amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah duyar sesimizi bizi bos cevirmez elhemdulillahaminnnnnnnnnnnnnnnn valla bılla her duva edısımde once sızlere sonra kendıme duva edıyorum yarabbıl alaemın yerın gogun ve ıcınde herseyın tek sahıbı mulk senın hamd sana mahsuz yarabbım ellerımızı kucaklarımız bos bırakma yuzlerımızı guldur senden baska duvayı kabuledecek senden baska el acacagımız kımse yok yarabbı geldık kapına ellerımızı bos cevırme yarabbı konudakı butun arkadaslara ısteyen evlat hasretı ceken ummetı muhammede iclerındede bana hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp eyle amınnn
amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah duyar sesimizi bizi bos cevirmez elhemdulillah
sizin evlenmeniz 5 ay yaziyo dogrumu 5 ay neki kaynanan soruyo olucak Allahin izniyle sormaklarina firsat bile kalmiyicakbugun kaynanam aradı esım uyuyodu dedı torun yokmu ılk baslarda cok ıstıyordunuz nolduda sımdı ıstemıyorsunuz dedı esımede demıstı esım kızmıstı ne bebeyı borcum var ıslerım oturmadı yerıne bebek bakmak kolaymı bır ıkı yıl ıstemıyorum aceleıs ney felan demıstı bende dedım oglun ıstemıyo sıkıntıdayız borcumuz var dedım oyuzden ıstemıyo:):) allah affetsın yalan soyluyoruz ama yapcak bısey yok
sizin evlenmeniz 5 ay yaziyo dogrumu 5 ay neki kaynanan soruyo olucak Allahin izniyle sormaklarina firsat bile kalmiyicakbanada cok soruyorlar ama elden ne gelir Rabbim basimizi asagi eymesin kimsenin yaninda tez zamanda versinde bebeymizi hayirlisiyla bizde sinemizi gere gere hamileyim diyelim soran kisilere
bizde seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz canim kendine iyi bakaminnn ınsallah evet canım 5 ay oldu amınnn canım valla sadece bı arkadasım bılıyo budurumu bıde kendı aylem arkadasımada soyledıgıme bın pişman oldum ınsanlar cok tuaf nısbet yapmayı ınsanı uzmeyı basarıyolar ma sızler burdakı arkadaslar oyle degıl ıyıkı kk uye olmusum hepınızı cok sevıyorum
bizde seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz canim kendine iyi bak
hmmmmm anladim canim sen sogan kuru yap bak adeti erken getiriyo 15 gun gunde 2 kez ic bu ay bence hayri olur insallah duzelir adetin canim
bugun kaynanam aradı esım uyuyodu dedı torun yokmu ılk baslarda cok ıstıyordunuz nolduda sımdı ıstemıyorsunuz dedı esımede demıstı esım kızmıstı ne bebeyı borcum var ıslerım oturmadı yerıne bebek bakmak kolaymı bır ıkı yıl ıstemıyorum aceleıs ney felan demıstı bende dedım oglun ıstemıyo sıkıntıdayız borcumuz var dedım oyuzden ıstemıyo:):) allah affetsın yalan soyluyoruz ama yapcak bısey yok
Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lillyfee[/td]
[td]9 Haziran[/td]
[td]5 Temmuz[/td]
[td]:76:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[td]12 Haziran[/td]
[td]9 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lingen[/td]
[td]8 Haziran[/td]
[td]12 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]14 Haziran[/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]:80:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem[/td]
[td]16 Haziran[/td]
[td]16 Temmuz[/td]
[td]:130:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]selinayy[/td]
[td]14 Haziran[/td]
[td]19 Temmuz[/td]
[td]:120:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[td]21 Haziran[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]22 Haziran[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]28 Haziran[/td]
[td]25 Temmuz[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]30 Haziran[/td]
[td]30 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]niley[/td]
[td]2 Temmuz[/td]
[td]30 Temmuz [/td]
[td]:108:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[td]7 Temmuz[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[td]:103:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pembeptk[/td]
[td]4 Temmuz[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]
Bende kist falan yok soğanı sabah akşam içiyorum 1 keremi içmek gerekiyordu fazladan mı içmişim yanee :99:
Bende kist falan yok soğanı sabah akşam içiyorum 1 keremi içmek gerekiyordu fazladan mı içmişim yanee :99:
cnm bi şikayetin yoksa evet günde 1 kere yeterli
şikayeti olan arkadaşlar kür için İ.Saraçoğlu'nun sitesinden bilgi edinebilirler. Sonra yine de sorusu olan olursa buradan yardımcı olmaya çalışırız evelallah :126:
cnm bi şikayetin yoksa evet günde 1 kere yeterli
şikayeti olan arkadaşlar kür için İ.Saraçoğlu'nun sitesinden bilgi edinebilirler. Sonra yine de sorusu olan olursa buradan yardımcı olmaya çalışırız evelallah :126:
Sey benim de adet düzensizligim var.. Yani adet olamıyorum aslında 2-3 ay felan.. Kistim var sanırsam.. Adetim biteli 4 gün oldu.. Ben ne zaman baslamalıyım acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?