kimse sikayetlenmesin cunki beNDE bir tek esim var baska kimse komsum filanda yok hepsi rus zaten varda iliskim yok annem babam kardeslerim esimin ailesi hepsi uzakda yalnizlik bu deyil kizlar sukur Rabbime esim yanimda yalniz bambaska birsey bence hani bizden irak genclerden irak koca ihtiyar insanlar vardir ya kimsesi olmayan onlardir yalniz ama dusununce onlarinda yalnizligi yok Rabbim var onlarin yaninda
bir gun memleketde parka gitmisdik kizlarla evli diyildim onda ben cok gulen yuzluyum hep nese seven biriyim bir kadin vardi orda oturmusdu yalniz gulmuyordu eylenmiyordu sadece bakiyordu bende yaklasdim teyze hadi sende katil bize eylen dedim sanki duymuyordu beni teyzem ne oldu yalnizmi geldiz bura nerde cocuyklariniz sordum benim kimsem yok cocugum olmadi hicbir zaman dedi cok kotu oldum nasil insan bu kadar yalniz kala bilir dusundum yani arkadaslar yalnizlik o biz yalniz deyiliz cok sukur herseyimiz var cocugumuzda olucak ALLAHIN IZNIYLE
cnm haklısın çok şükür eşlerimiz var yanımızda ama benim yalnızlık dediğim bazı şeyleri ne eşinle nede eşinin ailesiyle konuşabiliyorsun sadece bir arkadaş dertleşebileceğin samimi bir arkadaş osun istiyosun biz evde 6 kişi yaşıyoruz o açıdan hiç yalnız değilim ama konuşamadıktan sonra içini dökemedikten sonra hiçbir önemi yok. sağolsun eşim işten geliyo yorgun bide beni dinliyo konuşmam bitene kadar o işteyken yine kendimle başbaşa kalıyorum