günaydın cankalar
bulutcuğum kistin hayırlara vesile olsuninşallah güzel başlangıçlar ve müjdeli haberler bekliyoruz yakında
meltemciğim bir şey olmaz, ama 1 haftada ne fayda ne zarar görürsün diye düşünüyorum ben..
hımmm canları sağolsun da gelsinler bizler gidelim..ahh ahh yormak istemiyorum ama mecburrr :)
sagol canım ınsallah nurtopu gıbı masallah kızlar annemler merkla beklıyolardı adet gecıkınce doktoro gıttık geldık aradım dedım nortopu gıbı bı kıstımz olmusteyzemdede adet olamayınca ılk bebekte doktora gıdıyodıyo kıstın var ılac yazıyo annem kullanma bebek dıyo esnıtemde annem boyle dıyınce ızın vermıyo sonra adet oluyo bı gun suruyo aradan bı hafta gecıyokı meger bebekmıs kıst degıl annem bana dıyo senınkıde bebektır dedım anneyok oyle olsa kanda cıkar yok dıyo ılac ıcme dedım annem yok bebek felan ılac zararlı degılmıs hem anca zor ıkna ettım
haddi yaa, ne güzel anlattıkların cnmmm, inşallah, Allah büyük, sen iyi araştır yine de şu ilacı bakiim, Allahın işine bak yaa
yokbe canım sanmam teyzemde aradı dedı bendede oyle demıslerdı bebek cıktı kader kısmet sans mucıze gıbı yanı ben bebek olmadıgına emınım benımkınınde ılac zararsızmıs bıde bu ılacı kaullanıp hamıe kalanda cokmus ya dogum gunumde mujde almayı cok ıstıyorum ama kısmet uzulmuyom valla
aynen calla canım cık guzel yazmışşın dopınklerde oyle hıkayeler okuyorumkı oyuzden halımıze sukur ve herzaman rabbım hayırlı saglıklı azaları tam evlatlar nasıp et dıye duva edelım ve herhalımıze sukredım eslerımız en buyuk destekcılerımız basımızdalar saglıkları ıyı huzualrımız var sukur rabbıme demekkı zamanı var bebıslerın sabırlı olmamız lazım ımtıhan dunyasıüzülme tabi ne üzülcen zaten, her şey Allah'tan.. Nolcak halimiz, babalar gününde sürpriz yaparım, yok eşimin doğum günü yaklaşıyo, ay d.günümde alırım hediyemi, yaza hamile girerim belki, yeni yılda yeni müjde vs.. derken günler günleri ayları kovalıyorBir söz var ya geçen gün burada mı yazmıştım hatırlayamadım şimdi ama şöyle:
"Allah duanıza 3 şekilde cevap verir:
