- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 448
- 37
Canım merak icindeyim :18:
netım yok dunden berı canım benım ve gelen gıden yok hasta olmadım hala bugun 29 cu gun ama evdekı testten yaptım tek cızgı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merak icindeyim :18:
cnm belirti var mı, ateşine bakıyor musun, inşallah gebesindir yaa inşallah!netım yok dunden berı canım benım ve gelen gıden yok hasta olmadım hala bugun 29 cu gun ama evdekı testten yaptım tek cızgı
hoşgeldin, yumurtlama olmadığından nasıl emin olabiliyorsun, akıntı takibi yaptın mı, vücuduna kulak verdin mi? kasıklarında ya da göğüslerinde de mi belirti yok.. düzensiz olacağını nerden bliyosun? her halükarda soğana hemen başlama bence.. adet olmayı bekle cnm..son iki aydır doğum kontrol hapı kullandım. bu ay bıraktım ama adet olamayacağım, düzene girmemiş gibi geliyor, yumurtlama da olmadı vücut ısısı ölçümüne göre17.gün bugün. adetime 13 gün var. tabi olursa. soğan kürüne şimdi başlasam olur mu acaba ???
cnm belirti var mı, ateşine bakıyor musun, inşallah gebesindir yaa inşallah!
ateşim 37 canım sadece sag kasıgımda sanı ıcerden boloncuk gıbı sısme yuz ustu uzanınca hıs edıyorum bıde akıntım var ıslak hep tm adet oldum dıye gıdıp bakıyorum hıc bısey yok sadece ıslaklık var bıde sankı nasıl desem kıl batması gıbı tuaf bı batma oluyor sag kasıgımda acep kocıs hıslerınde haklımı![]()
bunlar çoook güzel haberler, inşallah cnm bize de umut olacaksın biliyorsun diimi, biri müjdeyi verse aramızda gerisi de çorap söküğü gibi gelecek inanıyoruminşallah cnm hadi inşallah!
![]()
ay ınsallah esım dedı gelınce doktora gıdıp kantestı yaptırcaz bıyandan ıstıyom bıyandan negatıf cıkarsa cok uzulurum dıyom napım sence kocısıde uzamek ıstemıyom bıde atesım gıttıkce yukselıyor suan 37.2 yanıyorum resmen bıde dostinex duzensızlık yaparmı acep![]()
cnm herkeste farklı etki yapar mı bilmiyorum ama tek bildğim geç değil erken adet yapar yaparsa. benim 4-5 gün erken gelmişti ilk içtiğim ay. sen bence bugün değil yarın yap test, hayal kırıklığı olmasın diyorsan. daha iyi olur, daha güzel olur cnm.
aslında bende oyle dusunuyorum amakocıs cok ıstıyo hadı hayırlısı ınsallah ya bı tuaf ıcım ınsallah tez zamanda hepımız anne oluruz amınnnnnnnnnnnnnn![]()
amin inşallah
bende böyle sohbetinizin ortasına daldım ama kbakmayın artık
bulutefe cnm sen ne kadardır kullanıyorsun soğan kürünü?
inşallah hamilesindir de bizlerede umut olursun![]()
yokcanım ne kusuru ben sızlerle sohbet etmeyı cok sevıyorum ben 2kür uyguladım adet olunca ucuncuye baslıcaktım hala olmadım ınsallah tez zamanda hepımızın yuzu guler amınnnnnnnnnn![]()
anladım cnm..ay inşallah hakkımızda hayırlısı artık..uygulayıp beklemekten başka çaremiz yok şuanlık..
en iyisi düşünmemek..normal sohbetlere devam etmek![]()
bende pcos var sende kıst felan bı sorun yoktur ınsallah
inşallah 9 ay daha adet olmazsın cnm! eğer sen de gebeysen, etrafımda prolaktini olan ve hemen hamile kalan 2. arkadaşım olmuş olacaksın. bu da bana enn büyük destek olacak! bi de eşini yarın için ikna edersen iyi olur cnm, sonuçta bütün duyguları biz erkeklere göre daha yoğun yaşıyoruz. o sadece diyecek ki "bebek var" ya da "yok" . bunu öğrenmek için de 1 gün daha sabredebilir bence. ama senin ruh halin daha önemli, bence ikna et eşini ve yarın gidin. en garantisi bu olur arkadaşım![]()
yok cnm bende Allah'a şükür bi problem..
bi ara ufak bi iltihap vardı..onuda ilaçlarla hallettim derken yne başladı bende bu kürü uygulamıştım..
geçmişti..bebek için uygulıcam şmdi bakalım kısmet![]()
inşallah iyidir cnm bu akıntılarla ilgili pek bilgim yok bnm, ama batmalar sanırım iyiye işaretamın ınsallah canım hepımız bıran once hamıle kalıp bebıslerımızı kucaklarımıza alırız ınsallah evet cok haklısın ıkna edebılırsem yarın gıderız ınsallah bısey sorcam ya normalmı acep ben adet olcagım an cok ıslaklık olurdu ama sımdı ıkı uc gundur hep ıslaklık su gıbı bı akıntım var ve suan bıle kasıgam bı sancı gırıyo sanıyer suruyo gecıyor tekrar baslıyor
hmm.. kaç günde oluyordun ki.. liste kalabalık olunca karıştırıyorum cnm kusura bakma![]()
amın ınsallah canım hepımız bıran once hamıle kalıp bebıslerımızı kucaklarımıza alırız ınsallah evet cok haklısın ıkna edebılırsem yarın gıderız ınsallah bısey sorcam ya normalmı acep ben adet olcagım an cok ıslaklık olurdu ama sımdı ıkı uc gundur hep ıslaklık su gıbı bı akıntım var ve suan bıle kasıgam bı sancı gırıyo sanıyer suruyo gecıyor tekrar baslıyor