• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

kızceler malesef kan testı yaptırdım sonuc 0,19 cıktı doktoro gostermedım laborutarda yaptırdım ama sonuc negatf sanırım ılkdefe boyle oldum hastada olmadım hala

kızceler malesef kan testı yaptırdım sonuc 0,19 cıktı doktoro gostermedım laborutarda yaptırdım ama sonuc negatf sanırım ılkdefe boyle oldum hastada olmadım hala

Cnm, hayirlisi olsun, yarin regl olursun o zmn buyuk ihtimal. Dostineks prolaktini dusurdugu icin gec degil erken adet gormeni saglar olsa olsa.. yani bu gecikme ona bagli degil, baska bir sebepten olmali. Kaldi ki henuz tam bir gecikme de olmadi sayilir sende.. bekleyelim bakalim.:31:

Merhaba
Ben yeniyim hem sitede hem bu sayfada soğan kürü yapıyorum ben de
Eğer eklerseniz sevinirim ben de sizlerle paylaşmak istiyorum

Yalnız bat belli değil çünkü adet döngümde değişiklik oldu bu ay
Yani doktor öyle dedi ben de anlamadım adetim çok uzun sürdü 12 gün civarı ve her zamanki yumurtlama tarihimde yumurtalar daha olgunlaşmamıştı
Kısaca bat belli değil ama tahmini olarak 12 temmuz diyebilirim sat 8 hazirandı

Bir de arkadaşlar soğan kürü kaç gün yapılıyor 10 mu 15 mi

Cnm, hayirlisi olsun, yarin regl olursun o zmn buyuk ihtimal. Dostineks prolaktini dusurdugu icin gec degil erken adet gormeni saglar olsa olsa.. yani bu gecikme ona bagli degil, baska bir sebepten olmali. Kaldi ki henuz tam bir gecikme de olmadi sayilir sende.. bekleyelim bakalim.:31:

hayırlısı olsun canım haklısın ınsallah olurumyarın bebek yok barı duzenım sasmasın da tedavıye baslım ınsallah yarın olurum

GÜNAYDIN KIZLAR,

soğan kürü gerçekten mucizevi :) bende polip vardı 18mm öğrendikten sonra kullandım .dün doktoruma gittim yok dedi. söyledim kullandığımı soğan kürünü etkili olmuş olabilir dedi :) yine de abartma dedi.vücutta bazı hormonları artırıyormuş . polip ten kurtuldum çok şükür.

istediğim zamanda tekrar hamile kalabilirsem de bin şükür :)

Merhaba
Ben yeniyim hem sitede hem bu sayfada soğan kürü yapıyorum ben de
Eğer eklerseniz sevinirim ben de sizlerle paylaşmak istiyorum

Yalnız bat belli değil çünkü adet döngümde değişiklik oldu bu ay
Yani doktor öyle dedi ben de anlamadım adetim çok uzun sürdü 12 gün civarı ve her zamanki yumurtlama tarihimde yumurtalar daha olgunlaşmamıştı
Kısaca bat belli değil ama tahmini olarak 12 temmuz diyebilirim sat 8 hazirandı

Bir de arkadaşlar soğan kürü kaç gün yapılıyor 10 mu 15 mi
hoşgeldin lingen, eklerim tabi cnm, ilk ay 15 gün yapılıyor cnm, eğer bildiğin bir pko, iltihap, enfeksiyon vb.. şikayetin yoksa günde 1 kere açken içmen yeterli. şifa olsun inşallah :34:

GÜNAYDIN KIZLAR,

soğan kürü gerçekten mucizevi :) bende polip vardı 18mm öğrendikten sonra kullandım .dün doktoruma gittim yok dedi. söyledim kullandığımı soğan kürünü etkili olmuş olabilir dedi :) yine de abartma dedi.vücutta bazı hormonları artırıyormuş . polip ten kurtuldum çok şükür.

istediğim zamanda tekrar hamile kalabilirsem de bin şükür :)
senin adına sevindim arkadaşım, inşallah gebelik için de aynı şekilde yanıt alırsın kürden. hormonlar konusunda uyardığın için de ayrıca teşekkürler :34:

ya bu soğan kürü çok fena hemoridi azdırıyor ? sizdede oluyormu ne zaman yapsam 15 günü tamamlıyamıyorum kanama başlıyor çok kötü oluyorum :(( :18:

doktorumumu arasam acep dıcek bana nıye gelmedın bende dıyım sız cıkmıstınız yetısemedımmı sence

doktorumumu arasam acep dıcek bana nıye gelmedın bende dıyım sız cıkmıstınız yetısemedımmı sence

ben de bilemedim, yanlış yönlendirmek de istemem ama dediğin durum bnm de aklıma gelmedi değil yani.. geç döllenme olabilir mi acaba :26: ama seni şimdi de bunun için heveslendirmek istemedim cnm.. sen dostineks'ten başka ne ilaç kullanmıştın bu ay?

ben de bilemedim, yanlış yönlendirmek de istemem ama dediğin durum bnm de aklıma gelmedi değil yani.. geç döllenme olabilir mi acaba :26: ama seni şimdi de bunun için heveslendirmek istemedim cnm.. sen dostineks'ten başka ne ilaç kullanmıştın bu ay?

hanı t4 cok az yuksek cıkmıstı ya onun ıcın dahıleye yonlendırmıstı doktorum ultrason felan cekıldı 2 kan testı daha yapıldı dedı hıcc bıseyın yok bu kendılıgınden duser ama yıne sana cok kucuk hafıf bebe aspırınınden daha kuccuk bı ılac verdı bunu kullan aslında gerek yok ama hamılelıgı dusundugun ıcın yazdım dedı onun etkı edıcegını sanmam aslında cok hafıf ama

hoşgeldin lingen, eklerim tabi cnm, ilk ay 15 gün yapılıyor cnm, eğer bildiğin bir pko, iltihap, enfeksiyon vb.. şikayetin yoksa günde 1 kere açken içmen yeterli. şifa olsun inşallah :34:

teşekkür ederim canım cvp için dün 11ci gündü içmedim bugün tekrar kaldığım yerden devam edebilirim değil mi

hanı t4 cok az yuksek cıkmıstı ya onun ıcın dahıleye yonlendırmıstı doktorum ultrason felan cekıldı 2 kan testı daha yapıldı dedı hıcc bıseyın yok bu kendılıgınden duser ama yıne sana cok kucuk hafıf bebe aspırınınden daha kuccuk bı ılac verdı bunu kullan aslında gerek yok ama hamılelıgı dusundugun ıcın yazdım dedı onun etkı edıcegını sanmam aslında cok hafıf ama

hmm, ben de etki edeceğini sanmıyorum.. stresten gecikti desem ama hiçbir belirti yok diyosun :44:

hmm, ben de etki edeceğini sanmıyorum.. stresten gecikti desem ama hiçbir belirti yok diyosun :44:

aynen canım hanı desem pcos dan olsa onceden olurdu cunku bu ay tedavıye basladım hormonları dusurmek ıcın ben kendımı bıldım bılelıhep duzenlı olurum 27 engec 28 gunde olurum hakkımızda hayırlısı artık beklemekten baska care yok

canım bebgınde gamze olsun ıstersen ınsallah hamıle kalırız hepımız bebgın dogdugu gun ıkı parmagını yanagına koy besmele cek bekle bıraz sonra gamze olsun aslında dopınk accaktım herkez bılsın dıye nerde acıcamı bılemedım teyzemın ıkı bebeyınede yaptırdım ıkısındede oldu ben cok severım gamzeyı

Back