• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Slm arkadaslar bende denemek istiyorum iki ay once dogum yaptim we emzirdigim icin Bol Bol yedim basta cok kilo aldim ... Acil zayiflamak stiyorum. Sogan suyu ISe yarar mi ve normal sogan mi yani kirmizi. Ve bebegimi etkiler mi yardimci olur musunuz

cnm biz hamile kalabilmek için yapıyoruz kürü diyet bölümüne bak istersen orda kürler var orda bulabilirsin

Merhabalar bende yeni üyelerdenim:) 1 yıl 7aylık evliyim ve denemediğim az şey kalmıştır yani son olarak soğan kürünü duydum ve yapmaya karar verdim şuna adetmn 5. Günü faydasını görenler patlayabilir mi?

günaydın, günaydın, günaydın :16:
ya bulutçuğumun annesi yanında giremiyor sanırım, bizim de vatana dönmemize 10 gün kadar kaldı koşturuyorum sağ sola işte ama her gün bakıyorum buraya ne var yok.. birazdan da listeye bi göz atiyim bi güncelleme yapalım bakalım :32:

kızlar ya siz yumurtlamadan kaç gün sonra regl oluyorsunuz ben 14.ve 16. günlerde oluyorum genelde ama geçen ay 18.günde olmuşum bugün 17.günüm yani en geç yarın olmam gerekiyor offf sitres bastı haziranın sonundan beri adet sancısı çekiyorum şimdi geldi diyorum bakıyorum sadece akıntı bugün 35.günüm geçen ay 34.günde olmuşum bu ay hiç kafaya takmadım aman olmamıştır dedim hep ama her ay karnım davul gibi olurdu şişerdi adet öncesi ama şimdi o şişkinlik yok şüphelenmeye başladım :18:

jademisey, angelnese, ayred, melissaaa
canlarım günleriniz geçmiş, durumlarınızı bildirirseniz seviniriiiiiiiz :32:

cnm şimdi ben de sana onu dicektim, verdiğin BATa göre günün geçmiş senin :21: demek şişkinliğin yok, ama akıntın var.. başka belirtin yok mu? test için bekle bakalım haftasonu geçsin, inşallah şüphen/şüphelerimiz gerçek olur tatlımm:52:

adet sancılarına da takılma hiç, o aynı şekilde olabiliyormuş her durumda.. bnm şahsen yımırtadan sonraki 14. gün gelir hep ama biliyosun bu ay yımırtladığımdan bile emin değilim :50: o yüzden gözler üstünde hadi bakalım :34:

cnm şimdi ben de sana onu dicektim, verdiğin BATa göre günün geçmiş senin :21: demek şişkinliğin yok, ama akıntın var.. başka belirtin yok mu? test için bekle bakalım haftasonu geçsin, inşallah şüphen/şüphelerimiz gerçek olur tatlımm:52:

başka belirtim yok cnm umutlanmak istemiyorum içimden bi ses test yap diyo ama beklemek en iyisi tek çizgi görmek istemiyorum :50:

her şeyin fazlası zararmış, yani sen yine de hep biraz umut taşı içinde, dilediğin olmazsa yıkılmayacak kadar! hepimiz için geçerli aynı şey..
hayat hep beklemediğimiz anda sunarmış güzelliklerini.. kahve yaparken bakarsın hani başında beklersin olmaz ya sanki bir saat, arkanı dönüverdiğin anda ise taşmıştır :9: çok istediği şey insanı hep uğraştırır da istemediğin ot burnunun dibinde biter ya :27: bu hayatın "sen bakarken soyunamıyorum" deme şekliymiş :34: bilmem anlatabildim mi..

cnm geldi benim kırmızılar :43:

a-a :53: şu anda mı? kaynanam zengin olcak :37: üzülmek yoook, en azından gününde oldun, bu iyi bişey, hem döngün bozulmadı hem de gecikip boşuna umutlandırmadı seni :34: ramazana giriyoruz, yeni ay yeni umut! regl dediğin topu topu 3-5 gün sürüyor, sonra hemen kişisel temizlik vs.. derken yımırtlama günü hesabı başlayıveriyor. biz buradayız cnmmmm :54:

a-a :53: şu anda mı? kaynanam zengin olcak :37: üzülmek yoook, en azından gününde oldun, bu iyi bişey, hem döngün bozulmadı hem de gecikip boşuna umutlandırmadı seni :34: ramazana giriyoruz, yeni ay yeni umut! regl dediğin topu topu 3-5 gün sürüyor, sonra hemen kişisel temizlik vs.. derken yımırtlama günü hesabı başlayıveriyor. biz buradayız cnmmmm :54:

evet cnm ya fazla bekletmedi bari üzülmedim desem yalan olur ama herşey kısmet soğan kürüne devam bu ay kontrole gidicem bi sorun yoktur inşalah bol bol dua edicem sizler içinde edicem iyki varsınız cnm

tamam cnm git bakalım, inşallah temiz çıkar her şey, birimiz hepimiz için :48: ben de TRye gelmeyi iple çekiyorum kontrollerimi adamakıllı olmak için. hormon testlerim bile tam yapılmadı bnm. yeniden bi koşturmaca başlıycak gibi görünüyor. doktor yolları taştan :33:

Back