kızlar bende bugün başlıyorum kürümüze..
ama benim sormak istediğim bişey var..
şimdi bgnden itibaren 15gün kullancam..
daha sonra hocanın dediğine göre, 'kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız' diyor..
e ozaman ben adetİme kadar hiç boş geçmemiş olcam hergün kullancam yani kürü..
yanlış mı hesaplıyorum ki?karıştım ben:44:
yok canımoyle dedıl sımdıkure basladın 15 gunyaptın ıste sonra adet oldun 2 kuru bıdahakı adetıne 10 gun kala baslıyorsun
kızlar günaydın,siz epey ilerlemişsiniz :) bende kürtaj olmak zorunda kaldım ilk adetimi ilaç la oldum . sonra doktora gittiğimde bi parça var dedi kürtaj dan değilmiş ama . burada okuduklarımdan yola çıkarak adetimin 7. gününde soğan kürüne başladım. sadece sabahları aç karnına içmeme rağmen adet başladı ama. önce koyu kahve olarak geldi ikinci günden sonra normal adet kanamam oldu. gecen cumartesi doktoruma gittim. adet kanaması tam bitmediğinden göremedi ama polip var gibi duruyor dedi. tam bitince gitmem gerekmiş. bu hamile kalmamaya neden değilmiş ama düşüğe neden oluyormuş.alınması şart dedi.yarın tekrar gidecğim. sonrasında devam edeceğim ama .
kokusunu falan hiç dert etmiyorum. iyi geldiğini bildiğim ne varsa içiyorum valla. kürtajdan sonra 3 adet dedi. ikisi geçti ikincisi soğanla mı oldu bilmiyorum ama zamanında oldu.
bir şey daha maydanoz suyunu da kullanıyorum ben ikisi bir arada zararlı olur mu sizce? bazen kasıklarım çok ağrıyor. polipten mi acaba yoksa hem soğan hem maydanoz u bir arada kullandığımdan mı bilmiyorum?
tek bildiğim şey var kadın olmak gerçekten çok zor
canım bende soğan kürünü 2 aydır kullanıyprum dediğin gibi benimde sadece kasıklarımda ağrı yapıyor akıntımda hiç bir değişiklik olmadı hap kullandıysan çookk iyi yapmışsın bende kullanıyordum hap biraz tembelleştiriyor yumurtalıkları soğan kürü geri dönüşümü hızlandırıyor canımmm inşallah hakkında hayırlısı olurrr...Merhaba bende pazar günü başladım soğan kürüne bugün 3.günüm..ben doğum kontrol hapı kullandım 4 ay bu ayda bıraktım.bebek istiyorum ama bu haftada hesaplara görede yumurtlama haftam .ne olur ne olmaz diye bi içiyim dedim ilaçta kullanınca hemen olur belki diye ...ama suan hafifçe kasıklarımda ağrı var..kızlar normalmidir bu yaa panik oldum öle akıntı felan oluyor denmiş fakat bende hiç olmuyor....
canım adetin başlama tarihinden sayıyorsun 7. günü başlıyon (ben öyle yaptım yani )sabah akşam 15 gğün kullanıyorsun.polikistik over mı var sende yoksa normal kistmi eger polikistik overse hiçç endişe etme canım çünkü benim ilk ayda işe yaradı soğan kürü hemde yasminnn kullanmadan...içini ferah tut canımmmben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum arkadaşlar
şu an reglyim 5.günüm.
ne zaman başlamam gerekiyor? adetin başladığından itibaren 7.gün mü yoksa bittikten sonraki 7.gün mü?
bir de kaç gün süreyle?
bilgilendirirseniz sevinirim..
ben de adet düzensizliği var,prolaktinim de yükseliyor en son düşmüştü bir dahaki reglye test yaptırıcam yine
bir de kist çıktı en son.yasmine başladım. üstüne düşmem lazım,çünkü artık ben de bebek istiyorum :)
kızlar bende 4 aydır gebe kalamıyorum
artık kürlere başlayacağım.
umarım çare arayan herkes en kısa zamanda çaresine ve bebeğine kavuşur.
ben soğan kürü ve incir kürü uygulamak istiyorum ama ikisi aynı anda mı uygulanacak yoksa biri bittikten sonra diğeri mi başlayacak.
