• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

günaydın, günaydın, günaydın :16:
ya bulutçuğumun annesi yanında giremiyor sanırım, bizim de vatana dönmemize 10 gün kadar kaldı koşturuyorum sağ sola işte ama her gün bakıyorum buraya ne var yok.. birazdan da listeye bi göz atiyim bi güncelleme yapalım bakalım :32:

annemler gıttı kalmadılar canımcım dunde emın onune gıttık bebek kapısı susu bebek sekerı mazemelerı aldım pembe mavı onları yapıp bıtırdım kafam dagılsın dıye cok tatlı olduler bende dun ılacıma basladım hakkımızda hayırlısıbakalım:16::16::16:

jademisey, angelnese, ayred, melissaaa
canlarım günleriniz geçmiş, durumlarınızı bildirirseniz seviniriiiiiiiz :32:

canım hala beklemedeyim adetim 12 gün geçti..bugün kan testi verdim yarın alacağım..
çokta heveslenmek istemiyorum bir kerede böyle olmuştu..belirtiler ,çok fazla akıntım var ara ara kasıklarıma sancı giriyor..
mutlu haberin gelmesini bekliyoruuuuuuuuuum :49:

annemler gıttı kalmadılar canımcım dunde emın onune gıttık bebek kapısı susu bebek sekerı mazemelerı aldım pembe mavı onları yapıp bıtırdım kafam dagılsın dıye cok tatlı olduler bende dun ılacıma basladım hakkımızda hayırlısıbakalım:16::16::16:
sen regl oldun mu ki cnm? Bat'ını söylesene değiştirelim olduysan..

canım hala beklemedeyim adetim 12 gün geçti..bugün kan testi verdim yarın alacağım..
çokta heveslenmek istemiyorum bir kerede böyle olmuştu..belirtiler ,çok fazla akıntım var ara ara kasıklarıma sancı giriyor..
mutlu haberin gelmesini bekliyoruuuuuuuuuum :49:
canımm, buraya bakmadan özelden yazmıştım sana.. belirtilerin çok güzel, öyle akıntıya ağrıya can feda :9: canımmm, Allah utandırmasın, hadi bakalım iple çekiyorum yarını.. kaçta çıkacakmış sonuç?

canımm, buraya bakmadan özelden yazmıştım sana.. belirtilerin çok güzel, öyle akıntıya ağrıya can feda :9: canımmm, Allah utandırmasın, hadi bakalım iple çekiyorum yarını.. kaçta çıkacakmış sonuç?

özelede cevap vermişti canım..hayırlısı olur inşallah...sabah çıkacak sonuç ,işe gelince yazarım sonucu..
adeti 7 gün çeçtiğinde idrar testi yapmıştım..negatif çıkmıştı aradan 1 saat geçmişti ki çok silik bir çizgi çıkmıştı..ama ihtimal vermedim..beklemeyi tercih ettim..böyle olan varmı aranızda?

özelede cevap vermişti canım..hayırlısı olur inşallah...sabah çıkacak sonuç ,işe gelince yazarım sonucu..
adeti 7 gün çeçtiğinde idrar testi yapmıştım..negatif çıkmıştı aradan 1 saat geçmişti ki çok silik bir çizgi çıkmıştı..ama ihtimal vermedim..beklemeyi tercih ettim..böyle olan varmı aranızda?

dediğin gibi olan çook kişi okudum cnm ben bu kulüpte, aynen dediğin gibi testte hiç çıkmayıp kanda çıkan bile var, senin testte 1 saat sonra ve silik diyorsun.. aslında o yüzden çok da güvenmemek lazım. aman cnm sabaha ne kaldı :32: hayırlı haberlerle gel inşallah cnm duam seninle..

dediğin gibi olan çook kişi okudum cnm ben bu kulüpte, aynen dediğin gibi testte hiç çıkmayıp kanda çıkan bile var, senin testte 1 saat sonra ve silik diyorsun.. aslında o yüzden çok da güvenmemek lazım. aman cnm sabaha ne kaldı :32: hayırlı haberlerle gel inşallah cnm duam seninle..

canım sonucum çıktı malesef negatif:50: ayrıca birde troid çıktı başıma,yüksekmiş..dahası adet olamıyorum..zaten bu ay yumutlamadığımı düşünmüyordum...nerden tutsam elimde kalıyor..Allah başka dert vermesin..

canım sonucum çıktı malesef negatif:50: ayrıca birde troid çıktı başıma,yüksekmiş..dahası adet olamıyorum..zaten bu ay yumutlamadığımı düşünmüyordum...nerden tutsam elimde kalıyor..Allah başka dert vermesin..

