- Konu Sahibi Kediseveerr
Days doctor erken gebelikHangisini aldınız ben de ondan alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Days doctor erken gebelikHangisini aldınız ben de ondan alayım
Aa şimdi anladım tamam hadi bakalm güzel haberler seninle olsun canımYok yok kuzu bu yumurtlama testi benımde koyulasmaya basladı eger koyulasmaya devam ederse boylede anlayanlar oluyormus sans artık ben de sabah yapıcam bakalım
Benimde regl dahil 17 18 .gunde görmüştüm erken gebelikte çok çok hafiftiİlişkı üzerinden 14gün gectimi pekı benimde 6gun var ama 10gündeyım yumurtlamayı gecelı daha 4günum var adete 2gün kala daha net bellı olucaktır senınde oyleyse daha zamanı vardır
Tamam alayım ben de teşekkür ederimDays doctor erken gebelik
Dayanamıcam sekılde diş agrım başladı kac gündur agrım vardı ama az önce öluyorum sandım agrı kesıcı ıctım varsa da yandık ama dayanamadım vallah ıyı olursam dırencım olursa uyandığımda acile gıdıcm kan alırlarsa eger çıkarsa birsey mutlaka yazarım ztn aynıyız senle bende çıkarsa belkı sana umut olur sende yaparsın benım once uyumam lazım saglıklı dusunmem lazımAa şimdi anladım tamam hadi bakalm güzel haberler seninle olsun canım
ay evet gerçekten aynı dönem bizimkiiii ya umarım bir şey olmaz öğrenene kadar bir şey olmuyor Allah'tan diyorlar ben de sivilce tedavisi için antibiyotik kullandım düne kadar ama 1 gün durup 1 gün alıyordum 250likten umarım varsa bir şey olmamıştır çok tedirgin bir ay oldu bu benim için yahuDayanamıcam sekılde diş agrım başladı kac gündur agrım vardı ama az önce öluyorum sandım agrı kesıcı ıctım varsa da yandık ama dayanamadım vallah ıyı olursam dırencım olursa uyandığımda acile gıdıcm kan alırlarsa eger çıkarsa birsey mutlaka yazarım ztn aynıyız senle bende çıkarsa belkı sana umut olur sende yaparsın benım once uyumam lazım saglıklı dusunmem lazım
Ne yapalım mecbur kalınca yapıyoruz ne ilaçtan vazgeçebiliyoruz ne de yardancare yok normalde ben de içmezdim ben zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama hani yine de işte işte bir umut diyoruz ya varsa dıye içtim vallahi ne yapayım yoksa baygınlık geçirecektim bu nasıl bir ağrı geldi hiç anlayamadım bir anda oldu ruhum gıttı geldı oyle diyimay evet gerçekten aynı dönem bizimkiiii ya umarım bir şey olmaz öğrenene kadar bir şey olmuyor Allah'tan diyorlar ben de sivilce tedavisi için antibiyotik kullandım düne kadar ama 1 gün durup 1 gün alıyordum 250likten umarım varsa bir şey olmamıştır çok tedirgin bir ay oldu bu benim için yahu
İnsanın içine yine de bir kurt düşüyor aslında ben de olmadığımı düşünüyorum ama işte bir umut heyecanlanıyorum napıcaksın o kadar ağrın varsa mecbur kuzuNe yapalım mecbur kalınca yapıyoruz ne ilaçtan vazgeçebiliyoruz ne de yardancare yok normalde ben de içmezdim ben zaten hamile olduğumu düşünmüyorum ama hani yine de işte işte bir umut diyoruz ya varsa dıye içtim vallahi ne yapayım yoksa baygınlık geçirecektim bu nasıl bir ağrı geldi hiç anlayamadım bir anda oldu ruhum gıttı geldı oyle diyim
Ay bende yenı uyandım ama dayanamadım yaptım 10dk uzak tutuyorum 10sonra bakacam ama sanmıyorum tabi 2gün sonra cıkmazsa elendim ama yine sabah yapıcam korkudan bakamıyorumBu arada şu an test aldm eve gidiyorum
