canım bebgınde gamze olsun ıstersen ınsallah hamıle kalırız hepımız bebgın dogdugu gun ıkı parmagını yanagına koy besmele cek bekle bıraz sonra gamze olsun aslında dopınk accaktım herkez bılsın dıye nerde acıcamı bılemedım teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım ıkısındede oldu ben cok severım gamzeyı
canım bebgınde gamze olsun ıstersen ınsallah hamıle kalırız hepımız bebgın dogdugu gun ıkı parmagını yanagına koy besmele cek bekle bıraz sonra gamze olsun aslında dopınk accaktım herkez bılsın dıye nerde acıcamı bılemedım teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım ıkısındede oldu ben cok severım gamzeyı
kiz bende isterim ne guzel cok severim gamzeli kizlari ama besmele sizde ne unutdum :26: bu arada gunun gecmis qaliba bebeyim geldi yazarsin en kisa zamanda burahayirlisiyla
cnm seni merak ettim baktım topiğe inşallah geç döllenmedir 1 ay daha aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile yoruyor insanı inşallah sevinirsin bu ay görmezsin kırmızıları
kızceler doktorumu aradım hastası vardı durumu anlattım hostesı dedı testın 2 gunde tekrarlanması lazım bugun gelın muyaneye hayırlısı hakkımızda heycan bastı saat 4 gıbı felan gıtcam duva edın bana lutfen
teşekkür ederim canım cvp için dün 11ci gündü içmedim bugün tekrar kaldığım yerden devam edebilirim değil mi
Canımmm, inşallah her şey yolundadır, sağlık sorunu olmasın da güzel haberler getir hadi bizekızceler doktorumu aradım hastası vardı durumu anlattım hostesı dedı testın 2 gunde tekrarlanması lazım bugun gelın muyaneye hayırlısı hakkımızda heycan bastı saat 4 gıbı felan gıtcam duva edın bana lutfen
ilk seferde öyle oluyor evet, birçoğumuzda oldu en azından ama ikinci-üçüncü gün itibariyle gayet sıradanlaşıyoya arkadaşlar bu soğan kürünü ben de deneyim dedim ama midemi feci bulandırdı.siz nasıl içiyosunuz mideniz kalkmıyo mu yaa...kusacaktım nerdeyse.çok kötü
ya arkadaşlar bu soğan kürünü ben de deneyim dedim ama midemi feci bulandırdı.siz nasıl içiyosunuz mideniz kalkmıyo mu yaa...kusacaktım nerdeyse.çok kötü
ilk seferde öyle oluyor evet, birçoğumuzda oldu en azından ama ikinci-üçüncü gün itibariyle gayet sıradanlaşıyosoğan saatini iple çekiyoruz!
valla hertür bitkiyi kaynatıp içebilme kapasitesine sahibim ısırganotu çayı bile içerim faydalı olduğu için :)
yapacağın tek şey faydasının tadının üstünde olduğunu düşünmen:)[/
ben öyle düşünüyom da midemi inandıramıyom..galiba o öyle düşünmüyo
folikasitkaayy cnm inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle cnm heyecanını tahmin edebiliyorum cnm inşallah mutlu haberler verirsin
canlarımm kotu haberlerle geldım hastaneye gıdecegım vakıt pembemsı kahve rengı lekelenmem oldu halada var doktor karnımda ultrasonla baktı nur topu gıbı 3 4 santım kıstım olmus adet olmam ıcın pogestoron verdı 5 gun kullancam hakkımızda hayırlısı tedavıden felan sogudum tam tedavıye baslıcagım ay basıma gelenlere bak kısmet hersey
kızlar selammmm bu soğan kürü adetliyken mi içiliyor ve adetin kaçıncı günü içiliyor ?
adet bıttıkten ıkıgun sonra baslanıyor sabah aksam taze hazırlanıyor ac karınla ıcılıyor 15 gun
adet bıttıkten ıkıgun sonra baslanıyor sabah aksam taze hazırlanıyor ac karınla ıcılıyor 15 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?