.. neyse canım.. önümüzdeki maçlara bakalım, sağlık olsun.. bu çözümsüz bişey değil ki. demek zaman lazım biraz daha :71:

kızlar dün komşumuz yeni doğum yapmıştı oraya gittik bebeği gördüm ya böyle çok kötü oldum o küçücük eller ayaklar zor tuttum kendimi bakmamaya çalıştım.kadının 6. çocuğu yeni evlendiklerinde olmamış kaç ay sonra maaşallah arka arkaya olmuş 5 numara daha 2 yaşında.bide aklıma geldi dün komşumuzun gelini hamile kalamıyordu kaç sene önce ıspartada bi kadına götürdüler kadın bişeyler hazırlamış kızın karnına sarmış yakı gibi o şekilde baya kalmış sonra rahmi temizlemiş sanırım bu yakı kızın koyu renkte baya akıntısı gelmiş wcde o ay hamile kalmıştı hatta 2. bile oldu.acaba ne yaptı kıza böyle bişey duyan bilen var mı aranızda :44:

bende bebek ıcın suslere bakıyodum adam dedı ıcerdekılerede bakın bebeyınızın ısmınıde yazıyoruz dedı bende cok kotu oldum yuregıme bısey oturdu sankı kızceler gece ruyamda ben esım bıde 3 yasında felan bı kızım varmıs bebek arabasında oda pembe ayakkabı goruyo dıyokı baba ayakkabıya baksana esım bakıyo gulusuyoruz sonra sohbet edıyoruz dıyorum elhamdullah sukurkı rabbıme bı kızımız var cocugumuz var ya oda olmasaydı sukur dıyorum cok guzeldı hayırdır ınsallah

Arkadaşlar herkese merhaba, genelde soğan kürünü pko hastaları uyguluyor, fakat benim çikolata kistim var. Soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum ardından da incir kürünü uygulayacağım, fakat incir kürüne soğandan sonra ne zaman başlamalıyım, Bir de prolaktin hormonunu yükseltiyormuş. çok kafam karıştı yaaa.....:(

bende bebek ıcın suslere bakıyodum adam dedı ıcerdekılerede bakın bebeyınızın ısmınıde yazıyoruz dedı bende cok kotu oldum yuregıme bısey oturdu sankı kızceler gece ruyamda ben esım bıde 3 yasında felan bı kızım varmıs bebek arabasında oda pembe ayakkabı goruyo dıyokı baba ayakkabıya baksana esım bakıyo gulusuyoruz sonra sohbet edıyoruz dıyorum elhamdullah sukurkı rabbıme bı kızımız var cocugumuz var ya oda olmasaydı sukur dıyorum cok guzeldı hayırdır ınsallah

bulutcum artık okadar çok düşünüyoruz ki bilinç altımıza iyice yerleşmiş bebek ben bu ay bebekli kaç tane rüya gördüm sayamadım eşim bana artık kızmaya başladı çok düşünüyosun belkide bu yüzden olmuyordur diye hak vermiyor değilim artık düşünmicem zaten ders çalışmaya başladım kpss ye giricem seneye kaçan kovalanır misali akışına bırakıyorum aradada numaradan istemiyorum artık dicem:24: bakalım ne olacak

Canım, kaç yıllık evlisin.

ya ben hiç bişey anlamadım. bu soğan kürü nedir nasıl yapılır ne için yapılır ??(((:

Soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra şıppadanak hamile kalanlardanım :) Zor oldu ama sonucu harika. Nasip olursa ikinci bebeğimi düşündüğüm zaman da yapıcam. Şu birinciyi bir doğurayımda hayırlısıyla :)

kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım 6 ay kullan dedi kafam karıstı ben bunu kullanınca iyce zayıflamıyım.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktı.hipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya

kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım 6 ay kullan dedi kafam karıstı ben bunu kullanınca iyce zayıflamıyım.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktı.hipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya

tahlıllere bakmadan nasıl kafasına gore ılac yazıyor anlamadım oılac ne ıse yarıyormus soyledımı sana bazı doktorlar ınsanı cıleden cıkarıyor ılgılenmıyorlar nasıl ınsanlar varya bıde onemsemıyorlar allah yardımcımız olsun ıyı doktorlarla karsılastırsın ınsallah canım bence baska bı doktora daha gorun hastalık gecmez ama hormonları duzenlemek gerekır tedavıye bıyerden baslamak gerekır bekarsın bebek tadavısıne gecemez ama yınede hıc yoktan hormonları dengelemek dengede tutmak lazım

Back