Soğan kürü

amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah duyar sesimizi bizi bos cevirmez elhemdulillah

amin canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah duyar sesimizi bizi bos cevirmez elhemdulillah

bugun kaynanam aradı esım uyuyodu dedı torun yokmu ılk baslarda cok ıstıyordunuz nolduda sımdı ıstemıyorsunuz dedı esımede demıstı esım kızmıstı ne bebeyı borcum var ıslerım oturmadı yerıne bebek bakmak kolaymı bır ıkı yıl ıstemıyorum aceleıs ney felan demıstı bende dedım oglun ıstemıyo sıkıntıdayız borcumuz var dedım oyuzden ıstemıyo:):) allah affetsın yalan soyluyoruz ama yapcak bısey yok

sizin evlenmeniz 5 ay yaziyo dogrumu 5 ay neki kaynanan soruyo olucak Allahin izniyle sormaklarina firsat bile kalmiyicak banada cok soruyorlar ama elden ne gelir Rabbim basimizi asagi eymesin kimsenin yaninda tez zamanda versinde bebeymizi hayirlisiyla bizde sinemizi gere gere hamileyim diyelim soran kisilere

aminnn ınsallah evet canım 5 ay oldu amınnn canım valla sadece bı arkadasım bılıyo budurumu bıde kendı aylem arkadasımada soyledıgıme bın pişman oldum ınsanlar cok tuaf nısbet yapmayı ınsanı uzmeyı basarıyolar ma sızler burdakı arkadaslar oyle degıl ıyıkı kk uye olmusum hepınızı cok sevıyorum

bizde seni coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz canim kendine iyi bak

hmmmmm anladim canim sen sogan kuru yap bak adeti erken getiriyo 15 gun gunde 2 kez ic bu ay bence hayri olur insallah duzelir adetin canim

En son adetimi duphastonla oldumm.. Biteli 4 gün oldu.. Ne zaman baslyım sogan kürüne canımm :26::26::26:

Sanki biz istemiyoruz da olmasını sonuçta biz kimiz ki her şeyin tek bir sahibi var ve o ne derse o olur RABBİM ol demedikten sonra bizler ne yapsak ta boş.böyle durumlarda insan destek arar.daha farklı yaklaşsaydı belki yalan söylemek zorunda kalmayacaktı.Bizde 9 aydır istiyoruz bende eşimde tedavi için henüz bişey denemedik.2 ay önce sadece genel muayene ve smer verdim hepsi temiz güzel dedi hamile kalabiliyorsun biraz daha bekle olmazsa başlarız demişti dr um .benim valide allah razı olsun düşükten sonra şuan istediğimizi biliyor her şey ALLAH tan kısmet diyor bizde olsun istiyoruz RABBİM İNŞALLAH aratmadan verir alanda o verende o diyor.ALLAH şu mübarek günlerin hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın tez vakitte yüzlerimizi güldürür İNŞALLAH AMİNNNNNN....

Kızlar Ramazanda ne zaman içmeyi planlıyorsunuz sogan kürünü? Benım kist falan yok çok şükür o yüzden 1 kere içmeyı planlıyorum.. ama oruç tutacagım için ne zaman içsem bilemedim? siz ne alemdesiniz? 3gün sonra başlıcam içmeye hayırlısı bakalım...

Günde 1 kere içecek olan arkadaşlar için sahur uygundur diye düşünüyorum. Iftarı ac karnına soğanla yapmak istemeyiz dimi

tamm melissacım yazıyorum, bu son Batın olur inşallah

lillyfe arkadaşımızın da batı geçmiş, giden dönmüyor acep ne iş

Bende kist falan yok soğanı sabah akşam içiyorum 1 keremi içmek gerekiyordu fazladan mı içmişim yanee :99:

Bende kist falan yok soğanı sabah akşam içiyorum 1 keremi içmek gerekiyordu fazladan mı içmişim yanee :99:

arkadaşlar banada yardımcı olrmusnuz bende intihap var birde yeni oluşmuş ufak bi yara var dedi dr ilaç kullandım..ama soğan kürünün de iiyi gldiğini söylediler nasıl yapıldıgını ne zmanlar kullanıldıgını bana yazarmısınız ?

cnm bi şikayetin yoksa evet günde 1 kere yeterli
şikayeti olan arkadaşlar kür için İ.Saraçoğlu'nun sitesinden bilgi edinebilirler. Sonra yine de sorusu olan olursa buradan yardımcı olmaya çalışırız evelallah
:126:

ohh yarasın fazladan 2 şer bardak götürmüşüm 1 bardak içtiğimde oldu 1 gün de yapamamıştım zaten fazla fazla içmişim ben sabah içtim sonlandırayım mı haziranın 25 inde başladım daha içmesem yada son bir bardak sahurda mı içsem ne yapsam acep

Sey benim de adet düzensizligim var.. Yani adet olamıyorum aslında 2-3 ay felan.. Kistim var sanırsam.. Adetim biteli 4 gün oldu.. Ben ne zaman baslamalıyım acabaa

Sey benim de adet düzensizligim var.. Yani adet olamıyorum aslında 2-3 ay felan.. Kistim var sanırsam.. Adetim biteli 4 gün oldu.. Ben ne zaman baslamalıyım acabaa

bence hemen başla bende adet bittikten 3 gün sonra başladım.benim de 5 gün atıyor diye içtim yarın 14 gün olacak

silam hemen başlayabilirsin, sabah-akşam aç karnına 15 gün boyunca iç. kür sırasında reglin başlarsa küre dvm et ve 15'e tamamla. kürü mümkn olduğu kadar düzenli, her gün aynı saatlerde yapmaya çalış. şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…