1. Evet, der ve istediğinizi verir.
2. Bekle, der ve daha iyisini verir.
3. Hayır, der ve en iyisini verir."
geçen gün akşam sokakta köpek yavrusu bulduk, annesi ölmüş, kardeşleri noldu kim bilir.. eşim uzaktan sevenlerden, kıyamasa da almaya yanaşmadı ama ikna ettim ve getirdik eve, 10 günlük falandı anladığım kadarıylayavrum, minicik daha ayakta zor duruyo yampiri yumpiri basıyo biberonla süt verdik 2 gün kaldı bizde balkonda, ağladıkça doyurdum sevdim okşadım.. sonra veteriner bi arkadaşın emin ellerine emanet ettim, annesini aratmayacak kadar iyi bakılıyor şu anda :109:
neguzel yapmıssın canım bız merhametlı olcazkı rabbımde bıze merhametlı olsun bızdede 2 tane muhebbet kusu var ta nısanlıyken almıstık yavruları yok esım veterıner aarkadasına soylemıs napmamız lazım dıye oda yumurtlasınlar dıye sularına katılan ılac vermıs hergun bekıyom yumurtladılarmı dıye
ne güzeeel, ben temizliğiyle uğraşamıyorum pek onların, eşimin vardı bekarken ama o da verdi birilerine.. sonra evlenince bize 2 papağan hediye edildi ama onları da verdik bi arkadaşa.ben 4 yıl önce de böyle yol kenarına bırakılmış 3 yavru bulmuştum. yeni doğmuş, belki birkaç saat olmuştu doğalı.. bi poşetle ana yol kenarına atılmış kanları kurumamış daha üstlerinde, gözleri kapalı yumulmuşlar ısınmak için birbirlerine sokulmuşlar ağlaşıyolardı parmak kadar hepsi aldım getirdim bi arkadaşla bakıp büyüttük onları da 3-4 aylıkken dağıttık bahçeli evi olan tanıdıklara
acıkcası ben korktugum ıcın kafesı temızleyemıyorum oışe eşım bakıyoeşim cok sever kopekler hep der alalım bıtane bakılm ama ben korkarım kustan bıle korkuyorum neguzel yapmıssın valla aslında ev mustakıl bahcelı felan olsa esımı kırmam aldırırım ama oyle degıl ıste sıbrıya kurtlarına byılıyorum cok tatlılar
tabi cnm yaa ev müsait olsa almaz mıyız köpek,bi de tavuk da istiyoz biz
ben senin tez zamanda bebeyin olacagina inaniyorum tatlim hic uzulme Rabbim kucaklarimizi doldursun tez zamanda :118:yokbe canım sanmam teyzemde aradı dedı bendede oyle demıslerdı bebek cıktı kader kısmet sans mucıze gıbı yanı ben bebek olmadıgına emınım benımkınınde ılac zararsızmıs bıde bu ılacı kaullanıp hamıe kalanda cokmus ya dogum gunumde mujde almayı cok ıstıyorum ama kısmet uzulmuyom valla
evet bende senin bu mesajini cok beyenmisdim hatda esime soylemisdim bu sozleri birde anneme benimde bat gunum dogum gunum bu ay gecen yil herkes mesaj atmisdi gelen yila kadar kucagin bebekle dolsun diye olmadi ama umudum var belki bu son ayi tutar son anda gelir hediyyem ama zaman cok cabuk geciyo benden sonra evlenenlerin bebekleri buyuduler bile ben hala yerimde sayiyorum :44:üzülme tabi ne üzülcen zaten, her şey Allah'tan.. Nolcak halimiz, babalar gününde sürpriz yaparım, yok eşimin doğum günü yaklaşıyo, ay d.günümde alırım hediyemi, yaza hamile girerim belki, yeni yılda yeni müjde vs.. derken günler günleri ayları kovalıyorBir söz var ya geçen gün burada mı yazmıştım hatırlayamadım şimdi ama şöyle:
tavukmutabi cnm yaa ev müsait olsa almaz mıyız köpek,bi de tavuk da istiyoz biz
sükür canım iyiyim annemler gelcek bugun onlara yemek felan hazırlıyom:) sen nasılsın canım
üzülme tabi ne üzülcen zaten, her şey Allah'tan.. Nolcak halimiz, babalar gününde sürpriz yaparım, yok eşimin doğum günü yaklaşıyo, ay d.günümde alırım hediyemi, yaza hamile girerim belki, yeni yılda yeni müjde vs.. derken günler günleri ayları kovalıyorBir söz var ya geçen gün burada mı yazmıştım hatırlayamadım şimdi ama şöyle:
Kırmızı Kartı gördüm.... Adet bitiminden 2 gun sonra sogan kurune başlıcam... ramazanda nasıl olcak bilmem ama.. bende kist falan yok çok şükür... günde 1 kere içsem ama ramazanda ne zaman içsem... insan sogan suyuyla iftar açamazki.. önerisi olan varmı? kızlar....
birde hangi ovi. testini kullanıyorsunuz.. bu ay ovı testıde kullancam ateşde ölçcem...hakkımızda hayırlıısı inşallah...
SAT 2 temmuz ... BAT 30 temmuz .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?