• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

KIZLAR, bişey sormam lazım, eşime diyorum birkaç gündür o da artık dedi kızlara sor bakalım ben de bi danışayım dedim..
bnm adetlerim prolaktin düşürüldüktan sonra, yani dostineks içtikten sonra, yani mart ayından bu yana düzene girmişti saat gibi tıkır tıkır..
sanırım korktuğum başıma geldi ve yine yükseldi bu meret özetle, bnm belirtilerim çoook erken başlar ve çoook belirgin olur. bi adet biter, 1 hafta rahat eder temiz temiz gezerim, derken hemen gelen ayın sendromları başlayıverir.. yumurtlamadan bir iki gün önce başlar yani ağrım sızım falan.. 15. gün yımırta testi silik çıktı. şimdi adetimin 18. günü ve çok ilginç olarak hiiiç bir şikayetim yok, ilk göğüste başlar ağrılarım elliyorum yokluyorum bastıra bastıra kendi canımı yakıyom artık resmen yok ağrı mağrı
bi de şöyle bi ihtimal: adetin 4-5-6 günleri geziye yollamıştı ya eşim beni, oralarda çok üşümüştüm, hatta buz gibi gece taşa oturmuştum 15 dakika kadar, soğuk yediğimi hissedince kalktım .. onunla bir ilgisi olabilir mi?
ya da belki bu ay henüz yımırtlamamış olabilir miyim?
belki de yımırtlamayacağım bu ay, ha? olabilir mi? çalışmalar boşuna mıydı geçen ayki hsg'den sonra bu ay boşa mı gitti..
kafamda deli sorular, lütfen bi akıl verin..

kızlar ben kızların hamile kalmak için denediklerini kaydettim forumdan okuyun derim :

Canım bende pcoydum dr tedaviye başlamak gerek dedi o ay hayıt tohumunu ezip bir bardak suda 5 dk kaynatıp içtim günde iki bardak 15 gün yumurtlamama kadar sonra bıraktım o ay 2 yumurtam gelişti drda şaşırdı ve hamile kaldım sen tedaviden önce bide hayıtı dene

Canım bende pkosluyum, çörek otu, rçın ve bal karıştıyosun, ben göz kararı yapıyorum, 2 yemek kaşığı bal,1 tatlı kaşığı tarçın ve çörek otu karştırıyodun, sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyosun, önemli olan adetin 3 günü başlıyosun, 15 gün devam ediyosun, yumurtlama başladığı güne denk geliyo zaten , umarım anlatabilmişimdir

Ama ben bu arada boş durmadım internetten araştırma yaptım ve mucize hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi ile tanıştım.Hayıt tohumunu sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığına yakın olmak üzere ezdim ve üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Testere dişli aslan pençesinide akşam üzeri 1 tutam alıp üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Öğle yemeklerinden sonra 1 tane bebe aspirini içtim.Her gün Meryem suresini okudum.Babam benim için 4444 tane salat-ı tefriciye okudu

canım ben 2 ay boyunca hayıt otu kullandım ve hamile kaldım..hayıtı eziyorsun pek ezilmiyor ama ezebildiğin kadar sonra 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt atıyorsun ve 10 dk. bekletiyorsun günde 2 defa aç karnı olmak üzere içtim ama hiç bırakmadan daha sonra bal tarçın çörek otunu karıştırıp günde 3 defa 1 er kaşık yedim Allaha şükürler olsun bana yaradı darısı başına

aslında ben hayıt suyunu alalı bı ay oldu gectı belkı ama bazı formlarda pıroklatını yukselttıgını okuyunca yapmadım benım proklatınde yuksek cunku hem pıko hem horrmon yukseklıgı bıde kıst eklendı ne tuafoldu karmakarısık durumlar oldu ne dıyım hakkımızda hayırlısı

KIZLAR, bişey sormam lazım, eşime diyorum birkaç gündür o da artık dedi kızlara sor bakalım ben de bi danışayım dedim..
bnm adetlerim prolaktin düşürüldüktan sonra, yani dostineks içtikten sonra, yani mart ayından bu yana düzene girmişti saat gibi tıkır tıkır..
sanırım korktuğum başıma geldi ve yine yükseldi bu meret özetle, bnm belirtilerim çoook erken başlar ve çoook belirgin olur. bi adet biter, 1 hafta rahat eder temiz temiz gezerim, derken hemen gelen ayın sendromları başlayıverir.. yumurtlamadan bir iki gün önce başlar yani ağrım sızım falan.. 15. gün yımırta testi silik çıktı. şimdi adetimin 18. günü ve çok ilginç olarak hiiiç bir şikayetim yok, ilk göğüste başlar ağrılarım elliyorum yokluyorum bastıra bastıra kendi canımı yakıyom artık resmen yok ağrı mağrı
bi de şöyle bi ihtimal: adetin 4-5-6 günleri geziye yollamıştı ya eşim beni, oralarda çok üşümüştüm, hatta buz gibi gece taşa oturmuştum 15 dakika kadar, soğuk yediğimi hissedince kalktım .. onunla bir ilgisi olabilir mi?
belki de yımırtlamayacağım bu ay, ha? olabilir mi? çalışmalar boşuna mıydı geçen ayki hsg'den sonra bu ay boşa mı gitti..

