş...Umarım sende faydasını görürsünnn
canım benim dediğim normal soğan suyu...birde iki kür hiçbir zaman aynı anda yapılmaz der uzmanlar...inşallah hepimizinki yarar canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin)....buarada cidden kilo mu aldırıyor ya?ben kilo vermeye çalışırken hemdesöylediğin için çok teşekkür ederim [/QUOTEhımm anladım aleynacımmm.Ben kg vermiştim aç karınla yemiştim çünkü.Kg alanlarda varmış tok karınla yersen kilo alırsın..:))
ay inşallah canım benim eşim aralıkta askere gidecek kazaran falan bebek olsun istemiyorum o nedenle o askerdeyken uygulayacam bu kürü
bixx bebiş isteriz bebiş için katlanırız soğan suyuna sende olmasın diyorsunnOlsun olsunn bişeycik olmazz.Eşin askermi Allah kavuştursun daha çokmu gününe
canım kusura bakma balıklama daldım ama iki kürü aynı anda yapman doğru değil yani önce soğan kürünü yap bitir daha sonra incir kürünü yap....buarada ben 2 ay yaptım ama hala hamile olamadım şimdide bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım ama inşallah sen faydasını görür hamiş kalırsın....
ben bır cok ot ve ılac deneyen polıkıstık hastası olarak sogan suyundan baska hıcbırsey fayda etmedı kıstlerıme ıcerıyı tamamen temızledıgıne ultrason takıplerınden sahıdım.benım bu aykı asılamam negatıf ama hasta oldukdan sonra soğan suyuyla devm etmeyı dusunuyorum.gelsın soğan cucuklerımız
Sağol gülüm...Zaten İbrahim saraçoğlu danışmanlıkla görüşüyorum..Arslanpençesi kürü yapıyordum onu bırak önce soğan kürü dediler..Daha İbrahim Bey ile görüşemedim
Pazartesi nasibse konuşucaz..İncir kürünü onlar demedi zaten,derseler sizinlede paylaşırım..Soğan rahimiçini temizliyormuş.İncir kürüde kaliteli yumurtlama içinmişş.Ama dediğim gibi daha incir kürüne başla dememişlerdi bana..
Umarım bu sefer işe yararr devamm etmek lazım her zaman sonuç vermeyebilir hepimizin bünyesi farklı ama soğan suyu bir çok insana mucizesini göstermiş benimde işime yaradı ama henüz bebiş yok.Onuda nasip ederse Rabbim oda olur inşallah...arkadaşlar bende yarın başlıyacağım,daha öncede dendim bir sonuç alamadım ama yılmadım yine deneyeceğim,belki bu sefer işe yarar,geçen ege ünvers.gittim çok küçük miyomun var dedi,hem miyomumuda yok eder belki
Ben de denedim sogan kurunu ama bir faydasini gördumu sanmiyorum((. tekrar tekrar denemeyi dusunuyorum taki istedigimi elde edene kadar:))
bende geçen hafta başladım soğan kürüne. ilk defa uyguluyorum. ama bende bir değişiklik olmadı yani ne akıntı fazlalaştı ne de lekelenme oldu.her sabah erkenden aç karnına ve gece yatarken içiyorum. inşallah faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?