Soğan kürü

yok canımoyle dedıl sımdıkure basladın 15 gunyaptın ıste sonra adet oldun 2 kuru bıdahakı adetıne 10 gun kala baslıyorsun

çook geçmiş olsun canım benim allah yardımcın olsun bende ikisinin birarada kullanılmaması gerektiğini biliyorum canımmm...maydanoz iltahabı söküyor diye biliyorum istersen sadece soğan kürüne devam et canım

canım bende soğan kürünü 2 aydır kullanıyprum dediğin gibi benimde sadece kasıklarımda ağrı yapıyor akıntımda hiç bir değişiklik olmadı hap kullandıysan çookk iyi yapmışsın bende kullanıyordum hap biraz tembelleştiriyor yumurtalıkları soğan kürü geri dönüşümü hızlandırıyor canımmm inşallah hakkında hayırlısı olurrr...

canım adetin başlama tarihinden sayıyorsun 7. günü başlıyon (ben öyle yaptım yani )sabah akşam 15 gğün kullanıyorsun.polikistik over mı var sende yoksa normal kistmi eger polikistik overse hiçç endişe etme canım çünkü benim ilk ayda işe yaradı soğan kürü hemde yasminnn kullanmadan...içini ferah tut canımmm

cnm ilk önce soğan kürü uygula temizlesin rahmini ben çok faydasını gördüm inş.sende görürsün kolay gelsin cnm

ben bugün kesin emin odum hamile olmadığıma odaların yerlerini değiştirdim okadar ağır şeyler kaldırdım ki olsa düşerdi heralde sadece beyaz yapışkan akıntım geldi kaldırdıkça okadar bu ayda boş

hayatım, senin tutunmazsa önce stresten, sonra dikkatsizlikten olacak demek kız sal biraz kendini, tamam ev hanımıyım demişsin ama rahat bırak koltukları, çekiştirme etrafı bırak dağınık kalsın, hem idman olur sizin için şimdiden çık gez dolaş dışarısı çoook güzeeel ileride çocuklar olunca mumla arıycaksın bu günleri mumlaaa seviyorsan bir bardak kahve yapıp sakin sakin yudumlamak lüks olacak bizim için lüks!

Folikasitkam ben hala beklemedeyim cnm..hafta sonuna kadar bekleyeceğim..kırmızı kartı görmezsem test yaparım..
pembeptk ve nileyin aksine senin rahatlığını da takdir etmedim değil yani şimdi kız ne duruyon belirtilerini söyle çabuk, günün geçer miydi senin böyle hep?

hoigeldin meltem, herkesin vücudu farklı tepki verebiliyor, sorun yok merak etme, şifa olsun!

arkadaşlar bilgilendirmiş zaten deniz arkadaşım hoşgeldin, iki kürü birlikte değil sırayla uygulaman gerek .. ilk ay soğan kürü.

pembeptk ve nileyin aksine senin rahatlığını da takdir etmedim değil yani şimdi kız ne duruyon belirtilerini söyle çabuk, günün geçer miydi senin böyle hep?

Evet günlerim geçerdi canım ondan bu kadar rahatım..kendimi olacak diye şartlandırmak istemiyorum..bir kere bunu yaptım kötü olmuştum..
Belirti olarak bişey yok ne yazııkki..bu ayda olmadı galiba..

Evet günlerim geçerdi canım ondan bu kadar rahatım..kendimi olacak diye şartlandırmak istemiyorum..bir kere bunu yaptım kötü olmuştum..
Belirti olarak bişey yok ne yazııkki..bu ayda olmadı galiba..

hmm.. kaç günde oluyordun ki.. liste kalabalık olunca karıştırıyorum cnm kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…