soğan kürü

bende kullandım iltihap varsa söksün diye.. iltihap felan yokmuş :) sık sık idrar oldu böbrekleri çok çalıştırdı..

peki nasıl kullandın ii geldi hiç bi yerde tam bilgi yazmıo bendede duzensizlik var ve ben cocuk da istiyorum yardımcı olursan sevinirim :D

bir bucuk bardak suyu kaynatıyorsun sonra orta boy (beyaz) soganı dorde bolup atıyorsun suya.. ustu kapalı sekilde 5 dk boyunca kaynatmaya devam ediyorsun sonra ılıdıktan sonra iciyorsun gunde iki kez yapmak lazım..kure baslamak icinde adet bitiminden bir hafta sonra baslayıp ilk ay 15 gun boyunca uyguluyorsun sonraki aylarda 10 gun boyunca uygulaman gerekiyor toplam kür suresi 4 ay..

bir bucuk bardak suyu kaynatıyorsun sonra orta boy (beyaz) soganı dorde bolup atıyorsun suya.. ustu kapalı sekilde 5 dk boyunca kaynatmaya devam ediyorsun sonra ılıdıktan sonra iciyorsun gunde iki kez yapmak lazım..kure baslamak icinde adet bitiminden bir hafta sonra baslayıp ilk ay 15 gun boyunca uyguluyorsun sonraki aylarda 10 gun boyunca uygulaman gerekiyor toplam kür suresi 4 ay..
tesekkur ederm :D cok saol

Merhabalar. Ben pko luyum ve adetlerim duzenli değildi. En erken 35-40 günde bir olurdum. Adet miktarim da cok azalmıştı. Sogan kürü yaptım. Maaşallah 28.günümde tekrar adet oldum ve kanama miktari artti. 2.defa bu kürü yapmama gerek var mi sizce?

Back