Soğan kürü

hadi yaa ilginçmiş bnm eşim de gamzeli, muhtemelen çocuklarımızda da olur. abim de gamzeli, şimdi onun bebeğinde de oldu

kiz bende isterim ne guzel cok severim gamzeli kizlari ama besmele sizde ne unutdum :26: bu arada gunun gecmis qaliba bebeyim geldi yazarsin en kisa zamanda bura hayirlisiyla

kiz bende isterim ne guzel cok severim gamzeli kizlari ama besmele sizde ne unutdum :26: bu arada gunun gecmis qaliba bebeyim geldi yazarsin en kisa zamanda bura hayirlisiyla

"bismillahirrahmanirrahim" bende cok severım gamzeyı inşallah canım gectı ama kan testım negatıf cıktı

cnm seni merak ettim baktım topiğe inşallah geç döllenmedir 1 ay daha aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile yoruyor insanı inşallah sevinirsin bu ay görmezsin kırmızıları

cnm seni merak ettim baktım topiğe inşallah geç döllenmedir 1 ay daha aynı şeyleri yaşamak düşüncesi bile yoruyor insanı inşallah sevinirsin bu ay görmezsin kırmızıları

canım inşşallah rabbım hepımızın yuzunu guldursun belırsızlık kotu basım catlıyo bende mıgren var agrı kesıcıde ıcemıyorum ya varsa dıye

kızceler doktorumu aradım hastası vardı durumu anlattım hostesı dedı testın 2 gunde tekrarlanması lazım bugun gelın muyaneye hayırlısı hakkımızda heycan bastı saat 4 gıbı felan gıtcam duva edın bana lutfen

Son düzenleme:

ayy cnm inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle cnm heyecanını tahmin edebiliyorum cnm inşallah mutlu haberler verirsin

teşekkür ederim canım cvp için dün 11ci gündü içmedim bugün tekrar kaldığım yerden devam edebilirim değil mi

ya arkadaşlar bu soğan kürünü ben de deneyim dedim ama midemi feci bulandırdı.siz nasıl içiyosunuz mideniz kalkmıyo mu yaa...kusacaktım nerdeyse.çok kötü

Canımmm, inşallah her şey yolundadır, sağlık sorunu olmasın da güzel haberler getir hadi bize

ya arkadaşlar bu soğan kürünü ben de deneyim dedim ama midemi feci bulandırdı.siz nasıl içiyosunuz mideniz kalkmıyo mu yaa...kusacaktım nerdeyse.çok kötü
ilk seferde öyle oluyor evet, birçoğumuzda oldu en azından ama ikinci-üçüncü gün itibariyle gayet sıradanlaşıyo soğan saatini iple çekiyoruz!

valla hertür bitkiyi kaynatıp içebilme kapasitesine sahibim ısırganotu çayı bile içerim faydalı olduğu için :)
yapacağın tek şey faydasının tadının üstünde olduğunu düşünmen:)

ilk seferde öyle oluyor evet, birçoğumuzda oldu en azından ama ikinci-üçüncü gün itibariyle gayet sıradanlaşıyo soğan saatini iple çekiyoruz!

yani soğana devam diyosun ben de enfeksiyon problemi var da onun için kullanıcam..acaba siz nasıl bi faydasını gördünüz bana iyi gelirmi ki

ayy cnm inşallah güzel haberler alırsın dualarım seninle cnm heyecanını tahmin edebiliyorum cnm inşallah mutlu haberler verirsin
folikasitka
Canımmm, inşallah her şey yolundadır, sağlık sorunu olmasın da güzel haberler getir hadi bize

canlarımm kotu haberlerle geldım hastaneye gıdecegım vakıt pembemsı kahve rengı lekelenmem oldu halada var doktor karnımda ultrasonla baktı nur topu gıbı 3 4 santım kıstım olmus adet olmam ıcın pogestoron verdı 5 gun kullancam hakkımızda hayırlısı tedavıden felan sogudum tam tedavıye baslıcagım ay basıma gelenlere bak kısmet hersey

Son düzenleme:
canlarımm kotu haberlerle geldım hastaneye gıdecegım vakıt pembemsı kahve rengı lekelenmem oldu halada var doktor karnımda ultrasonla baktı nur topu gıbı 3 4 santım kıstım olmus adet olmam ıcın pogestoron verdı 5 gun kullancam hakkımızda hayırlısı tedavıden felan sogudum tam tedavıye baslıcagım ay basıma gelenlere bak kısmet hersey[/QUOTE]

cnm ya üzülme dicem ama boşa biliyorum beterin beteri var ben hep böyle avutuyorum kendimi bugünlerde hep kötü haberler alıyorum kısmet cnm inançlı ve umutlu olmalıyız tedavini aksatma rabbim ol desin yeterki

cnm ya üzülme dicem ama boşa biliyorum beterin beteri var ben hep böyle avutuyorum kendimi bugünlerde hep kötü haberler alıyorum kısmet cnm inançlı ve umutlu olmalıyız tedavini aksatma rabbim ol desin yeterki[/QUOTE]

sogalcanım allah razı olsun destegın ıcın hersey kader kısmet kaderımızde ne varsa onu yasıycaz elden bısey gelmıyo yarın sogan kurune baslım tekrar

kızlar selammmm bu soğan kürü adetliyken mi içiliyor ve adetin kaçıncı günü içiliyor ?

adet bıttıkten ıkıgun sonra baslanıyor sabah aksam taze hazırlanıyor ac karınla ıcılıyor 15 gun

15 gün de çok fazlaymış yaw bende de iltihap sorunu var çocuk isityorum ama olmuyor kronik sistit olduğu için sürekli tekrarlıyor ve antibiyotik de fayda etmiyor bi de bunu deniycem eğer bu ayda hamiş olamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…