Yaa ben de heyecanlandım 10 dk sonra bekliyorum sonucu Sanırım ben elendim.. bugün karnım ağrıdı biraz, adet olabilirim test almıştım yapmadım öylece kaldıAy bende yenı uyandım ama dayanamadım yaptım 10dk uzak tutuyorum 10sonra bakacam ama sanmıyorum tabi 2gün sonra cıkmazsa elendim ama yine sabah yapıcam korkudan bakamıyorum
Ya nasıl daha var ama yok yok belkı ondan değildir ya ben zerne kendımı hamıle hissetmiyorum ama bakalım artık sanmıyorum ınsn hısdeder derler bende tek sey karın batması onada umut baglamak istemiyorum ama daha da yapmam bu ay yoksa ya eczanelerı zengin edıyoruzYaa ben de heyecanlandım 10 dk sonra bekliyorum sonucu Sanırım ben elendim.. bugün karnım ağrıdı biraz, adet olabilirim test almıştım yapmadım öylece kaldı
Ben de kendimi hamile hissetmiyorum galiba kendi kendime ümitlendim birazcık sen bugün test yaptın mı canım ben oraya kaçırdım yarın mı yapacaksınYa nasıl daha var ama yok yok belkı ondan değildir ya ben zerne kendımı hamıle hissetmiyorum ama bakalım artık sanmıyorum ınsn hısdeder derler bende tek sey karın batması onada umut baglamak istemiyorum ama daha da yapmam bu ay yoksa ya eczanelerı zengin edıyoruz
Ben bugün erken gebelik testı yaptım 30dk olmuştur hıc bırsey yok tek cızgı 2gün içinde çıkarsa cıkar ama hıc sanmıyorum umut gıttı çarşamba kadar devam edıcem sorna yapmıcam dahaBen de kendimi hamile hissetmiyorum galiba kendi kendime ümitlendim birazcık sen bugün test yaptın mı canım ben oraya kaçırdım yarın mı yapacaksın
Hayır hayır daha çıkma olasılığı var üzme kendini ayrıca bu ay olmadıysa da bunda bir hayır vardır sakın üzülme, diğer aya motivasyon kaybetmeden girip devam etmelisin :)Ben bugün erken gebelik testı yaptım 30dk olmuştur hıc bırsey yok tek cızgı 2gün içinde çıkarsa cıkar ama hıc sanmıyorum umut gıttı çarşamba kadar devam edıcem sorna yapmıcam daha
Ben tamamen aklımdn cıkarmam lazım cok ıstersem olmuyor ne zaman vazgecerım anca o zaman artıkHayır hayır daha çıkma olasılığı var üzme kendini ayrıca bu ay olmadıysa da bunda bir hayır vardır sakın üzülme, diğer aya motivasyon kaybetmeden girip devam etmelisin :)
Akışına bırakmalıyız ona odaklanırsak hem üzülüyoruz hem kasıyoruz yani stres oluyoruz elimizden geleni yapıp hayatın akışına uymak en mantıklısı artık çünkü bugün ben de epey kötü hissettim adet belirtileri oluncaBen tamamen aklımdn cıkarmam lazım cok ıstersem olmuyor ne zaman vazgecerım anca o zaman artık
Her ay aynı muhabbet bilmiyorm ne olacak böyle var demekkı zamanı beklıyoruz bakalım rabbım ne zaman verırseAkışına bırakmalıyız ona odaklanırsak hem üzülüyoruz hem kasıyoruz yani stres oluyoruz elimizden geleni yapıp hayatın akışına uymak en mantıklısı artık çünkü bugün ben de epey kötü hissettim adet belirtileri olunca
Testı yaptım ama bu marka guven olmuyormus diyorlar guvenemedımAkışına bırakmalıyız ona odaklanırsak hem üzülüyoruz hem kasıyoruz yani stres oluyoruz elimizden geleni yapıp hayatın akışına uymak en mantıklısı artık çünkü bugün ben de epey kötü hissettim adet belirtileri olunca
Aa testi göre pozitif oluyor kan versene hemen acilden canım çıksın ortaya ay hadi inşallah ya :)Testı yaptım ama bu marka guven olmuyormus diyorlar guvenemedım