Soğan kürü

Canım, kaç yıllık evlisin.

canım daha yenı evlıyım 5 ay 10 gunluk evlıyım dugunden sonra bende sorun oldugunu ogrendım pcos bıde bu ay kıstım olusmus 4 santım bıde bebek olmasında buyuk rol oynayan hormonlarım yuksek onlarda engel oyuzden bukadar sıtres ve uzuntu vardı

aynen valla canım cok dusunuyoruz dusunmemekte elde degıl sureklı bende ruyalarımda hep kızım oldugunu goruyorum pıskolojıkbılınc altı sanırım bosa uzuluyoruz olacagı varsa olur zaten ama ıste ıster ıstemez takıyoruz:) bnım esımde cok kızıyor bana oyuzden cocuk konusunu acamıyorum artık yanında dıyor cok takıyorsun kendını uzuyorsun bende uzuluyorum dıyo bıde sen deyılmısın hep duva edıp allahım hayırlısını nasıp et dıyen sonrada boyle yapıyorsun dıyor demekkı zamanı var hayırlısı boyleymıs diyor

vakit daraldıkça ben de darlanmaya başladım hiçbir ağrım sızım yok. deli gibi iştahım açıldı 3 gündür o kadar işte! iştah artışı da olmasa diyecem ki adetin yeni bittiği günlerde gibiyim.

iyi ya hep yalanci belirtiler yasariz ama kirmizilar gelir belirti yoksa demekki bebek gele bilir:103:

canim bulutcum gorduyun ruya cok iyi bir ruya kiz cocugu ruyada gormek cok iyi haber sevinc ve hamilelik anlamina gelir eyer o kiz cocuk kucagina oturuyorsa ve onu yidizdiriyorsan bu epeyi bir guzel ruya dedi annem Rabbim gorduyun ruyani guzel gunlerle evez etsin gonlundeki arzu ve dileklerin yozulsun bu ruyanla iyi olucak bak goruceksin

iyi ya hep yalanci belirtiler yasariz ama kirmizilar gelir belirti yoksa demekki bebek gele bilir:103:

Sag ol tatlım bilemiyorum hiç boyle olmadim daha önce... korkuyorum ki acaba gec yimirtlayip gec adet olurum o yüzden darlaniyorum

Hos geldin cnm, artik aramizdasin

Hosbuldukkk Ben bugun konu acıp aslında derdimi tamamıyla anlattım ama kısacası soylemek gerekirse duzenli olan adetlerim stresten sastı ve 3 senedir dogru duzgun adet olamıyorum.. Doktorum bırseyın yok dedı hormonların cok guzel dedi ama ben ilac kullanmasam adet olamıcam resmen

Emar raporumda sol overde kucuk kıstler oldugu polikistik over olabilcegi ama arastırılması gerektigi yazıyodu.. Doktorumda gercekten cok iyidir ama bilmiyorum.. Yasım 19. Acaba bebek gibi bir sey olmadıgı icin mi oyle dedi bilmiyorum.. Sogan kürünü arastırdım ve en son aranıza katıldım iste

olmaz oyle iyi dusun iyi seyler olsun

hosgeldin canim sogan kurune mi baslamak istiyorsun:44:

Evet yani 19 yasındayım sizler kac yasındasınız bilmiyorum ama burdaki cogu kisiyi ablam gibi goruyorum ilacsız adet olamıyorum arkadasa da yazdıgım gibi Doktorum bırseyın yok dedı hormonların cok guzel dedi ama ben ilac kullanmasam adet olamıcam resmen

Emar raporumda sol overde kucuk kıstler oldugu polikistik over olabilcegi ama arastırılması gerektigi yazıyodu.. Doktorumda gercekten cok iyidir ama bilmiyorum. Bende biraz arastırdım sogan kürünü ve bu sayfayı buldumm acıkcası bilgilerinize coook ihtiyacım var

benim yasim 23 canim evli deyilsin anladigim kadariyla oylemi? evet kistlerin dermani sogan kuru bence ic cok guzel olucak hepsi gecib gidicek

benim yasim 23 canim evli deyilsin anladigim kadariyla oylemi? evet kistlerin dermani sogan kuru bence ic cok guzel olucak hepsi gecib gidicek

