• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan küründen bizimde soğan cücüğümüz olsun.Cücüklerimiz tez zamanda gelsin inşallah

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Bazen bayanlardada erkeklerdede sorun olmadığı halde hamile kalmaları zaman alıyor.İşte bu durumlarda ibrahim saraçoğlu kuru soğan ve incir kürünü tavsiye ediyor
Kuru Soğan kürü:1Tane yumurta büyüklüğünde kuru soğan ,2.3 çay kaşığı sumak . Soğanları ince ince doğrayın üzerine sumakları serpin ve mümkün olduğu kadar yemeklerden önce yiyinki diğer yiyeceklerle karışmasın bu kürü günde 2 kez 15 gün boyunca tekrarlayın.Göreceksinizki akıntılarınız artacak vücüdünüz temizlenecektir.bu kürü uygularken aynı zamanda kuru incir kürünüde uygulayın.
Kuru incir kürü: 8-9 tane kuru inciri doğrayın ve yarım litre suda 7-8 dakika kaynatın ve günde 2-3 kez için 21 gün boyunca tekrarlayın.

ben soğan suyunu içemediğim için bu kürü uygulamaya başladım ve gerçekten faydasını gördüm...Gerçekten akıntılar fazlalaşıyor Soğan kürüyle gebe kalan çok kişi var pko hastaları 5 yada6 ayda sebepsiz kalamayanlarda 3 ay içinde kalır diyorlar.Ben 2 günde bir akşamları bu kürü uyguluyorum umarım işe yarar ve cücüKLERİMİZ gelir.Sizlerde deneyimlerinizi paylaşırsanız hepimiz için bilgilendirici olur.Soğan kürüne başlayanlar bebiş sahibi olanlar yazarsa bizlerede umut olur.Umarım hepimiz tez zamanda cücüklerimize kavuşuruz inşallah .9

selam canım soğan suyu içilmesi gerektgini duymuştum,ama bu şekılde yapıldgnı bılmıodum,acaba böle yapıp şifa bulan war mı,bı tanıdgmın bebişi olmuodu,sonra Rabbım werdı,konuştukda,dıo kı ben soğan suyu içtim,öğlen saat12 ,akşam sa.18,3 ay ilaç gibi saatini bile şaşmadm dıo,kendısı öğretmen okula bile götürdm dıo :)))adetlerim söküldü dio ki; ilaçsız adet olamıomuş normalde,Allah c.c isteyen herkese en yakın zaman da bı evlat wersn inşallhh:43:

iNTERNETTEN BULDUĞUM soğan kürüyle ilgili bazı yorumlar.Kadınlar kulübüde dahil:emir_bebek::emir_bebek:

KARDE:gecen ay benim eltim dogum yaptı hatahanede yanında ben kaldım yantarafa dogum icin başka bayan geldi kayınvaldesi sogan cücügümüz geliyor diye sevinerek akrabalarına haber veriyordu bizim baktıgımızı farkedince dogum yapmaya gelen arkadaş anlatmaya başladı görümcesi sogan suyunun yüzdeki sivilcelere iyi geldigini söylemiş oda denemiş ama o ay hamile kalmış daha sonra tvde ibrahim saracoglunu dinlemiş sogan suyunun hamile kalmaya yardımcı oldugunu duymuş ondan sonra bebegini sogan cücüğü diye sevmeye başlamışlar size umut olsun diye yazdım:46::46:

kARINCA KIZ:öncelikle ben pcos hastasıyım ve sogan suyuyla 14 kilo verdim sonrada hamile kaldım kaydirigubbakcemile2 soğan suyu aynı zamanda kaliteli iyi yumurta oluşmasını sağladı allahım inşallah hepinize nasip etsin...

HASANKEYF:arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mutluyum ilk kez soğan kürünü yapmıştım mutlaka tavsiye ederim

SADİYE77:tebrikler canım bende 15 gün soğan kürü uyguladım. 15 gün sonunda 25 kasımda adet oldum. hemen 21 gün incir kürü yaptım. 26 aralıktaki adet günüme kadar 8- 10 daha soğan kürü yapayım dedim. meraktan 2 gün önece yaptırdığım :CüvCüv:kan testinde hamile olduğumu öğrendim.

NAGİHAN:kızlar soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor ve 15 gün uygulayıp bırakıyosunuz. tabi ben bilmiyordum o an adetimin bittince ertesi gün uygulamaya başladım ve 15 gün uygulayı bıraktım hem kistim geçti hemde hamile olduğumu öğrendim

BUNUN GİBİ BİRÇOK YORUM VAR.Umarım işimize yarar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam canım soğan suyu içilmesi gerektgini duymuştum,ama bu şekılde yapıldgnı bılmıodum,acaba böle yapıp şifa bulan war mı,bı tanıdgmın bebişi olmuodu,sonra Rabbım werdı,konuştukda,dıo kı ben soğan suyu içtim,öğlen saat12 ,akşam sa.18,3 ay ilaç gibi saatini bile şaşmadm dıo,kendısı öğretmen okula bile götürdm dıo :)))adetlerim söküldü dio ki; ilaçsız adet olamıomuş normalde,Allah c.c isteyen herkese en yakın zaman da bı evlat wersn inşallhh:43:

Ben soğan suyunu içemiyorum aslında soğan suyu içilse daha iyi ama salata yapıp yemesi daha iyi oluyor ve severek yiyorum sumakla iyi oluyor sumağın gebe kalma şansını artırdığını duymuştum.İ.saraçoğlu dediyse doğrudur.Benim işime yaradı bu kür eskisinden daha farklı şuan sürekli bir akıntı hali var ben inanıyorum bu kürün işe yarayacağına....