kalbinden geçen gerçek olsun bebişin seninle olsun inş :) hamişsindir

aslında ben hayıt suyunu alalı bı ay oldu gectı belkı ama bazı formlarda pıroklatını yukselttıgını okuyunca yapmadım benım proklatınde yuksek cunku hem pıko hem horrmon yukseklıgı bıde kıst eklendı ne tuafoldu karmakarısık durumlar oldu ne dıyım hakkımızda hayırlısı

hımm dediğin iyi oldu kuzum ozamn çörek otu, trçın ve bal dene derim

inşallah bosa gıtmemıstır canım ben doktora dedımkı gogoslerım adete 15 gun kala agrımaya baslardı aılactan sonra bu ay hıc agrım olmadı dedım dedkı dusmustur ozaman cunku goguste agrı yapar pr yukseklıgı dedı ınsallah senınde yukselmemıstır ınsallah bu ay hayırlı haberlerını alırız canımm

kızceler uyandım leptopun basına oturdum kalmadım hc:) sızlere doyum olmuyo valla:16::16::16::16::16 ama gıdem bı banyoya yapım kontrol ıcın hazırlanım sonra evı toplayım hepınızı sevıyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kalbinden geçen gerçek olsun bebişin seninle olsun inş :) hamişsindir
Allah razı olsun, cümlemiz inş.
inşallah bosa gıtmemıstır canım ben doktora dedımkı gogoslerım adete 15 gun kala agrımaya baslardı aılactan sonra bu ay hıc agrım olmadı dedım dedkı dusmustur ozaman cunku goguste agrı yapar pr yukseklıgı dedı ınsallah senınde yukselmemıstır ınsallah bu ay hayırlı haberlerını alırız canımm

evet ben de bnm çekik gözlüye sorduğumda prolaktinden demişti erken ve ağrılı sendromların sebebini.. ama pro düşmesine rağmen ağrılarım her ay aynen dvm ediyordu cnm marttan beri? ilk kez böyle oluyor. yani neredeyse 10 gün sonra regl olucam ama ağrım sızım belirtim yok, aklım almıyor :25: asıl beni daraltan şey yımırta konusu cnm çünkü yımırta yoksa bebiş de yok :19: ovü testleri hep silik.. ama çok ilginç olarak ilk defa adet bitiminde 7.gün yapmıştım ve onda koyuydu :53:

Allah razı olsun, cümlemiz inş.

evet ben de bnm çekik gözlüye sorduğumda prolaktinden demişti erken ve ağrılı sendromların sebebini.. ama pro düşmesine rağmen ağrılarım her ay aynen dvm ediyordu cnm marttan beri? ilk kez böyle oluyor. yani neredeyse 10 gün sonra regl olucam ama ağrım sızım belirtim yok, aklım almıyor :25: asıl beni daraltan şey yımırta konusu cnm çünkü yımırta yoksa bebiş de yok :19: ovü testleri hep silik.. ama çok ilginç olarak ilk defa adet bitiminde 7.gün yapmıştım ve onda koyuydu :53:

belkı yumurtlama erken oldu canım olabılır her ıhtımal ınsallah koyu oldugu gun calışma yapmıssındır

belkı yumurtlama erken oldu canım olabılır her ıhtımal ınsallah koyu oldugu gun calışma yapmıssındır

inşallah yapmışızdır, şimdikilere göre koyuydu epey ama tam değil.. yok yok ben yımırtlamadım bu ay belli :50: yapcak bişey yok..

inşallah yapmışızdır, şimdikilere göre koyuydu epey ama tam değil.. yok yok ben yımırtlamadım bu ay belli :50: yapcak bişey yok..

folikasitka ; aaaaa okuduklarım kadarıyla enerji dolu pozitif insan nereye gitti :) canım bilemezsin ve hiç belli olmaz belkide yımırtladın da bilmiyorsun.bak böyle yapma olumsuzluk bebek oluşumunda engel olur lütfen pozitifliğe geri dön:) bak diyorlarki yımırtlama çatlamasında kasıklarım öyle oluyo böyle oluyo yav diyorum bende niye birşey yok :) bende bu ayı atlatıp doktora gidicem inş gerek kalmaz

hadiiiiiiiiiiiii canlanın kızlar hemen yılmayın dua edin sakın ümitsizliğe düsmeyin Allah duada ısrarcı olanı severmiş yılmayın eninde sonunda olacak ama inanın ve elinizden geleni yapın bide her doktor bir degil gercekten infertilitede uzamn bir doktora gidin kadın doguma degil infertilede uzamnlasmıs doktorlara gidin derim

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Son düzenleme:
Hacet ve Dilek duasi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim*Allahümme inni es'elüke ya kadimü*ya daimü*ya ferdü*ya vitru*ya ahadu*ya samedü*ya hayyü*ya kayyumü*ya zel celali vel ikram*fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbülarsil azim*

Isa(a.s) bu mübarek duayi okur ölüleri diriltirdi: haceti veya bir dilegi olan sabah namazini kildiktan sonra Kibleye karsi oturur bu duayi yüz defa okursa dilegi gerceklesir.

