- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Aynen öyle şuan çok şükür konuşmuyorum da kafam rahat vallahiYok artık bu kadardaa özel'e girilmez yahu
Aynen yaaa benimki de öyleBenim onden lekelenme olmuyo basladimi basliyo ama bitisi benimde oyle oluyo azalarak sildikce gelerek bormalde 4 bilemedin 5 ti bggn 6. Gunum hala sildimce peceteye geliyo kurtulamadimbenimkide bu sefer ne zaman bitcek diip duruyo
Allah korusun diyor öyle dediğimde incitmem ben seni diyorah bu erkekler ne kadar sabirsizlarhayir hamile olsak napcaklar bi de bazilarina ilk ic ay iliski de yasak
Allah ol derse oluyor ama önce tedbir canımEki Görüntüle 2289078
Bu sonucu internette buldum ve epey sasirdim Allah ol derse oluyor.
Tsh 5.5 ken d vitamini dibin dibinde 5.41 (asiri dusuk) ve gebelik baslamis beta hcg 48.48
Bu arada b12 de epeyce dusuk 166 larda
Simdi biz tiroid dusurmek icin ugrasalim:) b12 ve d vit icin ilac kullanalim falan ama Allah gercekten ol derse oluyor. Arkadasin 3. Deneme ayiymis bu arada ovu takibiyle kalmis.Tanimiyorum tanisam tiroid icin uyarirdm
Benim ki hiç 0 çıkmadı 2 çıkmıştı bir keresindeEki Görüntüle 2289080
Buda benimki
Ferritin (demir) eksikligini doktora sorucam ilac aldim ama henuz icesim gelmedi:) folik asit icmekten folat 23.70 olmus:) d vit hala dusuk ama 5 leri gordukten sonra sukrettim 25 e. Tsh imda ilacla 3. Ayda sonunda bu degeri gordu cok sukur. Beta hch de 0.00 nediir bari 0.1 fln olsaydi
Reglyken yapiyor musun ben daha hic yapmadim bu ay ovu testiKızlar bugün ki ovü testim en alttaki bakın koyulaşıyor demi gittikçe Eki Görüntüle 2289146
Kızlar bugün ki ovü testim en alttaki bakın koyulaşıyor demi gittikçe Eki Görüntüle 2289146
Regl değilim ki canım biteli 1 hafta olacakReglyken yapiyor musun ben daha hic yapmadim bu ay ovu testi
16 olması lazım canım. Adetten sonra 2 güne bir değerlendirdik iki çizgide koyu olana kadar tutuyorum eşimi inşallah olur bu ayEvet koyulaşma var kaçıncı günündesin canım ?
Bende akşam yaptım senin en alttaki gibiydi rengi benimdeKızlar bugün ki ovü testim en alttaki bakın koyulaşıyor demi gittikçe Eki Görüntüle 2289146
Yaaa akşam üzeri kaşıklarıma hafif hafif kramp giriyor yumurtluyor muyum acabaBende akşam yaptım senin en alttaki gibiydi rengi benimde
Yaaa akşam üzeri kaşıklarıma hafif hafif kramp giriyor yumurtluyor muyum acaba
Çikolatayı denedin miBende akşam yaptım senin en alttaki gibiydi rengi benimde
Test yap sabah ta canım yakındır koyulastigina göre benim de yakın herhalYaaa akşam üzeri kaşıklarıma hafif hafif kramp giriyor yumurtluyor muyum acaba
DenedimÇikolatayı denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?