Evet canm evli degilim ögrenciyim.. Nasıl anlatsam.. İlac icmeden adetim cok zor geliyo..Bu durumu belki sizlere bilirsniz.. Adetimi getircek düzenlicek kistlerimi temizlicek bisi ararken sogan kürünü buldum

Bazıları hicbir ise yaramıyo yazmıs bazıları da hastalıgımı sogan kuru ile yendim felan yazmıs burayı da okudum ne yapsam bilemedim denemekten zarar gelmez ama

selam kızlar nasılsıınızzz soğan kürleri ne alemde ? benim 2 gün sonra bitiyor bu arada çörek otu tarçın ve balda yiyorum tadı baya güzel vee bol bol dua ediyorum bakalım beklenmeyen tarihe de az kaldı düşünmemeye çalışıyorum.bi kaç gündür de nete girmiyorum kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum girsem kendimi tutamıycam gene araştırmaya başlaycam :84: inşallah bu ay müjdeler veririz :13:

selam arkadaşlar

ben soğan kürünü yaptım geçen ay ve bu sefer adetim hem erken geldi hem ağrım oldu bi de kızlar sizde de oldu mu ilk kez kanamam çok fazla ve parçalı oldu
bir akıl verin bu normal mi

aminnnnnnnnnnnnnnnnn insallah rabbım bu mubarek ramazanı serıfın hurmetıne yuzlerımızı guldursun anne olalım hepımız ınsallah cok mutlu ettı sozlerın benı suan kullandıgım ılacın yen etkılerı benı mav ettı karnım yuzum heryerım şişti cok sınır yaptı hergun bas agrısı cekıyorum esım bırak kullanma olacagı varsa olur zaten allah yazdıysa dıyo ama rıske atmak ıstemıyorum kısten kurtulmam lazım

selam arkadaşlar

ben soğan kürünü yaptım geçen ay ve bu sefer adetim hem erken geldi hem ağrım oldu bi de kızlar sizde de oldu mu ilk kez kanamam çok fazla ve parçalı oldu
bir akıl verin bu normal mi
normal canim korkma icini temizliyo bende de oyle olmusdu
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi bakalim mujdeler gelsin bekliyicez iyi haberini
hmmmmm anladim canim sen sogan kuru yap bak adeti erken getiriyo 15 gun gunde 2 kez ic bu ay bence hayri olur insallah duzelir adetin canim

ay ınsallah bebısın gobusundedır mujde ver bızlere umut ol ınsallah bebısın senınledır amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim neden kurle atmiyorsun kistini ilac aliyosun? Allah yardimcin olsun Ya Rabbi bu arkadasimin tez zamanda Ramazan icinde yuzu gulsun guzel salikli bir evladi gelsin tez zamanda hamileyim haberi versin
hic bir kadin kiz cocuksuz kalmasin benide cocuksuz koyma Ya Mevlan tum evlerden cocuk sesi nesesi gelsin bizimde yuzlerimiz gulsun ey bu mubarek gunlerin sahibi Allah sana sigindik senin verdiyin rizki bekliyoruz bizide sevindir yuzumuzu guldur Ilahi

aminnnnnnnnnnnnnnnn valla bılla her duva edısımde once sızlere sonra kendıme duva edıyorum yarabbıl alaemın yerın gogun ve ıcınde herseyın tek sahıbı mulk senın hamd sana mahsuz yarabbım ellerımızı kucaklarımız bos bırakma yuzlerımızı guldur senden baska duvayı kabuledecek senden baska el acacagımız kımse yok yarabbı geldık kapına ellerımızı bos cevırme yarabbı konudakı butun arkadaslara ısteyen evlat hasretı ceken ummetı muhammede iclerındede bana hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp eyle amınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…