Rabbim cümle müslümanlarin dualarini kabul etsin...

Hacet ve Dilek duasi
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim*Allahümme inni es'elüke ya kadimü*ya daimü*ya ferdü*ya vitru*ya ahadu*ya samedü*ya hayyü*ya kayyumü*ya zel celali vel ikram*fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbülarsil azim*

Isa(a.s) bu mübarek duayi okur ölüleri diriltirdi: haceti veya bir dilegi olan sabah namazini kildiktan sonra Kibleye karsi oturur bu duayi yüz defa okursa dilegi gerceklesir.

Rabbim cümle müslümanlarin dualarini kabul etsin...

amin canım sagol

Acaba vücudunuz hamile kalmaya hazır mı? Biyolojik saatinizin düzenli çalışıp çalışmadığını öğrenmek için doktorunuzun tavsiyesiyle şu testleri yaptırabilirsiniz.

FSH Testi ( Folikül uyarıcı hormon testi): Çok yüksek ya da düşük seviyelerde sonuçlar alınması üreme sürecinde aksama olduğunun işareti sayılabilir.

Estradiyol Testi: Östrojen hormonunun yeterli seviyede olup olmadığını kontrol için yapılıyor. Düşük çıkması hormon dengesizliği ya da menopoz başlangıcı anlamına gelebilir.

LH Testi (Luteinizan hormonu testi): Yumurtlamayı başlatan Luteinizan hormonunun seviyesini belirliyor. Yüksek seviyelerde çıkması polikistik over sendromuna işaret edebilir.

İnhibin B Testi: Bu proteinin düşük seviyede çıkması yumurtlama potansiyelinin az olduğuna işaret edebilir.

acaba vücudunuz hamile kalmaya hazır mı? Biyolojik saatinizin düzenli çalışıp çalışmadığını öğrenmek için doktorunuzun tavsiyesiyle şu testleri yaptırabilirsiniz.

Fsh testi ( folikül uyarıcı hormon testi): çok yüksek ya da düşük seviyelerde sonuçlar alınması üreme sürecinde aksama olduğunun işareti sayılabilir.

Estradiyol testi: östrojen hormonunun yeterli seviyede olup olmadığını kontrol için yapılıyor. Düşük çıkması hormon dengesizliği ya da menopoz başlangıcı anlamına gelebilir.

Lh testi (luteinizan hormonu testi): Yumurtlamayı başlatan luteinizan hormonunun seviyesini belirliyor. Yüksek seviyelerde çıkması polikistik over sendromuna işaret edebilir.

Inhibin b testi: Bu proteinin düşük seviyede çıkması yumurtlama potansiyelinin az olduğuna işaret edebilir.

canım ben şimdiye kadar hiçbir test yapmadım korunmayı bıraktık 3-4 aydır hayırlı haber alamadım :( bakalım bu ayda olmazsa doktor yolu gözüküyor bana :(

canım ben şimdiye kadar hiçbir test yapmadım korunmayı bıraktık 3-4 aydır hayırlı haber alamadım :( bakalım bu ayda olmazsa doktor yolu gözüküyor bana :(

canım bence bi doktora görün ve kan tahlili yaptırt derim bebek içinde degil herkesin kontrol amaclı yaptırması gerek kız ben evli degilim ben bile simdiden tedavi için hazırlık yapıyom :) ama bendede pcos var işte. bu ay bunlara baktırdım gene gidicem bu kezde prolaktinle insülin direncime seker yükleme testine baktıracam heheheh :)

canım bence bi doktora görün ve kan tahlili yaptırt derim bebek içinde degil herkesin kontrol amaclı yaptırması gerek kız ben evli degilim ben bile simdiden tedavi için hazırlık yapıyom :) ama bendede pcos var işte. bu ay bunlara baktırdım gene gidicem bu kezde prolaktinle insülin direncime seker yükleme testine baktıracam heheheh :)

:)) inş gerek kalmazda yaptırmam.regl olursam gidicem..ayyy özür potmu kırdım canım ben şimdii kusura bakma yaaa :) inş tedavinde olumlu sonuçlar alırsın canım.ne varsa baktır sonra bi kociş bulursun inşşş :)

Back