Slm kızlarr..Bende bugün bismillah diyerek soğan kürüne başladım...Umarım şifa olur hepimize..Yarında incir alıp onunda kürüne başlayacağım..Bakalım nasıl faydası olucak.FSH düşecekmi???

Slm kızlarr..Bende bugün bismillah diyerek soğan kürüne başladım...Umarım şifa olur hepimize..Yarında incir alıp onunda kürüne başlayacağım..Bakalım nasıl faydası olucak.FSH düşecekmi???

canım kusura bakma balıklama daldım ama iki kürü aynı anda yapman doğru değil yani önce soğan kürünü yap bitir daha sonra incir kürünü yap....buarada ben 2 ay yaptım ama hala hamile olamadım şimdide bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım ama inşallah sen faydasını görür hamiş kalırsın....

hadi inşallah canım umarım faydası olur bizde seviniriz şurdaa...Sonucu bizimle paylaş olur mu bakalım işe yarıyormu?

canım kusura bakma balıklama daldım ama iki kürü aynı anda yapman doğru değil yani önce soğan kürünü yap bitir daha sonra incir kürünü yap....buarada ben 2 ay yaptım ama hala hamile olamadım şimdide bal,tarçın,çörekotu kürüne başladım ama inşallah sen faydasını görür hamiş kalırsın....

Aleynacım İbrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde sumaklı soğan aynı anda incir kürüyle uygulanıyor sanırım suyu farklı.Umarım senin yaptığın kürlerde işe yarar bal tarçın çörek otunu bende yapmıştım aç karınla zayıflatıyor tok karınla kg aldırıyor haberin olsunnn :10::16:

hadi inşallah canım umarım faydası olur bizde seviniriz şurdaa...Sonucu bizimle paylaş olur mu bakalım işe yarıyormu?

Aleynacım İbrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde sumaklı soğan aynı anda incir kürüyle uygulanıyor sanırım suyu farklı.Umarım senin yaptığın kürlerde işe yarar bal tarçın çörek otunu bende yapmıştım aç karınla zayıflatıyor tok karınla kg aldırıyor haberin olsunnn :10::16:

canım benim dediğim normal soğan suyu...birde iki kür hiçbir zaman aynı anda yapılmaz der uzmanlar...inşallah hepimizinki yarar canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin)....buarada cidden kilo mu aldırıyor ya?ben kilo vermeye çalışırken hemde:53:söylediğin için çok teşekkür ederim:38:

kızlar bendede akıntı vardı dr enfeksiyon dedi krem verdi fitil gibi ama onu yaptığımdan beri akıntılarım çok daha fazlalaştı ayrıca pkoluyum acaba bu enfeksiyonuda giderirmi

kızlar bendede akıntı vardı dr enfeksiyon dedi krem verdi fitil gibi ama onu yaptığımdan beri akıntılarım çok daha fazlalaştı ayrıca pkoluyum acaba bu enfeksiyonuda giderirmi

akıntılarının fazla olması iyiye işaretmiş saraçoğlu sitesinde bu şekilde yazmıştı soğanda fazlalaştıryor akıntıyı.Soağn kürü rahimi komple temizliyormuş...Umarım sende faydasını görürsünnn

akıntılarının fazla olması iyiye işaretmiş saraçoğlu sitesinde bu şekilde yazmıştı soğanda fazlalaştıryor akıntıyı.Soağn kürü rahimi komple temizliyormuş...Umarım sende faydasını görürsünnn

ay inşallah canım benim eşim aralıkta askere gidecek kazaran falan bebek olsun istemiyorum o nedenle o askerdeyken uygulayacam bu kürü

canım benim dediğim normal soğan suyu...birde iki kür hiçbir zaman aynı anda yapılmaz der uzmanlar...inşallah hepimizinki yarar canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın(amin)....buarada cidden kilo mu aldırıyor ya?ben kilo vermeye çalışırken hemde:53:söylediğin için çok teşekkür ederim:38:[/QUOTEhımm anladım aleynacımmm.Ben kg vermiştim aç karınla yemiştim çünkü.Kg alanlarda varmış tok karınla yersen kilo alırsın..:))

ay inşallah canım benim eşim aralıkta askere gidecek kazaran falan bebek olsun istemiyorum o nedenle o askerdeyken uygulayacam bu kürü

bixx bebiş isteriz bebiş için katlanırız soğan suyuna sende olmasın diyorsunn:1::1::1:Olsun olsunn bişeycik olmazz.Eşin askermi Allah kavuştursun daha çokmu gününe

ben bır cok ot ve ılac deneyen polıkıstık hastası olarak sogan suyundan baska hıcbırsey fayda etmedı kıstlerıme ıcerıyı tamamen temızledıgıne ultrason takıplerınden sahıdım.benım bu aykı asılamam negatıf ama hasta oldukdan sonra soğan suyuyla devm etmeyı dusunuyorum.gelsın soğan cucuklerımız:6:

Sağol gülüm...Zaten İbrahim saraçoğlu danışmanlıkla görüşüyorum..Arslanpençesi kürü yapıyordum onu bırak önce soğan kürü dediler..Daha İbrahim Bey ile görüşemedim
Pazartesi nasibse konuşucaz..İncir kürünü onlar demedi zaten,derseler sizinlede paylaşırım..Soğan rahimiçini temizliyormuş.İncir kürüde kaliteli yumurtlama içinmişş.Ama dediğim gibi daha incir kürüne başla dememişlerdi bana..

ben bır cok ot ve ılac deneyen polıkıstık hastası olarak sogan suyundan baska hıcbırsey fayda etmedı kıstlerıme ıcerıyı tamamen temızledıgıne ultrason takıplerınden sahıdım.benım bu aykı asılamam negatıf ama hasta oldukdan sonra soğan suyuyla devm etmeyı dusunuyorum.gelsın soğan cucuklerımız:6:

Ben bu soğan kürüne çok inanıyorum adetim gelmeden bir kaç damla kanamam oldu ilk defa yani bişeyler oluyor ama ben bilmiyorum ne olduğunuu.Sanırım temizleniyor rahim.Soğan cücüğün gelir inşallah canımm daha büyük tedaviye gerek kalmadan soğanlar yetişir umarım imdadımıza...Canım ne kadardır deniyorsunuz?:29::29:

Sağol gülüm...Zaten İbrahim saraçoğlu danışmanlıkla görüşüyorum..Arslanpençesi kürü yapıyordum onu bırak önce soğan kürü dediler..Daha İbrahim Bey ile görüşemedim
Pazartesi nasibse konuşucaz..İncir kürünü onlar demedi zaten,derseler sizinlede paylaşırım..Soğan rahimiçini temizliyormuş.İncir kürüde kaliteli yumurtlama içinmişş.Ama dediğim gibi daha incir kürüne başla dememişlerdi bana..

Nasıl görüşüyorsun hakkında hayırlısı olsun canımm bende görüşmek istiyorum ama nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.İnş Hayırlı haberlerini alırız canımmm...Cücüğümm karnımaa kondu dersin birgün sende :nazar:yer gök duaylaa umarım hepimize nasip eder Rabbim.Bebişi ne zamandır istiyorsunuz?:29::29:

arkadaşlar bende yarın başlıyacağım,daha öncede dendim bir sonuç alamadım ama yılmadım yine deneyeceğim,belki bu sefer işe yarar,geçen ege ünvers.gittim çok küçük miyomun var dedi,hem miyomumuda yok eder belki

Ben de denedim sogan kurunu ama bir faydasini gördumu sanmiyorum:(((. tekrar tekrar denemeyi dusunuyorum taki istedigimi elde edene kadar:))

arkadaşlar bende yarın başlıyacağım,daha öncede dendim bir sonuç alamadım ama yılmadım yine deneyeceğim,belki bu sefer işe yarar,geçen ege ünvers.gittim çok küçük miyomun var dedi,hem miyomumuda yok eder belki
Umarım bu sefer işe yararr devamm etmek lazım her zaman sonuç vermeyebilir hepimizin bünyesi farklı ama soğan suyu bir çok insana mucizesini göstermiş benimde işime yaradı ama henüz bebiş yok.Onuda nasip ederse Rabbim oda olur inşallah...

Ben de denedim sogan kurunu ama bir faydasini gördumu sanmiyorum:(((. tekrar tekrar denemeyi dusunuyorum taki istedigimi elde edene kadar:))

Sorun ne canım kaç yıllık evlisin?...Umarım faydasını görürsün bu kürünnn:29:.

bende geçen hafta başladım soğan kürüne. ilk defa uyguluyorum. ama bende bir değişiklik olmadı yani ne akıntı fazlalaştı ne de lekelenme oldu.her sabah erkenden aç karnına ve gece yatarken içiyorum. inşallah faydası olur.:49:

bende geçen hafta başladım soğan kürüne. ilk defa uyguluyorum. ama bende bir değişiklik olmadı yani ne akıntı fazlalaştı ne de lekelenme oldu.her sabah erkenden aç karnına ve gece yatarken içiyorum. inşallah faydası olur.:49:

inşallah canımmm belli olmaz bu işlerr kapalı kutu içimizde neler olduğunu bilemiyoruz kiii umarım faydasını görürsün cücüğünü leylekler tez zzamanda getirsin inşallah:):emir_bebek::emir_bebek:

Back