cnm ilk önce soğan kürü uygula temizlesin rahmini ben çok faydasını gördüm inş.sende görürsün kolay gelsin cnm
Canım merak icindeyim :18:
bu beklemelerde ne kadar zor yahu
arkadaşlarımızı bu kadar merak ederken..kendimi düşünemiyorum ben
Hakikaten dimi yaa
aynenn yaa umarım en kısa sürede biter bu hasretttt.... hepimiz için....bu beklemelerde ne kadar zor yahu
arkadaşlarımızı bu kadar merak ederken..kendimi düşünemiyorum ben
hayatım, senin tutunmazsa önce stresten, sonra dikkatsizlikten olacak demekbu ayda olmazsa ne uygulasam diye düşünüyorum ama en iyisi kontrole gitmek bu 3. ayımız soğan kürü inş. işe yarar ama kürü bırakmıcam işe yaradığını düşünüyorum dün akşam eşime yumurtlama geçti dedim belki kıyıda köşede yumurta kalmıştır Allah isterse herşey olur dedi sabah bi baktım gene yumurta akı akıntım oldu yani ilk defa böyle şeyler yaşıyorum ben soğan kürüne yoruyorum ama herşey Allahın elinde ol der ve herşey oluverir bizim bence tek sorunumuz sabırsızlığımız özeliklede benim gibi ev hanımları için söylüüyorum rahat olmayı öğrenmeliyiz ama nasıl ben bilmiyorum yapamıyorum sabah uyanıyorum ateşimi ölçüyorum olacak mı omayacak mı eşim bile artık kafayı yiceksin demeye başladıkızlar düşünmek istemiyorum yardım edin
Hanımlar.. Hamilelik yada yumurtlama için illaki 37 dereceleremı cıkması gerekıyor? benım ateşim en yuksegı su ana kadarki ( 20.gunumdeyım ) 36.6 tırtmı cıktık bız bu ay acaba? yumurtamı çatlamadı ne oldu oldu acaba yumurtlamadımmı yoksa
sat4 hazıran
12.gun : 36.4
13.gun :36.3
14.gun :36.2
15.gun 36.3
16.gun :36.5
17.gun :36.5
18.gun :36.6
19.gun :36.5
20.gun :36.5 bat 2temmuz...
kız bu ne stres hepinizde, rahatlayın biraznileycim, 37 çıkması gerekmiyor tabii ki herkesin rutin ısısı farklı. senin için en yüksek değer 36.6 gibi duruyor mesela.. yumurtan 14. gün çatlamış gibi duruyor sakin ol
pembeptk ve nileyin aksine senin rahatlığını da takdir etmedim değil yani şimdiFolikasitkam ben hala beklemedeyim cnm..hafta sonuna kadar bekleyeceğim..kırmızı kartı görmezsem test yaparım..
hoigeldin meltem, herkesin vücudu farklı tepki verebiliyor, sorun yok merak etme, şifa olsun!Merhaba bende pazar günü başladım soğan kürüne bugün 3.günüm..ben doğum kontrol hapı kullandım 4 ay bu ayda bıraktım.bebek istiyorum ama bu haftada hesaplara görede yumurtlama haftam .ne olur ne olmaz diye bi içiyim dedim ilaçta kullanınca hemen olur belki diye ...ama suan hafifçe kasıklarımda ağrı var..kızlar normalmidir bu yaa panik oldum öle akıntı felan oluyor denmiş fakat bende hiç olmuyor....
arkadaşlar bilgilendirmiş zaten deniz arkadaşım hoşgeldin, iki kürü birlikte değil sırayla uygulaman gerek .. ilk ay soğan kürü.kızlar bende 4 aydır gebe kalamıyorumartık kürlere başlayacağım.
umarım çare arayan herkes en kısa zamanda çaresine ve bebeğine kavuşur.
ben soğan kürü ve incir kürü uygulamak istiyorum ama ikisi aynı anda mı uygulanacak yoksa biri bittikten sonra diğeri mi başlayacak.
pembeptk ve nileyin aksine senin rahatlığını da takdir etmedim değil yani şimdikız ne duruyon belirtilerini söyle çabuk, günün geçer miydi senin böyle hep?
Evet günlerim geçerdi canım ondan bu kadar rahatım..kendimi olacak diye şartlandırmak istemiyorum..bir kere bunu yaptım kötü olmuştum..
Belirti olarak bişey yok ne yazııkki..bu ayda olmadı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?