Gebeliğe Hazırlık Soğan küründe 5.günüm 💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekhatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
808
702
103
Merhaba kk bugün soğan küründe 5.günüm sabahları aç karnına taze taze yapıp tüketiyorum ama akşamları aksatıyorum umarım işe yarar. Başka sopan kürü yapan var mı bu ay ya da geçmiş zamanlar da yapın benim adetim bitti hissedebiliyorum rahmimi temizlediğini çünkü ara ara lekelenmeler ile oluyor inşallah bende Bebiş sahibi olabilirim şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine

Çar mı başka kür yapan arkadaşlar birbirimize eşlik edelim

Benimde bgn 4. Gunum oglen ac karna iciyorm 2 bardagi tek seferde iciyorum ben 2 sefer bolemiyorum cok. Sende adetken mi basladin

Benimde bgn 4. Gunum oglen ac karna iciyorm 2 bardagi tek seferde iciyorum ben 2 sefer bolemiyorum cok. Sende adetken mi basladin
Adetim bitti hemen başladı ama adetim bittikten sonra kahve rengi lekelenmeler oldu sanırım soğan suyu işe yarıyor sıcak içiyorum yudum yudum her gün taze yapıyorum

Adetim bitti hemen başladı ama adetim bittikten sonra kahve rengi lekelenmeler oldu sanırım soğan suyu işe yarıyor sıcak içiyorum yudum yudum her gün taze yapıyorum
Bende hergun taze yapiyorm ama ben adetle basladim adetim
Normalde 4. Gun biter gibiydi ama bgn bitmedi sanirim
Biraz uzaticak:) oyle lekelenmemiz olursa iliski nasil yasicaz

Bende hergun taze yapiyorm ama ben adetle basladim adetim
Normalde 4. Gun biter gibiydi ama bgn bitmedi sanirim
Biraz uzaticak:) oyle lekelenmemiz olursa iliski nasil yasicaz
Ben ovülasyon testi yapıyorum çizd çizgiyi gördüğüm an ilişki :)) benim ki çok değil ama seninki de biter bir kaç güne merak etme :))

Kızlar bende baslayacam eşimin ısrarı ile nasi yapıp içiyonuz? Ben onun kokusundan nasi içecem diyom

Kızlar bende baslayacam eşimin ısrarı ile nasi yapıp içiyonuz? Ben onun kokusundan nasi içecem diyom

Sana soyle diiyim normalde sarimsak
Sogan agzima surmem
Kokusuna bile dayanamam ve mideme dokunur hic hic sevmem baya nfret ederim.
Ama bebis ugruna misler gibi iciyorum zehir olsa icerim yeter ki ise yarasin napalim

Sana soyle diiyim normalde sarimsak
Sogan agzima surmem
Kokusuna bile dayanamam ve mideme dokunur hic hic sevmem baya nfret ederim.
Ama bebis ugruna misler gibi iciyorum zehir olsa icerim yeter ki ise yarasin napalim
O konuda haklsın da ne bilim kusa kusa icecem o zmaan herşey bebis icin ✌

O konuda haklsın da ne bilim kusa kusa icecem o zmaan herşey bebis icin ✌

Ben eve sokmaz dolabima
Koymazdim ben iciyorsam her tturlu icersin. Hafif sogumaya baslayip kamisla icersen daha rht iciyorsun kamisla kokusunu cok almiyorum ben bu yontemi buldum yapcak bisi yok:)

Bende yapmıştım. Yaptığımın 2.ayı hamile kaldım. Yani sanırım 15 gün yaptım bıraktım sonra bir kere daha adet gördüm ve sonraki ay hamileydim Şimdi oğlum 36 günlük darısı başınıza inşallah hayırlısıyla

Ben eve sokmaz dolabima
Koymazdim ben iciyorsam her tturlu icersin. Hafif sogumaya baslayip kamisla icersen daha rht iciyorsun kamisla kokusunu cok almiyorum ben bu yontemi buldum yapcak bisi yok:)
Benim adetim biteli bugün 5.gün oldu adetten hemen sora mi baslanilmaliydi nasi yapayım yarın baslasam olur mu. Bide ovulasyon testi kullancam

Oy oy ben burnumu bile tutsam icemem gibime geliyo ama mecburum
Bak ben ilk başladığımda yaptım bir yudum aldım midem bulandı eşim içme kötü olacaksın dedi sonra soğan kürü ile hamile kalanları okudukça aldım hemen içtim ardın dan hemen ağzıma birşeyler attım ben içtiysem herkes içer o derece. Bebek için yapıyoruz rabbim bize de versin bebiş inşallah. Sonra burnumu tutup içmeye başladım sonra hemen bir ısırık çikolata. Bugün de inanır mısın ne burnumu tuttum ne de tiksindim o tat artık damağına yerleşiyor ve normal geliyor

Ayy inşallah ya ama ben akşamları aksatıyorum inşallah işe yarar yine de

Yani üst üste içince alışır insan bemde yarın basliyom

Soğan kürünü bende araştırmıştım. Adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanılmalı yazıyordu. Adetliyken başlayanlarda adet daha uzun sürmüş.
Benden adet bitti öyle başladım çünkü benimki düzensizleşti düşükten sonra İbrahim saraçoğlunun videosunda düzensiz olanlar hemen başlasın yazıyordu ama bugün ihmal ettim ya neyse akşama içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…